Evo, da vidite da se tamo ne pevaju samo tralala debilne pesmice o preverama, sexualnim fantazijama i sadomazovcima....
Sta mislite o ovoj pesmi??

Sta mislite o ovoj pesmi??

Evo, da vidite da se tamo ne pevaju samo tralala debilne pesmice o preverama, sexualnim fantazijama i sadomazovcima....![]()
Sta mislite o ovoj pesmi??![]()
Meni je najjaca fora u celoj ovoj pesmi to sto sam ja zapravo kliknuo na ovaj link....
...........__,,,__
..........(....'|'....)
.............|....|
..............|..|
..............\./
...............:
...............:
...............:
...............:
...........GRAND
![]()
A šta su harderi?![]()
Pa kad toliko mrzite srpsku muziku, zasto jednostavno ne ermigirate u dragu vam, Ameriku ili neku slicnu vuko.jebinu? Tema, kao ni pesma nisu za spdrnju, vidite, ja ne volim Grand, ama uopste, posebno kurvice silikonske koje se tamo pojavljuju i zato ga skoro nikad ne gledam, ali staru narodnu muziku, kao i prave pevace, sa pravom emocijom, tipa, braca Matic, Aco Pejovic, to su jedino oni koji valjaju trenutno u Grandu, izgubila se prava narodna muzika, ostali su samo silikoni, a cilj ove teme je bio da kliknete, pokusate osetiti neku emociju, a da pesma nije na engleskom jeziku, jer ja ne promovisem ono sto truje ovaj narod, a trenutno je aktuelno u Grandu, ali ne razumem samo, osim toga sto zelite ostati "baje", time sto cete pljuvati, a da verovatno niste ni kliknuli na link, eto, uvek me nervira ono "Sta ti slusas?" "Narodnu", "Koji si ti seljak!", a to se nikad nije dogadjalo u obrnutom smeru, tj. narodnjaci nikad nisu napadali takve kao vi.
E, dakle, umesto zbijanja sala i jeb.anja Granda, mozete malo da obrazlozite, sta vam se ne svidja u numeri DEJANA MATICA-JOS TE CEKA SRCE MOJE ???
Evo, da vidite da se tamo ne pevaju samo tralala debilne pesmice o preverama, sexualnim fantazijama i sadomazovcima....![]()
Sta mislite o ovoj pesmi??![]()
a o chemu peva ova pesma ako ne o tome ja se izvinjavam????
Je l' se i ti plašiš da klikneš i saznaš?![]()
klikn'o, video naziv i otrchao da povracam![]()