- Poruka
- 91.517
Reklama iz prošlog veka, onog u kome su skori svi članovi na forumu rođeni.
"Više doktora puši Kamel nego bilo koju drugu cigaretu"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није чиста, него дестилована вода.Mit: Voda provodi struju
Iako je ovo naučni mit, to ne znači da treba da ponesete toster u kadu sa sobom. Razlog zašto ne bi trebalo da plivate u oluji sa grmljavinom nema veze sa samom vodom. Čista voda je zapravo izolator, što znači da ne provodi struju. Opasnost dolazi od minerala i hemikalija u njemu, koje se sastoje od električno naelektrisanih jona. Dok je čista voda teoretski bezbedna oko struje, skoro je nemoguće naći je u stvarnom svetu jer čak i destilovana voda ima jone.
Pogledajte prilog 1614847
kao što tamo rekoh, destilovana voda nije čista vodaНије чиста, него дестилована вода.
Meni ne treba Tramp da zunam da hlor ubija bakterijeBitno da ti verujes Trampu koji je savetovao ljude da piju izbeljivac
eto vidis da si za institucionalizacijuMeni ne treba Tramp da zunam da hlor ubija bakterije
Ja pijem i Ivermektineto vidis da si za institucionalizaciju
pa eto, tebi ne treba lekar nego veterinarJa pijem i Ivermektin
Meni uopšte ne treba lekar bilo koje vrstepa eto, tebi ne treba lekar nego veterinar
A ti se ne kupaš u bazenu da ti slučajno hlor ne uđe u usta?Bitno da ti verujes Trampu koji je savetovao ljude da piju izbeljivac
iverkmektin prepisuje stocni lekar, tj veterinarMeni uopšte ne treba lekar bilo koje vrste
izbeljivac vam reko da pijete hahaahahhaA ti se ne kupaš u bazenu da ti slučajno hlor ne uđe u usta?
Mit: Voda provodi struju
Iako je ovo naučni mit, to ne znači da treba da ponesete toster u kadu sa sobom. Razlog zašto ne bi trebalo da plivate u oluji sa grmljavinom nema veze sa samom vodom. Čista voda je zapravo izolator, što znači da ne provodi struju. Opasnost dolazi od minerala i hemikalija u njemu, koje se sastoje od električno naelektrisanih jona. Dok je čista voda teoretski bezbedna oko struje, skoro je nemoguće naći je u stvarnom svetu jer čak i destilovana voda ima jone.
Pogledajte prilog 1614847
Yes indeed.Cesmovaca provodi struju. I ja sam bio sokiran saznanjem dok nisam iskusio u realnosti.
Ne razumem šta si ovim hteo da kažeš? To što neki doktori puše znači da pušenje štetno ili da je ta marka cigareta najmanje štetna?Pogledajte prilog 1614845
Reklama iz prošlog veka, onog u kome su skori svi članovi na forumu rođeni.
"Više doktora puši Kamel nego bilo koju drugu cigaretu"
Sam svoj dijagnostičar i iscelitelj.Meni uopšte ne treba lekar bilo koje vrste
Mislila sam da slonovi nose ploču na leđima
veterinar takođe prepisuje antibiotikeiverkmektin prepisuje stocni lekar, tj veterinar
Izgleda da ti treba veterinar pošto uzimaš lekove za domaće životinjeMeni uopšte ne treba lekar bilo koje vrste
To što lekar promoviše nešto što može da te ubijeNe razumem šta si ovim hteo da kažeš? To što neki doktori puše znači da pušenje štetno ili da je ta marka cigareta najmanje štetna?
Za zivotinje, mito, za zivotinjeveterinar takođe prepisuje antibiotike
Vama dvoma treba dobro obrazovanje jer vidim da su vam lepo proprali mozakIzgleda da ti treba veterinar pošto uzimaš lekove za domaće životinje