Ljubichica
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Volela bih da se ovde pojave svi oni koji nemaju nijednu jedinu poruku. Da im pozelim dobrodoslicu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dosla, zelim ti da se lepo uklopis.Ljubichica:Volela bih da se ovde pojave svi oni koji nemaju nijednu jedinu poruku. Da im pozelim dobrodoslicu!!!
Lexa:Test inicijacije: Zatvorimo ga/je na lj&s mesec dana, pa ako ne izgubi želju za životom, može da bude član![]()
Lexa:Test inicijacije: Zatvorimo ga/je na lj&s mesec dana, pa ako ne izgubi želju za životom, može da bude član![]()
Oštro oko.loop:Uh ovaj Lexin predlog je vise nego surov.
Nego Ljubicice kako ti je uspelo da se registrujes pre godinu dana da imash samo tri poruke i nijedan pp, i uz sve to da zapamtish sifru za nick :?
loop:A vidi limunadu molim te, registrovala se 01.01
Pa kako te taj dan nije mrzelo da tumaras po forumu i bash me interesuje jel bilo zive duse?
Nisam je zapamtila- trazila sam novu sifru. A sad pak nesto i nisam bila mnogo raspolozena za PP i tako...loop:Uh ovaj Lexin predlog je vise nego surov.
Nego Ljubicice kako ti je uspelo da se registrujes pre godinu dana da imash samo tri poruke i nijedan pp, i uz sve to da zapamtish sifru za nick :?
He, standardne uz malo crvene u sredini. HVALA VAM SVIMA NA DOBRODOSLICI!!!saver:Koje si boje , ljubicico![]()
ancika:Jes da nisam neka nulashica, ali DOBRODOSLA i od meneeeee!!!
Ma ne znam ti ja spanski, ali pokusacu!HromiDaba:анчи, б-ре! јеси ли ми превела ону песму?![]()