Ljubichica
Zainteresovan član
- Poruka
- 152
Volela bih da se ovde pojave svi oni koji nemaju nijednu jedinu poruku. Da im pozelim dobrodoslicu!!!
Dobro dosla, zelim ti da se lepo uklopis.Ljubichica:Volela bih da se ovde pojave svi oni koji nemaju nijednu jedinu poruku. Da im pozelim dobrodoslicu!!!
Lexa:Test inicijacije: Zatvorimo ga/je na lj&s mesec dana, pa ako ne izgubi želju za životom, može da bude član![]()
Lexa:Test inicijacije: Zatvorimo ga/je na lj&s mesec dana, pa ako ne izgubi želju za životom, može da bude član![]()
Oštro oko.loop:Uh ovaj Lexin predlog je vise nego surov.
Nego Ljubicice kako ti je uspelo da se registrujes pre godinu dana da imash samo tri poruke i nijedan pp, i uz sve to da zapamtish sifru za nick :?
loop:A vidi limunadu molim te, registrovala se 01.01
Pa kako te taj dan nije mrzelo da tumaras po forumu i bash me interesuje jel bilo zive duse?
Nisam je zapamtila- trazila sam novu sifru. A sad pak nesto i nisam bila mnogo raspolozena za PP i tako...loop:Uh ovaj Lexin predlog je vise nego surov.
Nego Ljubicice kako ti je uspelo da se registrujes pre godinu dana da imash samo tri poruke i nijedan pp, i uz sve to da zapamtish sifru za nick :?
He, standardne uz malo crvene u sredini. HVALA VAM SVIMA NA DOBRODOSLICI!!!saver:Koje si boje , ljubicico![]()
ancika:Jes da nisam neka nulashica, ali DOBRODOSLA i od meneeeee!!!
Ma ne znam ti ja spanski, ali pokusacu!HromiDaba:анчи, б-ре! јеси ли ми превела ону песму?![]()