За све муке које нас сналазе одговорни су Хрвати

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хрвати нису способни сами ни пертле да вежу, тако да је бесмилено један минијатурни народ који је државу добио крајем 20ог века, окривити за нешто. То што смо ми веровали у југо небулозе, а они по обичају искоришћени као пијуни у шаху, је наша кривица. Треба извући поуку из несреће, никад није касно.

Хрвати нас економски нападају тако да се економски требамо и бранити. Исто важи и за вас Бошњаке, да сте паметни били би сте са нама. За почетак да њихови привредници у Србији имају третман као српски и бошњачки у Хрватској.

Паа, за почетак, а као "великог Србина" да те мнорам да те питам, а као и све остале у оваквим приликама!!!

КОЈИ СУ ТИ ТИ БОШЊАЦИ!:think::dontunderstand:
ОДАКЛЕ СУ!?:think::dontunderstand:
КАДА СУ ДОШЛИ!?:think::dontunderstand:
КАКВИ СУ К'О ЉУДИ!?:think::dontunderstand:

"Dervis i smrt" od Mese Selimovica

Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10406234&postcount=88
Meni je najzanimljivije bilo kada sam bio BiH pre rata, negde osamdesetih godina...
Planinario sam sa nekim društvom i na planini Zlovrh (relativno blizu Žepe i Srebrenice) pozove nas neki starac na kafu i rakiju...

Mi sednemo i tako nešto pričamo... on musliman...
Jedan moj kolega (među tom našom ekipom nije bilo muslimana) hteo onako da ispadne "Politički korektan" pa počeo nešto pozitivno da priča o muslimanima... kad će ovaj starac...

E moj sine, nije to baš tako... Mi muslimani smo ti ljudi najčistije guzice i najprljavijeg obraza na svijetu...

Mi ostali šokirani...

Samo što ja nisam Bošnjak. :lol:

Nego bosanski Srbine, smanji malo te opojne droge for God's sake, Ramazan je.

I manje takvih misli, bićeš mentalno zdraviji.

Значи ти си Хрват? Е штета, баш си ми се свиђао(као друг нормално).
Видиш ја сам ти десничар. Боље да је држава здрава него народ.
У Србији су људи здрави али је држава(економски) болесна.
У Хрватској је обрнуто. Колико видим, вама много боље иде, тако болеснима.

Opet stari problem. Nije nama niko toliko kriv koliko smo sami krivi. Može neko doći i pobiti ljude, pa da mi ne možemo ništa da uradimo kako bismo ih vratili. Ali šta se dešava u miru? Ko je kriv za pogreške u miru? Ako kažete drugi, onda kažete da smo glupi. Ako kažete mi, onda znači da treba da se odraste i suoči sa problemom i ispravi taj problem.

Паа, за почетак, а као "великог Србина" да те мнорам да те питам, а као и све остале у оваквим приликама!!!

КОЈИ СУ ТИ ТИ БОШЊАЦИ!:think::dontunderstand:
ОДАКЛЕ СУ!?:think::dontunderstand:
КАДА СУ ДОШЛИ!?:think::dontunderstand:
КАКВИ СУ К'О ЉУДИ!?:think::dontunderstand:

"Dervis i smrt" od Mese Selimovica

Najzamrseniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu salu kao sa nama. Do juce smo bili ono sto danas hocemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nesto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo vise nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni. Kao rukavac sto ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema vise ni toka ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadrzavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rijesenja. Preziru nas i braca i dosljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom. Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni sta smo. Nesreca je sto smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje. A sve se placa pa i ova ljubav.

Ма то су Срби са мањком кожице, али добри су ко људи.

Значи ти си Хрват? Е штета, баш си ми се свиђао(као друг нормално).
Видиш ја сам ти десничар. Боље да је држава здрава него народ.
У Србији су људи здрави али је држава(економски) болесна.
У Хрватској је обрнуто. Колико видим, вама много боље иде, тако болеснима.

Sviđam ti se? :rumenko:

I ja sam dešnjak, crnjak bi bilo da sam ljevak jer mi puška izbacuje čahure na desnu stranu.

Dakle, zavidiš nam, onako ukratko? To je poanta teme?

Sviđam ti se? :rumenko:

I ja sam dešnjak, crnjak bi bilo da sam ljevak jer mi puška izbacuje čahure na desnu stranu.

Dakle, zavidiš nam, onako ukratko? To je poanta teme?

Мржњом сте доста постигли. Да пробамо и ми мало да вас мрзимо, можда ће нам бити боље.

Управо тако. За већину проблема које има српски народ одговорна су наша западна ''браћа''. Са босанским муслиманима и Албанцима смо лијепо живели док Хрвати нису умјешали своје покварене прсте. Хрвати су нас завадили са њима и ја немам ништа против тих народа, чак су ми симпатични. Дакле за Косово не кривите ни Тачија ни Клинтона ни Ругову ни Буша већ највећег сина наших народа и његову екипицу. Вјерујем да је ово сви знате али чисто да подсјетим. Хрвате морамо мрзити, гајити према њима једну превентивну пасивну мржњу у дефанзивне сврхе. То је један болестан народ и није тачно да нису сви Хрвати такви, да нису сви усташе. Ко није усташа није ни Хрват. Томпсонови концерти су најбољи показатељ тога. Опростите ''браћо'' Хрвати али Баја Мали Книнџа никад није напунио Маракану иако његова музика не опјевава геноцид ни близу као Томпсонова. Такође никад ни Кошево није било пуно као ни стадион у Приштини кад пјева неки Бошњачки или Шиптарски Томпсон, али Максимир јесте.

To je rezovanje gubitnika. Za moje probleme i nevolje, krivi su drugi. Svi drugi, sem mene samog. Što pre se izlečimo od toga, to će nam biti bolje

Nego, meni je ovaj dio nejasan:

Са босанским муслиманима и Албанцима смо лијепо живели док Хрвати нису умјешали своје покварене прсте.

Dakle, jeste li "lijepo živjeli" ili ste "lepo živeli"? Umiješali, ili umešali?

Da sam kakav srpski patriota, sad bih ozbiljno posumnjao u tvoje serbstvo. :lol:

To je rezovanje gubitnika. Za moje probleme i nevolje, krivi su drugi. Svi drugi, sem mene samog. Što pre se izlečimo od toga, to će nam biti bolje
a ti msilis da je resenje da se okrenemo sebi i krivimo jedni druge zbog svega sto nas je snaslo i pocenom da se koljemo i ubujamo medju sobo..kao sto i cinimo pocevsi od 5og oktobra kada je politika "srbi su za sve krivi" i ozvanicena kao "vitalni nacionalni interes"

ja kazem.."na krivoga beda"
i ne mogu da krivim nas za nesto sto nismo ucinili
sta je to bolje "mis mo krivi" od "oni su krivi"?
krivi smo jer smo sebe ubedili da smo krivi za mnoge stvari za koje nismo krivi..
ko razume shvatice..ko ne razume..mozda ne bi ni trebalo da ista javno pise o bilo cemu
vec da se sakrije u neki cosak pokrije po glavi i mudro cuti

Nego, meni je ovaj dio nejasan:

Dakle, jeste li "lijepo živjeli" ili ste "lepo živeli"? Umiješali, ili umešali?

Da sam kakav srpski patriota, sad bih ozbiljno posumnjao u tvoje serbstvo. :lol:

Живио сам неко вријеме у Србији па ми се поткраде која гријешка. Иначе ијекавица ми је много дража мада у стварном животу причам пола-пола.

Управо тако. За већину проблема које има српски народ одговорна су наша западна ''браћа''. Са босанским муслиманима и Албанцима смо лијепо живели док Хрвати нису умјешали своје покварене прсте. Хрвати су нас завадили са њима и ја немам ништа против тих народа, чак су ми симпатични. Дакле за Косово не кривите ни Тачија ни Клинтона ни Ругову ни Буша већ највећег сина наших народа и његову екипицу. Вјерујем да је ово сви знате али чисто да подсјетим. Хрвате морамо мрзити, гајити према њима једну превентивну пасивну мржњу у дефанзивне сврхе. То је један болестан народ и није тачно да нису сви Хрвати такви, да нису сви усташе. Ко није усташа није ни Хрват. Томпсонови концерти су најбољи показатељ тога. Опростите ''браћо'' Хрвати али Баја Мали Книнџа никад није напунио Маракану иако његова музика не опјевава геноцид ни близу као Томпсонова. Такође никад ни Кошево није било пуно као ни стадион у Приштини кад пјева неки Бошњачки или Шиптарски Томпсон, али Максимир јесте.

Tema je potencijalno skroz dobra.:klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Ima Hrvata,mržnje,Thomsona,srpskog kvazi patriotizma,bolesnih zaključaka....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back