DJ_MaRe
Iskusan
- Poruka
- 5.456
Lepo napisano... Svaka cast :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja LoLsad sam izvalila i na zici... dobro se setio da onima 'oduzme' moderatorstvo LoLMoon Child:jao... :shock: ja sam tek sada videla da je Dj MaRe moderator....hah
Ne primecuje se ovako, a?...Moon Child:jao... :shock: ja sam tek sada videla da je Dj MaRe moderator....hah
mortishaaa:i ja LoLsad sam izvalila i na zici... dobro se setio da onima 'oduzme' moderatorstvo LoLMoon Child:jao... :shock: ja sam tek sada videla da je Dj MaRe moderator....hah
PoZ
P.S. odlicna tema, necu vise da je skrnavim (8
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ah znam o cemu pricas ... i na zici je poskidao i bas mi je drago (8Sasha85:mortishaaa:i ja LoLsad sam izvalila i na zici... dobro se setio da onima 'oduzme' moderatorstvo LoLMoon Child:jao... :shock: ja sam tek sada videla da je Dj MaRe moderator....hah
PoZ
P.S. odlicna tema, necu vise da je skrnavim (8
~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
Potrudila sam se da i ovde poskida moderatore koji ne rade svoj posao... A da postavi nekoga ko ce mi pomoci...
Dosta sam radila sama...
Slatka90:Da li mogu da promenim nadimak?
Eto kratko i jasno.
Slatka90:Da li mogu da promenim nadimak?
Eto kratko i jasno.
Moon Child:e jel se to meni cini ili su neki postovi brisani na ovoj i temi o protezama?
ako jesu bravo za moderatore
Moon Child:e jel se to meni cini ili su neki postovi brisani na ovoj i temi o protezama?
ako jesu bravo za moderatore
Moon Child:pa dobro sta se sad desava?za minut se stvorilo 42364736423675 tema starih vise od godinu dana,a da ne spominjem sto nemaju veze s vezom! :x
uzas!![]()
znam...Sasha85:"Smarace" i dalje...
LPhoklica:znam...Sasha85:"Smarace" i dalje...
ali i ako pomalo smaraju, unose pozitinu energiju :wink:![]()