johnny_english_opet
Obećava
- Poruka
- 53
imam problem sa donjom desnom sesticom....pre neke tri godine zubar mi je busio zub na pogresno mesto i plombirao.. karijes koji nije ni dotakao je nastavio da mi unistava zub i negde godinu dana kasnije sam otisao kod privatnog stomatologa i on je odradio sto je trebalo iscistio zub ali kako je dosao do zivca morao je da stavi nesto da bi ga umrtvio i kasnije odradio ostatak procesa vadjenaja zivca i plombiranja zuba.....problem je taj sto kad mi je stavio taj otrov (za zivac) kako kazu i stavio privremenu plombu ja senisam pojavio kod zubara .....sad da ne navodim razloge ali top je cist nemar ineozbiljnost u glavnom......sada me interesuje posto mi je privremena plomba vec davno ispala i od zuba mi je ostala iznad povrsine jedna trecina koje je blago vrlo blago klimava kako je moguce izvaditi taj zub? verujem da je moguce ali INTERESUJE ME KONKRETNO PROCEDURA CELA....."STA CE DA MI RADE"!!!! DO SADA SAM IMAO TAKVA ISKUSTVA SA "ORALNIM KASAPIMA" DA MI SE KOD NJIH VEOMA NERADO IDE! OD LOMLJENJA IGLE TOKOM DAVANJA ANESTEZIJE DO ONOG NAVEDENOG DA MI BUSI ZUB NA POGRESNO MESTO I DA MI OSTAVI NETAKNUT KARIJES!