- Poruka
- 2.908
Zahvalna na prijateljima koje imam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teške lekcije behu, a?bila ne ponovila se yebo joj pas mater
ovo je bila jako dobra godina za tebe kada si sve to spoznao i shvatio da imašHvala meni zato što plivam i dalje, zato što sam svima oprostio, pa i sebi, zato što uvek vidim svetlo na kraju tunela, i hvala meni što sam i dalje onaj stari.![]()
Nauci me toj vestini, zaboravila sam ........Захвалан сам, што сам се будио свако јутро, радостан![]()
smrt smrt smrtTeške lekcije behu, a?
И ја учим сваки дан, и брзо заборавим, па се подсећам, и тако у кругNauci me toj vestini, zaboravila sam ........
Tako kazu da ide...И ја учим сваки дан, и брзо заборавим, па се подсећам, и тако у круг![]()
Kroz slično sam prošla... Jedva mi je glava ostala normalna na ramenu...smrt smrt smrt
sve bližnji
sve nas ceka ................Kroz slično sam prošla... Jedva mi je glava ostala normalna na ramenu...
Nažalost, moramo da pristanemo i na takav užas...
![]()
Ovo ti je onda godina značajnog uspeha...Položila sam nemački i to je to od uspeha za ovu godinu, otprilike.
veruj mi da sam pomišljao što nisam ja otišao da ne doživljavam toKroz slično sam prošla... Jedva mi je glava ostala normalna na ramenu...
Nažalost, moramo da pristanemo i na takav užas...
![]()
Strahovito je važno da pokazujemo ljubav ljudima dok su ovde...sve nas ceka ................
Slazem se..Strahovito je važno da pokazujemo ljubav ljudima dok su ovde...
![]()
Verujem...veruj mi da sam pomišljao što nisam ja otišao da ne doživljavam to
Very Gut.Položila sam nemački i to je to od uspeha za ovu godinu, otprilike.
Nemam reči da opišem koliko je ova godina bila blagoslovena prema tebi...Захвалан сам, што сам се будио свако јутро, радостан![]()
“Ко је имао среће да се јутрос пробуди у Београду, може се сматрати да је за данас довољно постигао у животу. Свако даље инсистирање на још нечему, било би нескромно.”Nemam reči da opišem koliko je ova godina bila blagoslovena prema tebi...
Sigurno si zaslužio tu radost...
Odavno nisam čula da se neko budi radostan...
Ostani takav i u sledećoj godini!
![]()
![]()
dešava se sve i svašta ali meni moja muka najteža što nije čudno.Verujem...
Kada su takvi odlasci u pitanju, najznačajnije je da deca ne odu pre roditelja...
mada se i takve strahote dešavaju...