Za Srbijance-Gedže: Šta bi se to u vašim životima promenilo kada bi se Voša otcepila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da se vi Srbijanci mnogo ljutite na sam pomen otcepljenja Vojvodine.
Pa vas pitam, zašto ste protiv otcepljenja Vojvodine? Šta će se to promeniti u vašim životima ako se Vojvodina otcepi?

Dakle, koji je razlog tog protivljenja?

Da li si ti normalan? Pa u Vojvodini zivi 70% stanovnistva koje se izjasnjava kao Srbi? Pa gde u svetu se deo naroda otcepljuje od matice/
I cisto reda radi - ona floskula Vojvodina radi Beograd se gradi je stara fasisticka koju su u vreme mas poka izmislili hrvati
Istina je da je decenijama Vojvodina dobijala iz Budzeta Srbije i SFRJ 5-6% vise nego sto je davala u budzet . Zato "di su nasi novci" je pitanje koje treba da stave Beograd i ostatak srbije , a ne Vojvodina.
Piatnje treba da glasi - kako bi Vojvodina uopste mogla da opstane ako bi se otcepila. Prvo morala bi da bude rasparcana jer bi deo isao Hrvatskoj a deo Mdjarskoj ( mali deo Rumuniji) pa ne znam kako bi se uopste otcepljivali. Takodje od cega bi ziveli? Nema izvora energenata, ( ona nafta je za potrebe Novog Sadfa za 2-3 meseca ako bi se eksploatisala) nema industrije sa sirovinama, sem poljoprivrede i Save/Dunava/Tise nema nista. A i reke same za sebe ne znace nista bez infrastrukture.
Zato ovo pitanje i nije na mestu i samo sluzi zajebavanju ovog naroda i ove zemlje.

Vidim da se vi Srbijanci mnogo ljutite na sam pomen otcepljenja Vojvodine.
Pa vas pitam, zašto ste protiv otcepljenja Vojvodine? Šta će se to promeniti u vašim životima ako se Vojvodina otcepi?

Dakle, koji je razlog tog protivljenja?

Ko su Srbijanci ?

Ja sam recimo Srbin iz Vojvodine i za takav termin još nisam čuo !

A ako Srbe zoveš "gedže" eto, ako će ti to pričiniti bar neku trunčicu zadovoljstva priznajem i ja sam "gedža".

Ko si ti hrvaćani ?

Po meni, hrvati su srbskog porekla a hrvaćani oni domoroci, ako je nekim čudom još koji preostao posle hiljadugodišnje mađarske dominacije a koji još žive samo možda u Zagorju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back