Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Знам да некима ништа неће бити довољно, али ни таквима, иако нисам отварао лобању, за претпоставку је да имају мозак.
ДаклеМ: Храбро отворите!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знам да некима ништа неће бити довољно, али ни таквима, иако нисам отварао лобању, за претпоставку је да имају мозак.
Па штета што тебе нису телепортовали тамо да упишеш те... па таблице!bas lepa rezolucija slike vide sa cak i tabice![]()
Да, летелица је Америчка, али не умањује валидност, јер, да рецимо, желе да ,,сруше" доказ могли би и Кинези, Руси, Индијци и ЕУ, који такође имају орбитере, са камерама сличне разлучљивости и на сличним орбитама.Pa sad...
Jesu ovo Ameri snimili?![]()
ko kaze da nisu vecПа штета што тебе нису телепортовали тамо да упишеш те... па таблице!
![]()
Чланак је на основу фотографија које су тада снимљене.Brate,taj clanak ti je iz 2009-te,nadji nesto novije![]()
На фотографијама не може писати година, али су познате локације слетања, јер Месец има координатну мрежу као и Земља(паралеле и упоредници).Na Mesec su navodno sleteli 6 puta. 2x 1969, 2x1971, 2x1972
Kako znas da je npr ono iz 1969 bilo pravo sletanje? Na osnovu mutnih fotografija?
Камера те величине са удаљености око 200Км...Nesto su slike mutne.
Руси нису успели да направе на време пандан Америчкој ракети носачу, Сатурн 5, па су одустали.moze da bidne ali ne mora da znaci
dakle i ako su bili... hbem li ga
ja sam negde citao da su rusi slali ljudske posade na mesec, ali samo u jednom pravcu tj bez povratka
Камера те величине са удаљености око 200Км...
Баш чудно?!?
![]()
Знам, све је завера, Земља је равна плоча, Месец је, ко и Сунце, равна тепсија...Те слике ништа не доказују или обичан фотошоп.
Зар мислиш да ће Американци снимити те локације на Месецу и објавити да тамо нема ничега ?!
Ако је уопште могуће отићи на Месец, и ако су икада отишли, или ако оду, први задатак ће им бити да поставе те модуле тамо, јер ако би се званично открило да су слагали била би то невиђена сензација и блам Америке и света.
А што се тиче Русије не би они изнели такву информацију . Не владају Американци у Америци него масони, а исто је тако и у Русији.
Можда Кина није у тој причи али не бих рекао.
Једина опасност им је Иран ако икада пошаље такав модул.
пс. Ако ти је чудно ово за Америку и масоне, шта ли предстваља овај знак на њиховом долару?
![]()
@Arkania и остали који спомињу слике...
Слике су релативно свеже, јер је сонда из 2009. а постоје на НАСА-ином сајту слике исте сонде од зимус, али сам ја поставио овај чланак са тим сликама јер је то последњи чланак на Српском о оваквој теми.
Naravno, ali tu važi: Samo jaši, svi su naši!!!Meni se vishe cini da je ono neka iskvarena verzija srpskog![]()
Те слике ништа не доказују или обичан фотошоп.
Зар мислиш да ће Американци снимити те локације на Месецу и објавити да тамо нема ничега ?!
Ако је уопште могуће отићи на Месец, и ако су икада отишли, или ако оду, први задатак ће им бити да поставе те модуле тамо, јер ако би се званично открило да су слагали била би то невиђена сензација и блам Америке и света.
Причу о кинеском зиду су налупетали новинари.Dok sam bio osnovac, u prošlom veku, učili su nas u školi da je kineski zid jedina ljudska tvorevina vidljiva okom iz kosmosa (pod kosmosom se podrazumevala razdaljina od najmanje 150 km od zemlje) i to se prihvatalo kao neoboriva činjenica. Međutim, 2009 kada su Kinezi konačno lansirali svoju kosmičku letilicu izjavili su da to nije tačno, odnosno da se Zid ne vidi iz kosmosa. Zašto bi Kinezi umanjivali vrednost dostignuća njihove civilizacije? Dakle, neko je masno slagao a celim generacijama kroz školski sistem je to plasirano kao istina. Zato, mesta za skepsu ima itekako.
Kada sam pre neki dan leteo iz Australije ovamo(predveče), jurili smo dan, pa sam imao prilike da vidim ceo kontinent sa visine od 10 km. Putevi i gradovi su se dobro videli, ali sa 150 km hmmm.... Dakle, lično sam se uverio da je tamo dan dok je ovde noć i da je tamo leto dok je ovde zima i na osnovu toga zaključio da je zemlja stvarno okrugla a ne pljosnata kao palačinka. Međutim, Za tvrdnje o čovekovom boravku na Mesecu ipak je potrebno više od mutnih crnobelih fotografija.
Pa film Prohujalo sa vihorom je snimljen pre 70 godina a u koloru je!
Мало ту има неверовања, много је више питање разумевања.