ZA RADOST U KUĆI

L

loga

Gost
Bračnim parovima koji su godinama bez dece, a žele da ih imaju, u današnje vreme stoji na raspolaganju široka lepeza mogućnosti da, zahvaljujući potpomognutoj (asistiranoj) reprodukciji, napokon osete sve čari roditeljstva.


Odsustvo potomstva u mnogim bračnim zajednicama može da donese sa sobom velike i gotovo nerešive probleme ukoliko se bračni drugovi nedovoljno angažuju u rešavanju osnovnih razloga koji su doveli do steriliteta oba ili jednog partnera. Prirodni način često može da zataji, ali to ne znači da iz takve situacije nema izlaza, posebno u današnje vreme kada je reproduktivna biologija u punom zamahu.
Supružnuci, koji zbog nekih patofizioloških razloga nisu mogli da imaju decu, mogu da osete svu fascinaciju života uz zajedničku pomoć biologa i medicinara koji različitim postupcima potpomognute (asistirane) reprodukcije mogu da olakšaju put do toliko željene trudnoće i dobijanja zdravog potomstva.
 
Ni meni nije jasno.Da li to neko reklamira u oblandi svoju privatnu ordinaciju.Sita sam takvih.Molim vas odgovorite nam gde da nadjemo novac da napunimo sve dzepove halapljivih lekara koji se na nasoj muci bogate.
 

Back
Top