- Poruka
- 342
Kod nas je zastupljena jedna veoma odvratna misao o ljubavi i seksu a to je; "za voljenog partnera i nje-nu-govu ljubav partner mora biti spreman uciniti sve"! Da li ste razumeli sve! :shock:
Da li ta misao povlaci da partner mora biti spreman i UCINITI NEKOM LOSE za "njegovu" ljubav (dajem primer)?Mislim da je ta misao dosla sa istoka i da je doprinela tolikim razmiricama i svadjama za nista, jer junacenje ili macomenstvo nije dokaz ljubavi prema nekoj osobi.
Kakvo je vase misljenje o ovoj temi?Nadam se da je tema interesantna i moze biti poucna.
Da li ta misao povlaci da partner mora biti spreman i UCINITI NEKOM LOSE za "njegovu" ljubav (dajem primer)?Mislim da je ta misao dosla sa istoka i da je doprinela tolikim razmiricama i svadjama za nista, jer junacenje ili macomenstvo nije dokaz ljubavi prema nekoj osobi.
Kakvo je vase misljenje o ovoj temi?Nadam se da je tema interesantna i moze biti poucna.

Reci?! Da li ti smeta sto ja kao pripadnik Islama govorim o seksu? Ako ti to smeta znaj da je to tvoj licni problem.Ovo su zdrave teme za koje svaki normalan covek mora znati a ne uvek stvarati neke prividne tabue.Zbog tih tabua nam se desvaju ove stvari, koje nam se desavaju.Ako si nesposoban da govoris o seksu nemoj pisati jer nisi dorastao ovim temama.A "MI" cemo i dalje nastaviti da razgovaromo o ljubavi i seksu s normalnim osobama a ne psihopatama i paranoicima.
samo da ne gledammo da bliznjem crkne krava ili slichno(ovde npr.ma nek mu crkne cooler)....kad bi imali normalnu dozu ljubavi prema svima Balkan bi bio RAAAAAAAAAAJ...prema voljenoj osobi traba da si takav da si mu uvek na izvolte za gotovo svaku pomoc(da ne bude prenemaganje)...ZLO NE TREBA DA POSTOJI...to smo mi ljudi izmislili, a ne Bog svevishnji...
Da nam se nisi smrz'o? :wink: Pozdrav!