Za ovo ne treba naslov

...kad malo razmislim meni uopste nije bitno ko ostavlja...kad sam bila u situaciji da ostavljam...ili sam se raspadala od krivice...ili sam patila do besvesti jer sam raskidala iz cisto racionalnih razloga...

Bio sam ostavljan mnogo više nego što sam ja ostavljao

Ali poenta je što ja, kad hoću da ostavim nekog, ne kažem to direktno, više ponašanjem ukažem da mi je dosta. Onda one to same...
Samo jednom sam bio ostavljen, a da to nisam želeo.
Čak mi nije bilo ni jasno zašto

Hmmm, kad razmislim, nije ni njoj...

McMillan:
Bio sam ostavljan mnogo više nego što sam ja ostavljao

Ali poenta je što ja, kad hoću da ostavim nekog, ne kažem to direktno, više ponašanjem ukažem da mi je dosta. Onda one to same...
Samo jednom sam bio ostavljen, a da to nisam želeo.
Čak mi nije bilo ni jasno zašto

Hmmm, kad razmislim, nije ni njoj...

Jao, pa zašto si je onda tako lako pustio da ode. Trebao si se boriti za tu ljubav.
Žene su inače takve, najčešće nismo sigurne šta u stvari hoćemo, pa pravi muškarac
reši problem. Ipak se ništa nije promenilo od kamenog doba - lupiš je toljagom u glavu i
odvedeš u pećinu!
A ona te posle voli i ceni što si pokazao da si muškarčina i da TI ZNAŠ šta hoćeš.
Svaka žena voli da se njen muškarac bori za nju.
Tako ti je to....

vise puta ostavljana. mada sve ukupno nije bilo mnogo ni jednog ni drugog. imala sam samo jednu pravu dugu vezu. tu sam bila ostavljena. tada sam to shvatila kao tragediju, ali danas vidim da sam imala srece (bar sto se doticnog tice). sve u svemu zanimljivo pitanje. znala sam jednog tipa koji je uvek bio ostavljana strana - i u tome neizmerno uzivao. po njegovoj filosofiji, ako ti neko dojadi - uvek mozes svojim ponasanjem uticati da te doticni/a ostavi. posle jos imas i srcedrapajucu pricu za sledeceg/u...opet, jednog nesrecnika nikako nisam mogla da se oslobodim, jer je moju pricu da sam se prema njemu ohladila dozivljavao kao igru zavodjenja. sto sam ga vise odbijala, vise me je jurio.....tako to valjda uvek biva :)

EliNS:
Jao, pa zašto si je onda tako lako pustio da ode. Trebao si se boriti za tu ljubav.
Žene su inače takve, najčešće nismo sigurne šta u stvari hoćemo, pa pravi muškarac
reši problem. Ipak se ništa nije promenilo od kamenog doba - lupiš je toljagom u glavu i
odvedeš u pećinu!
A ona te posle voli i ceni što si pokazao da si muškarčina i da TI ZNAŠ šta hoćeš.
Svaka žena voli da se njen muškarac bori za nju.
Tako ti je to....

zanimljivo razmisljanje - ako si zensko - dobro je da ne znas sta hoces, stavise sto manje znas - to bolje. onda samo trepnes okicama, i cekas da budes masan plen pravog muskarca, ciji je zadatak u buducnosti da misli i hoce za tebe, i da te vodi za nejaku rucicu. :lol: ja sam nekako oduvek imala svoju volju..ko zna, mozda je to mana :cry:

sinnke:
Da li ste vise puta bili ostavljeni ili ste vi ostavljali?

Ja sam uvek bio ostavljen, zato sto sam uvek radio sto mi je volja i nikad nisam padao pod uticaj zena u onom smislu da naprave od mene sto zele da budem i onda ne popizde i ostave me.

Hahahaha kako je to kul :lol: :lol: :lol:

Widis kako je to.........i ja uwijek radim sta me wolja i onda tipowi shishte a ja to ne podnosim pa ga ostawim............... ;)

sinnke:
Da li ste vise puta bili ostavljeni ili ste vi ostavljali?

Ja sam uvek bio ostavljen, zato sto sam uvek radio sto mi je volja i nikad nisam padao pod uticaj zena u onom smislu da naprave od mene sto zele da budem i onda ne popizde i ostave me.

Hahahaha kako je to kul :lol: :lol: :lol:

Sreca tvoja jos nisi naleteo na neku koja ce te od*ebati.

Zivi bili, pa videli, pitacu posle jel i dalje c:shock:LL ;) :lol:

Back