Lira
Početnik
- Poruka
- 7
Zar je bitno ko ostavlja? naravno da je teze ostavljenima, ali kad je necemu kraj onda je kraj.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
McMillan:Bio sam ostavljan mnogo više nego što sam ja ostavljao
Ali poenta je što ja, kad hoću da ostavim nekog, ne kažem to direktno, više ponašanjem ukažem da mi je dosta. Onda one to same...
Samo jednom sam bio ostavljen, a da to nisam želeo.
Čak mi nije bilo ni jasno zašto
Hmmm, kad razmislim, nije ni njoj...
EliNS:Jao, pa zašto si je onda tako lako pustio da ode. Trebao si se boriti za tu ljubav.
Žene su inače takve, najčešće nismo sigurne šta u stvari hoćemo, pa pravi muškarac
reši problem. Ipak se ništa nije promenilo od kamenog doba - lupiš je toljagom u glavu i
odvedeš u pećinu!
A ona te posle voli i ceni što si pokazao da si muškarčina i da TI ZNAŠ šta hoćeš.
Svaka žena voli da se njen muškarac bori za nju.
Tako ti je to....
sinnke:Da li ste vise puta bili ostavljeni ili ste vi ostavljali?
Ja sam uvek bio ostavljen, zato sto sam uvek radio sto mi je volja i nikad nisam padao pod uticaj zena u onom smislu da naprave od mene sto zele da budem i onda ne popizde i ostave me.
Hahahaha kako je to kul![]()
![]()
![]()
sinnke:Da li ste vise puta bili ostavljeni ili ste vi ostavljali?
Ja sam uvek bio ostavljen, zato sto sam uvek radio sto mi je volja i nikad nisam padao pod uticaj zena u onom smislu da naprave od mene sto zele da budem i onda ne popizde i ostave me.
Hahahaha kako je to kul![]()
![]()
![]()