ZA ONE SA manjim

Samo da kazem koju rec,bitna je Hemijanema li je nista nevredi!
Bitna je duzina,manje od debljine jer ......(neko bi mogao tako lepo ovo da vam objasni)
nekaze se: Jao sto je duboka ! Vec ....sto je uska momci pa razmislite malo!Tehnika jao
jeli dotle doslo da kao roboti .... Gde su vam osecanja,strasti,emocije????
Za jednom i nekako da shvatim ali .... ;) :)

Ljudi, vi svi opet ovde o tehnici i duzini, vaznosti ta dva podatka..ali nije to cilj ove teme..Hteo sam da se neki momci osecaju lakse, da podele nesto sto ih mozda stvarno muci..kako hocete..

Meni samo nije jasno kako vi to merite... Mislim, pokušala sam u nekoliko navrata da zamislim, i nekako prsnem od smeha, prerano...
A kako bi ženske merile dubinu? Postoji li neki specijalni vibrator? Hihi...
E, stvarno ste smešni :D
Izvadite kobas na sto, pa kome je duži... :lol:

Ma znam da je tema onako, korisna :lol:
Za razbijanje predrasuda, ali - avaj, kako će ti se javiti ovi koji su se već predstavili kao dugajlije? Hm, znam. Može li se ovde biti Gost? Ako ne može, da vi'š porast novih članova na Krstarici... :wink:
Da se glavonje (ali ove što nas sve posmatraju) obraduju tvojoj temi...

Hehe, ovo vaše tupljenje me podseća na vic...

Dvoje se smuvali, izlazili par dana i odlučili da je vreme da se kresnu...
Dođoše kod njega na gajbu, svukli se, i tek će ona, pokazujući na njegov majušni visuljak:
- Hahahaha, zaboga! Pa koga ti misliš da zadovoljiš sa TIME?
- ... pa, ovaj, sebe...!

Rodjaci... ja imam kitu od 12cm. Eto, rekao sam... jel znate mozda da li postoji neki nacin da to povecam? Bar za koji santimetar... Muka mi je vise od ovakvog zivota. Jedna mi je cak u lice rekla da je smesno koliko mi je mali *****... Sto bas ja? Pomozite mi!!!

Ronik:
Rodjaci... ja imam kitu od 12cm. Eto, rekao sam... jel znate mozda da li postoji neki nacin da to povecam? Bar za koji santimetar... Muka mi je vise od ovakvog zivota. Jedna mi je cak u lice rekla da je smesno koliko mi je mali *****... Sto bas ja? Pomozite mi!!!
Imaš opciju odsecanja veze penisa i kosti, čime on "izlazi" još dodatnih 3 do 5 cm, ali je u principu to jedino... Ne verujem da postoji plastična operacija "najboljeg drugara"...
Al' kuj zna, medecina je ćudo...

Ronik:
kad ga meris opustenog, cekaj da se digne.
jedino da probas ugradnjom implanta.

LHR:
Ortaci, ako mislite da vam je mali slobodno mi pisite na privatnu postu ili ovde na javni pa da podelimo to medjusobno jer znam kako je sve to neprijatno i kako se sa tim ide kroz zivot. Mislim da bi bilo lakse kada bi to moglo da se podeli sa nekim, da razmenimo iskustva. Ok, znam da ce mi se sada na ovu temu svi "k*rati" valjati po podu ali to je njihov problem. I mi imamo zivot pa i sexualni, zar ne?Nemojte se libiti vec pisite, bez blama..
Ako podelite bice vam josh manji...salim se naravno.....lako je ovim bajam biti kurati na netu ali Rl to je sasvim neshto drugo...cenim to shto si tako javno(Na forumu???) "priznao"

Back