McMillan
Poznat
- Poruka
- 9.581
E, ovde se slažem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
eeeee brajko... cuti tu i pevaj... ne znas ti sta je muka!Slavik:A da li je 14 malo?
zelenooka:Mali, pa mali. Pa nije valjda da veruješ ovima ovde što sa ponosom ističu svojih 30 cm. Mislim, ako im je to za ponos.![]()
I zašto je to neprijatno? I još nešto, definiši "mali". 5, 10, 15 cm.
Imaš opciju odsecanja veze penisa i kosti, čime on "izlazi" još dodatnih 3 do 5 cm, ali je u principu to jedino... Ne verujem da postoji plastična operacija "najboljeg drugara"...Ronik:Rodjaci... ja imam kitu od 12cm. Eto, rekao sam... jel znate mozda da li postoji neki nacin da to povecam? Bar za koji santimetar... Muka mi je vise od ovakvog zivota. Jedna mi je cak u lice rekla da je smesno koliko mi je mali *****... Sto bas ja? Pomozite mi!!!
kad ga meris opustenog, cekaj da se digne.Ronik:Rodjaci... ja imam kitu od 12cm. Eto, rekao sam... jel znate mozda da li postoji neki nacin da to povecam? Bar za koji santimetar... Muka mi je vise od ovakvog zivota. Jedna mi je cak u lice rekla da je smesno koliko mi je mali *****... Sto bas ja? Pomozite mi!!!
Ako podelite bice vam josh manji...salim se naravno.....lako je ovim bajam biti kurati na netu ali Rl to je sasvim neshto drugo...cenim to shto si tako javno(Na forumu???) "priznao"LHR:Ortaci, ako mislite da vam je mali slobodno mi pisite na privatnu postu ili ovde na javni pa da podelimo to medjusobno jer znam kako je sve to neprijatno i kako se sa tim ide kroz zivot. Mislim da bi bilo lakse kada bi to moglo da se podeli sa nekim, da razmenimo iskustva. Ok, znam da ce mi se sada na ovu temu svi "k*rati" valjati po podu ali to je njihov problem. I mi imamo zivot pa i sexualni, zar ne?Nemojte se libiti vec pisite, bez blama..
AAAAAAAAAAAAAA to je ZNACI!!! Pa sto ne kazete ******!!!???Gryphon:kad ga meris opustenog, cekaj da se digne.
jedino da probas ugradnjom implanta.