Tamarela
Zainteresovan član
- Poruka
- 294
Molim vas da mi pomognete kako da stignem do aerodroma (vojnog) u Batajnici i posetim meni dragog vojnika
,a da to nije kolima?!? Znam da ide bus 706 ali ne do kasarne. Please, hitno je!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da. Paviljoni su do j***. Znam vas. Narkoman i lopov.Iggy:Haha, da, i Lazarevac je deo Beograda...
Ahahhaha, znachi, nikada nisi izashao iz Zemuna...Indi:pa čak ni Prag nemože da se meri s njim.
ne mogu da verujem???Iggy:Bolje narkoman nego ljakse...
Indi:Volim Zemun a za razliku od drugih morala sam da napustim Jugoslaviju. Malo sam svoju nostalgiju kompenzovala tim da sam se ovde udala za Jugoslovena a deca znaju odlično srpski i učim ih da je Juga njihov drugi dom.Kad bih mogla sad bih se vratila,nadam se da ću možda jednog dana.
Ne sumnjam ja da ni tamo nije lako, možda je i teže. Stvar je u tome što uglavnom oni koji ne žive ovde imaju odgovore na sve naše probleme i po pravilu su najveće patriote.Indi:Zašto ste većinom tako nakostrešeni na one koji su otišli iz zemlje.Ja znam da je u Jugi sada teško živeti i da se teško zaradjuju pare ali nije ni preko grane lako.Dugo smo živeli lepo pa su sad došla teška vremena ali valjda će jednog dana krenuti na bolje.
Usput nezaradjujem 1000eura,radim u zdravstvu.Pare trebaju i meni,kome netrebaju.