za one koji zive u Batajnici...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto tako ironično o Batajnici.Ja sam tamo nekada živela,nevolim je puno ali i to je deo Beograda kao i svaki drugi deo grada,a prevoz nema tako loš.Vi Beogradjani mislite da je Beograd centar sveta.Po meni i Zemun je lepši od Bg,pogotovo stari deo.Nije tako prljav kao Bg preko reke.

Volim Zemun a za razliku od drugih morala sam da napustim Jugoslaviju.Malo sam svoju nostalgiju kompenzovala tim da sam se ovde udala za Jugoslovena a deca znaju odlično srpski i učim ih da je Juga njihov drugi dom.Kad bih mogla sad bih se vratila,nadam se da ću možda jednog dana.

Indi:
Volim Zemun a za razliku od drugih morala sam da napustim Jugoslaviju. Malo sam svoju nostalgiju kompenzovala tim da sam se ovde udala za Jugoslovena a deca znaju odlično srpski i učim ih da je Juga njihov drugi dom.Kad bih mogla sad bih se vratila,nadam se da ću možda jednog dana.
:roll: :?
Kompenzovala si nostalgiju udajući se za Jugoslovena (whatever), i još si MORALA da napustiš zemlju???
Pa, da, moram i ja... Nemam 1000 evra mesečno, a treba mi... :roll:

Zašto ste većinom tako nakostrešeni na one koji su otišli iz zemlje.Ja znam da je u Jugi sada teško živeti i da se teško zaradjuju pare ali nije ni preko grane lako.Dugo smo živeli lepo pa su sad došla teška vremena ali valjda će jednog dana krenuti na bolje.
Usput nezaradjujem 1000eura,radim u zdravstvu.Pare trebaju i meni,kome netrebaju.

Indi:
Zašto ste većinom tako nakostrešeni na one koji su otišli iz zemlje.Ja znam da je u Jugi sada teško živeti i da se teško zaradjuju pare ali nije ni preko grane lako.Dugo smo živeli lepo pa su sad došla teška vremena ali valjda će jednog dana krenuti na bolje.
Usput nezaradjujem 1000eura,radim u zdravstvu.Pare trebaju i meni,kome netrebaju.
Ne sumnjam ja da ni tamo nije lako, možda je i teže. Stvar je u tome što uglavnom oni koji ne žive ovde imaju odgovore na sve naše probleme i po pravilu su najveće patriote.

Nemam odgovor za probleme kod vas,u Jugi nema reda,sve je moguće i nemoguće.Samo sam se nadala da će već jednom krenuti stvari na bolje a ono ništa.Nije ovde lako,znam par ljudi koji su se vratili natrag pa zažalili.Neželim da pravim istu grešku.Jednom sam odlučila da odem i nema vraćanja.Ali nostalgija je čudna stvar,stalno te vuče nešto kući.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back