Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Ma jok bre. Recimo da sam na tvom mestu promenio bih nik u flip flop.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мој ник је тотално идиотски, ал сад сам се већ навикла...нарочито кад ме зову Елеонора или Елена и у стварном животу...
Иначе, у августу 2004. први пут сам случајно зашла на неки форум, и то Крстаричин, почела да читам нешто...и решила да се пријавим. Била сам још увек форумашки невина, нисам знала како функционишу те ствари и није ми било битно како ћу се звати, само сам хтела да напишем одговор на неку тему која ми је била интересантна... Нисам размишљала о нику као нечему што одређује идентитет и ствара слику...
Тако кренух од свог имена (које није Јелена!), па како није прихваћено, почела сам да га мењам: Лена, Елена, Хелена...и тек Hellen би прихваћено!
Сад ми је глупо и безлично, сада бих дала себи много упечатљивије и занимљивије име...али је безвезе сад да се мењам.
Ето!
Ne znam jesam li predugo ovde, to vi procenite. U svakom slučaju, navukla sam se. Nešto sam gledala onako po netu, zaintrigirala se za taj Forum na Krstarici, pa još kad sam videla da pod Hobi imaju i Kućni ljubimci i krenula da čitam šta tamo piše...Prosto sam znala da moram da se ulogujem i nekako mi je najlogičniji i najlakši bio nick koji je sličan mojoj e-mail adresi a pritom i dovoljna odrednica ko sam i šta sam-nečija mama, što je ipak za svaku žensku osobu najveće dostignuće. I tako... Malo mi je smešno ono kad me oslovljavaju sa Mimi ili Mama ili Mom ili... Na to nisam mislila i padalo mi je na pamet da se prenikujem alli sam odustala jer mi je ovo nekako postalo deo identiteta i to ne samo ovde, na Forumu.
uh,izvini,ali ovo mi tako glupo zvuči da moram da reagujem...uvijek mi je bilo bezveze kad neko nema svoj lični identitet ili odrednicu,makar i na ovakvom mjestu kao što je forum...nego je nečija mama,baba,tetka...zamišljam kako bi meni glupo bilo kad bi se ovdje pojavio nick limunadina mama...
mislim,svi smo mi nekome nešto ili neko nama nešto...ali mi je to potenciranje nekako kao negiranje sopstvene ličnosti,kao da ne postojiš sam za sebe već parazitiziraš uz nekoga,ili na osnovu nekoga...
opet,izvini,ništa lično upućeno tebi,samo komentarišem nickove iz mog (kvazi)psihološkog ugla...![]()
Ma nema problema, drmali su me hormoni još od laktacije dok sam se logovala na gmailu a onda kao da mi je neko hirurškim putem odstranio kreativnost tako da sam uzela nick koji je najsličniji mojoj email adresi. I naravno, ponosim se svojom devojčicom!![]()
naravno...tako i treba...samo nemoj da mimi kad poraste dođe ovde na forum kao mimine mame kćerka...
![]()
a ja mislila da su "3 parke" neke bezglave kamene skulpture u nekim naboranim haljinamane zovu se, samo ta slika..
tj deo slike..
http://i41.photobucket.com/albums/e297/UtoPhoto/3grazie.jpg
jel radi sada?
Ma jok bre. Recimo da sam na tvom mestu promenio bih nik u flip flop.
ako ikome odgovara njegov nick...to je onda tebi...nekako mi baš zvučiš kao hellen i nikako drugačije...
možda zato što sam imala nastavnicu engleskog helen...
![]()
Da li vam je bzvz što ste odabrali nick koji jeste na početku druženja, kad niste ni pretpostavljali da ćete ovde provoditi sate, dane i godine
Da li biste menjali nick, ali nećete zbog prepoznatljivosti?
Definitivno nije priča o klonovima, nego eto samo, meni je tako glupo kad upoznam nekog sa foruma i onda se već družimo i oni me i dalje zovu mačkice... Pogotovo što se svašta promenilo u mom životu od kad sam sebi nadenula to ime... Kako biste se danas nazvali, da se sad registrujete?
Da li vam je bzvz što ste odabrali nick koji jeste na početku druženja, kad niste ni pretpostavljali da ćete ovde provoditi sate, dane i godine
Da li biste menjali nick, ali nećete zbog prepoznatljivosti?
Definitivno nije priča o klonovima, nego eto samo, meni je tako glupo kad upoznam nekog sa foruma i onda se već družimo i oni me i dalje zovu mačkice... Pogotovo što se svašta promenilo u mom životu od kad sam sebi nadenula to ime... Kako biste se danas nazvali, da se sad registrujete?
a ja mislila da su "3 parke" neke bezglave kamene skulpture u nekim naboranim haljinama![]()
a ja mislila da su "3 parke" neke bezglave kamene skulpture u nekim naboranim haljinama![]()
Мора да је била неки намћор и делила кечеве шаком и капом?!![]()
Има и таких.
То су три суђаје, из античке митологије.
dobro...imas ceo raspust da obnovis gradivo![]()
![]()
Има и таких.
То су три суђаје, из античке митологије.
dobro...imas ceo raspust da obnovis gradivo![]()
![]()
Није ми Роберт Гревс при руци тренутно, али Википедија јесте:
http://74.125.39.104/search?q=cache...iki/Парке+parke&hl=sr&ct=clnk&cd=1&lr=lang_sr
У чему грешим?