Za one koji bi da prestanu s lošim navikama (pušenje, piće, kocka, ogovaranje, osuđivanje...)

prenosilac por

Primećen član
Poruka
561
Podijeliću ovdje informaciju o danu koji može da bude jako važan ako ste u fazi da želite da se oslobađate navika koje vam smetaju bilo za zdravlje fizičko bilo za zdravlje mentalno.Radi se o 15.danu od mladog Mjeseca.
Dakle,ovaj LUNARNI dan počinje u srijedu 7.12. u 15:30 i traje do četvrtka 8.12. u 16:07.( radi se o područjima Balkana,tj Srbije,BiH,Crne Gore,za druga područja vrijeme može biti donekle drugačije,ali to je taj dan).Važno je da se kompletno vrijeme naznačeno za to provede u skladu sa onim čemu se teži.Dakle,24 sata vremena ovog dana provesti u čistoći od navedene štetne navike.To će omogućiti organizmu da svaki naredni dan u borbi s ovom navikom provede lakše i uspješno se odvikne od nje.Ako se teži odvikavanju od loše navike onda je najkorisnije boriti se s tom lošom navikom upravo na ovaj dan kad su kod ljudskih bića najjače izražene i loše i dobre strane.Ovaj dan, tj njegovih 24 sata omogućava čovjeku da ih proživi u skladu s onim što ŽELI da bude.Pa će tako,ukoliko prvi dan odvikavanja provede s željenim dostojanstvom,sama Mjesečeva energija raditi u njegovu korist i pomagati mu u ostvarenju željenog cilja.
Srećno 🙂🏆
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.