Za one koje vole bez donjeg vesa...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svakom slucaju, kita je u ruci, zapeta na gotovs, a vi drage njegove dame mu pisite, pozeljno sa sto vise detalja vezanih za intimne zone.

Sreca te priznajes da lupas. Ako je tebi TO stalno u ruci, cak i kad meni ovo pises, svaka cast, ja nisam bi kao ti. E sad sto nisi bio dovoljno pametan da se prvi setis teme, krivi su roditelji, ne ti. Dakle, nije sramota biti glup, ali je krajnja tupost to podmetati drugom, narocito ako ti je i nejm tupav. Nije tebi lako, jer nikad "nisi sam"... Udelite mu ljudi. Ribe, bezite od njega ! z:hm:

ne ne, necu sad o tome, radi se o 'tehnickim problemima' za koje ima jednostavno resenje... Licno mislim da to moze biti sexy ali pogotovo kad je u pitanju neka haljinica :) E sad, kao sto je jedna devojka vec pomenula zavisi gde i s kim.. Ja to licno ne radim kad izlazim nikad, osim ponekad kuci, sa deckom..

ne ne, necu sad o tome, radi se o 'tehnickim problemima' za koje ima jednostavno resenje... Licno mislim da to moze biti sexy ali pogotovo kad je u pitanju neka haljinica :) E sad, kao sto je jedna devojka vec pomenula zavisi gde i s kim.. Ja to licno ne radim kad izlazim nikad, osim ponekad kuci, sa deckom..

Slazem se, ako nije u zurbi, onda je uvek zbog nekog ko ti znaci i ko to voli i uz koga to volis "da ne nosis"... :zstidljivko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back