- Poruka
- 25.624
Ili nam fizička lepota nije bila toliko važna?U komunizmu su svi bili lepi i neodoljivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili nam fizička lepota nije bila toliko važna?U komunizmu su svi bili lepi i neodoljivi
Ja sam videla kako izgleda ali sam tek sad povezala s imenom Vlado Kalember.Isti moj otac u ovom spotu!
Nije mi do danas bilo poznato kako ovaj čovek izgleda.
Eto, sad znam.
Živim pored dvojnika Vlada Kalembera tolike godine.
Danas se gleda interes, lepota je irelevantna stvar.novac i slava su vazniji od ljepote..
Vino na usnama mi je jedina poznata, sad čujem i tu. Ali šta znam...kad je već sladunjavo nek bude onda Vino.
A i spot je tako vintage romantic sa poukom kako smuvati bogatu, lepu, nepristupačnu žensku.![]()
![]()
Pa, i ti "crvi u krvi" izazivaju osmeh na mom licu.Hm, ne...Čola je ipak Čola.
Pesme su mu malo ozbiljnije romantics. Iako ima dosta folk ispada ...rade crvi u krvii tako to.
Kod mene izazivaju prevrtanje očima. i uopšte ta zavođenja tipa dođi mala do tarabe. Beži bre seljakuPa, i ti "crvi u krvi" izazivaju osmeh na mom licu.
Ne znam.
Čula sam... ali opet ne. Patetičan je jer kuka za njom. Mada i u Vinu prelazi granicu pick up boya... Ne boj se, biću ti dobar drug. Ono, tip te muva i obećava da će ti biti dobar drug.Ovaj autor je za mene momentalno velika pretnja mom Čoli.
Ozbiljan igrač!
Slušaj ovo:
Jedino što mi smeta je to što na ovoj slici i dalje vidim svog oca.
Šta je moj otac mogao da postigne u životu samo sa svojim izgledom!
Mogao je da bude Tom Kruz i Bred Pit.
Dele nas neke male godine.Kod mene izazivaju prevrtanje očima. i uopšte ta zavođenja tipa dođi mala do tarabe. Beži bre seljaku
Čula sam... ali opet ne. Patetičan je jer kuka za njom. Mada i u Vinu prelazi granicu pick up boya... Ne boj se, biću ti dobar drug. Ono, tip te muva i obećava da će ti biti dobar drug.Momentalni turn off.
![]()
Otvori!Јел има тема о Вајти? Мени је Вајта потпуно посебан лик.
Па можда има, да се не понављам ил да ми недајбоже не споје тему са нечијом.Otvori!
Šta čekaš?
Doduše, ja uskoro idem da spavam.
Otvori temu o posebnom liku, zašto čekaš da neko drugi umesto tebe to uradi?
Isto pitanje postavljam sebi-koje sam g*+ od čoveka... Pitam se, šta mi je.
Haha, dobro. Ali nema to veze s godinama. Postoji određeni detalj ili više njih zbog kojih mi je neka pesma romantična a neka sladunjava. Npr. sviđa mi se pesma od Kiće Slabinca Njena plava kosa kako sja.Dele nas neke male godine.
Stićićeš u doba kad će ti Vlado Kalember biti draži od velikog i slatkog, prezavodljivog Čole.
Do večeras sam mislila da je Vlado Kalember nešto što ne bih pipala ni motkom, ali... menja se sve, i sa razlogom.Haha, dobro. Ali nema to veze s godinama. Postoji određeni detalj ili više njih zbog kojih mi je neka pesma romantična a neka sladunjava. Npr. sviđa mi se pesma od Kiće Slabinca Njena plava kosa kako sja.
P.S. Ni za Čolom nisam baš luda.![]()
Fino razgovaramo, ne tako prisno i oštroŠta mi se tu smejuljiš, @Lule? Reci, lani. Šta si, čovek ili ker?
Nema. Otvori ili ovde ili na muzikiЈел има тема о Вајти? Мени је Вајта потпуно посебан лик.