Za njim je uzdisala jugoslavija: Bio je prepoznatljiv po boji glasa, žene su LUDELE za njim! Evo kako izgleda danas

Vino na usnama mi je jedina poznata, sad čujem i tu. Ali šta znam...kad je već sladunjavo nek bude onda Vino. :rumenko:
A i spot je tako vintage romantic sa poukom kako smuvati bogatu, lepu, nepristupačnu žensku. :D :heart:

On zaista ima toliko slušljivih i adiktivnih tekstova...
Muzika je iskričava.
Da li je Vlado Kalember u Hrvatskoj što je Čola meni u Srbiji?
Ne može biti neko drugi, jer to su ti kvaliteti.
Lepi, zgodni, autentični i vanserijskii muzikalni!

Hm, ne...Čola je ipak Čola.
Pesme su mu malo ozbiljnije romantics. Iako ima dosta folk ispada ...rade crvi u krvi :eek: i tako to.
Pa, i ti "crvi u krvi" izazivaju osmeh na mom licu.
Ne znam.
Ovaj autor je za mene momentalno velika pretnja mom Čoli.
Ozbiljan igrač!
Slušaj ovo:
Jedino što mi smeta je to što na ovoj slici i dalje vidim svog oca.
Šta je moj otac mogao da postigne u životu samo sa svojim izgledom!
Mogao je da bude Tom Kruz i Bred Pit.

Slušanje muzike može biti beg od stvarnosti.
Čuj pesmu i misli o njoj.
Lepa, nijedna prljava reč... Pa, to je sve stvoreno za uživanje i odmicanje od života koji je, izgleda, svima nama neka kazna, robija, razlog opiranja!
Čovek umre- plaču. Šta plaču kad život ne vole na prvom mestu, a onda taj život i ne shvataju!
Glavna ludnica je ostala otključana.

Pa, i ti "crvi u krvi" izazivaju osmeh na mom licu.
Ne znam.
Kod mene izazivaju prevrtanje očima. i uopšte ta zavođenja tipa dođi mala do tarabe. Beži bre seljaku
:roll::)
Ovaj autor je za mene momentalno velika pretnja mom Čoli.
Ozbiljan igrač!
Slušaj ovo:
Jedino što mi smeta je to što na ovoj slici i dalje vidim svog oca.
Šta je moj otac mogao da postigne u životu samo sa svojim izgledom!
Mogao je da bude Tom Kruz i Bred Pit.
Čula sam... ali opet ne. Patetičan je jer kuka za njom. Mada i u Vinu prelazi granicu pick up boya... Ne boj se, biću ti dobar drug. Ono, tip te muva i obećava da će ti biti dobar drug. :mazi::mrgreen: Momentalni turn off. :D

Kod mene izazivaju prevrtanje očima. i uopšte ta zavođenja tipa dođi mala do tarabe. Beži bre seljaku
:roll::)

Čula sam... ali opet ne. Patetičan je jer kuka za njom. Mada i u Vinu prelazi granicu pick up boya... Ne boj se, biću ti dobar drug. Ono, tip te muva i obećava da će ti biti dobar drug. :mazi::mrgreen: Momentalni turn off. :D
Dele nas neke male godine.
Stićićeš u doba kad će ti Vlado Kalember biti draži od velikog i slatkog, prezavodljivog Čole.
Imam još malo vremena.
Muzika:
Predlog autoru za sledeću temu!

Јел има тема о Вајти? Мени је Вајта потпуно посебан лик.
Otvori!
Šta čekaš?
Doduše, ja uskoro idem da spavam.
Otvori temu o posebnom liku, zašto čekaš da neko drugi umesto tebe to uradi?
Isto pitanje postavljam sebi-koje sam g*+ od čoveka... Pitam se, šta mi je???

Otvori!
Šta čekaš?
Doduše, ja uskoro idem da spavam.
Otvori temu o posebnom liku, zašto čekaš da neko drugi umesto tebe to uradi?
Isto pitanje postavljam sebi-koje sam g*+ od čoveka... Pitam se, šta mi je.
Па можда има, да се не понављам ил да ми недајбоже не споје тему са нечијом. 🙄
Баш ћу да погледам.

Dele nas neke male godine.
Stićićeš u doba kad će ti Vlado Kalember biti draži od velikog i slatkog, prezavodljivog Čole.
Haha, dobro. Ali nema to veze s godinama. Postoji određeni detalj ili više njih zbog kojih mi je neka pesma romantična a neka sladunjava. Npr. sviđa mi se pesma od Kiće Slabinca Njena plava kosa kako sja.
P.S. Ni za Čolom nisam baš luda. :mrgreen:

Haha, dobro. Ali nema to veze s godinama. Postoji određeni detalj ili više njih zbog kojih mi je neka pesma romantična a neka sladunjava. Npr. sviđa mi se pesma od Kiće Slabinca Njena plava kosa kako sja.
P.S. Ni za Čolom nisam baš luda. :mrgreen:
Do večeras sam mislila da je Vlado Kalember nešto što ne bih pipala ni motkom, ali... menja se sve, i sa razlogom.
Darko Rundek/Dino Dvornik je trebalo da požive i pokažu svima svoga Boga. Šta ja sa tim mogu?
Ništa.

Back