Za nekoliko sati počinje kopneni upad u Liban? Američki zvaničnik izneo šokantne tvrdnje

Шта кажеш за овај напад Ирана на Израел од вечерас?

Simbolika. Poslali su više raketa, ali prošlog puta celu hrpu dronova. Ovo je slabiji napad bio; očigledno je bio 'e, hajde nešto barem da uradimo, da ne ispadne da smo totalno nemi'. Sa krajnje minimalnim posledicama.

Ostaje da vidimo samo da li će Izrael zauzeti suzdržani stav. Amerika će verovatno ohrabrivati da se suzdrže i ne gađaju Iran, kao i u aprilu.

Osim jednog malog detalja, a to je da je Izrael nuklearna sila, a sve zemlje oko njega nisu.

Tako da ta brojčanost svih oko njega ne znači puno kad ih bata obriše na taster, a ima dozvolu da obriše koga god hoće.

Pa, kolike smo mi tek onda sise kad nas je*u neki šiptari koji nisu nuklearna sila? Ali nije tako jednostavno kad znaš ko stoji iza.
Mi bi Kosovo picistili ocas posla, ali opet bi nato nas. Da je milosevic bio mudriji i da nije stajao nato iza sipaca i hrvata imali bi pola Balkana u ruke

Mi bi Kosovo picistili ocas posla, ali opet bi nato nas. Da je milosevic bio mudriji i da nije stajao nato iza sipaca i hrvata imali bi pola Balkana u ruke
Danas nikakav Nato nema šta da traži protiv Srbije, ako bi se Srbija učlanila u BRICS i ODKB. Rusija je vojno jača od Nato-a , a Kina je vodeća ekonomska sila u Svetu

mid-yuar-immunitet-dlya-uchastnikov-sammita-briks-ne-otmenyaet-order-mezhdunarodnogo-suda-1-1.jpg

Ma, sve ja to razumem, ali to i jeste poenta... Mi se kurčimo muslimanima kao kakve su sise što ne udare po Izraelu koji je nuklearna sila i iza kog stoji najveća sila na svetu, a ovamo mi puštamo da nas je*e tzv Kosovo, koje nije nikakva sila, ni vojsku nemaju, samo zato što ista ta USA stoji iza njih.

Rugamo se njima, a još nam je gore.

Simbolika. Poslali su više raketa, ali prošlog puta celu hrpu dronova. Ovo je slabiji napad bio; očigledno je bio 'e, hajde nešto barem da uradimo, da ne ispadne da smo totalno nemi'. Sa krajnje minimalnim posledicama.

Ostaje da vidimo samo da li će Izrael zauzeti suzdržani stav. Amerika će verovatno ohrabrivati da se suzdrže i ne gađaju Iran, kao i u aprilu.
Ово је много јачи и озбиљнији напада од прошли пут . Потпуно је разбијена израелска одбрана.
Погођени су војни циљеви, базе, итд. Израелска одбрана је тотално заказала.

Ово је све само не симболика. Притом, рекли су да ако Израел покуша да узврати да ће уследити још јачи и јачи напади.

Odgovora Izraela u aprilu je bilo samo se Iran pravio lud.

Bliski istok: Izrael raketama gađao Iran, tvrde američki izvori, Teheran odgovara da štete nema​

19 april 2024

Izraelska raketa pogodila je u petak ujutro Iran, rekla su dva američka zvaničnika CBS njuzu, američkom partneru BBC-ja.

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-68852890

Ma, sve ja to razumem, ali to i jeste poenta... Mi se kurčimo muslimanima kao kakve su sise što ne udare po Izraelu koji je nuklearna sila i iza kog stoji najveća sila na svetu, a ovamo mi puštamo da nas je*e tzv Kosovo, koje nije nikakva sila, ni vojsku nemaju, samo zato što ista ta USA stoji iza njih.

Ne je.e nas Kosovo nego Amerika

Muslimani su slozni, cak se Siiti i Suniti udruze zajedno kad treba. A Pravoslavci i Katolici nece nikad. Nama su pod opsadom turala jedino Francuzi pomagali uz Ruse. Velika Britanija je bila najmocnija sila tada, da su nam oni pomogli ne bi Osmansko Carstvo nikad krocilo po Evropi

Ово је много јачи и озбиљнији напада од прошли пут . Потпуно је разбијена израелска одбрана.
Погођени су војни циљеви, базе, итд. Израелска одбрана је тотално заказала.

Ово је све само не симболика. Притом, рекли су да ако Израел покуша да узврати да ће уследити још јачи и јачи напади.

Nije ozbiljniji. Blaži je.

Нешто је светло у Израелу ове ноћи:
Јудејци рачунају Годину по лунарном календару,355 дана,по месецу,оно-
Кује Мујо коња по мјесецу- .
па се ужелели Сунца :D:

Back