Za nekoliko sati počinje kopneni upad u Liban? Američki zvaničnik izneo šokantne tvrdnje

Њихов лоби, који дрма Америком, био је против нас. Холбрук, Олбрајтова и слични.
Нетањаху је отворено подржао НАТО бомбардовање.
Израел је признао Косово.

Не сматрам их неким пријатељима,они и немају пријатеље, само гледају свој интерес.
Ипак се морају разликовати Јевреји из Америке и остатка света од Јевреја у Израелу.
Апсолутно не браним Израел али сам мишљења да Јевреје из Ираела земљаци из Америке не гледају увек благонаклоно па и они некада морају да се додворавају.
Прочитај пар чланака из Гардијана и неких специјализованих часописа о односу израелских Јевреја према рату у БиХ. Изненадићеш се.

Ипак се морају разликовати Јевреји из Америке и остатка света од Јевреја у Израелу.
Апсолутно не браним Израел али сам мишљења да Јевреје из Ираела земљаци из Америке не гледају увек благонаклоно па и они некада морају да се додворавају.
Прочитај пар чланака из Гардијана и неких специјализованих часописа о односу израелских Јевреја према рату у БиХ. Изненадићеш се.
Једина разлика по мени је што би ционисти из Израела хтели да им Америка помогне да освоје цео Блиски Исток и да створе Велику Израел.
Док ционисти их Америке мало даље виде и схватају да то не би ишло баш тако лако.
Али циљеви су им исти.

Ко год да победи на изборима у Америци константа је да подржава Израел. Шта год причали, или колико год се свађали у кампањи, око Израела су јединствени. Зато ја волим да кажем да је ово такмичење између КАБАЛЕ Харис и ХАБАД Трампа.

Сионски лоби је најачи у САД дефинитивно.

Не подржавам ни једне ни друге. Што каже капетан, кокице у руке и само напред.
Доста су они гледали како се ми овде убијамо, нек се мало кокају и код њих.
kako lazes kada si navijao za muje, svi smo citali.. patoloski si lazov, sns botu.
sad gledas da ti se ne otrgne pandur kapetan mark, pa zato lazes

Солидариши се ти такође са твојим хипотекарним кредитом,са поскупљењима,за лихварско-јудео западом.са Инфостаном и разно разним послупљењима---јер све наведено ти ради зли јеврејин(био он хазар,сефард..или неко трећи)... :D
Ја заговарам кинески облик капитализма. Они такође имају берзу, такође купују америчке државне обвезнице, такође дају грађанима и правним лицима кредите итд.

Арапи имају три главна проблема:
1. Патолошки облик недисциплине,
2. Патолошки облик индивидуализма,
3. Патолошки облик корумпираности.

Када ово буду решили од њих ће бити нешто. Како пролазе већ деценијама чини ми се да ствари иду у супротном правцу.
Arapi su amorfna masa...otprilike kao da neko pokusa Slavene uvjeriti da se okupe oko nekog vlastitog interesa.

1727798950701.png

Изгледа да неће.

И Хезболах су скоро уништили. Ево сад у Либану завршавају са тим.
prvo si navijao za iran., pa si juce savio nos, kao fol nisi bio za njih, izgledalo je da ne smeju ni da zucnu, i sta ces sad, jel ces opet "ajmo ajde svi u napad", si video sta se desilo? ili se drzis price da ovi zio zavrsavaju posao?
evo sa tvog omiljenog sajta
https://srbin.info/svet/uzivo-iran-napao-izrael-lansirano-preko-100-raketa-sirene-sirom-zemlje/

prvo si navijao za iran., pa si juce savio nos, kao fol nisi bio za njih, izgledalo je da ne smeju ni da zucnu, i sta ces sad, jel ces opet "ajmo ajde svi u napad", si video sta se desilo? ili se drzis price da ovi zio zavrsavaju posao?
evo sa tvog omiljenog sajta
https://srbin.info/svet/uzivo-iran-napao-izrael-lansirano-preko-100-raketa-sirene-sirom-zemlje/
Не смарај са Хазар инфом.
Сваки ударац против колективног запада је добродошао!

Твоја опсесија мојом личношћу и личношћу председника Србије немају везе са тим.

Ja izgleda da nisam u toku; o čemu ti govoriš?
Излгедало је као да су уништени. И онда је кренуло ово што се сада дешава.

Сада више ништа не причам, само седим и пратим развој догађаја.

Излгедало је као да су уништени. И онда је кренуло ово што се сада дешава.

Сада више ништа не причам, само седим и пратим развој догађаја.

Ako ubiješ rukovodstvo, to ne znači da je organizacija uništena. Odseci jednu glavu, nova će izrasti u njenom mestu.

Ako ubiješ rukovodstvo, to ne znači da je organizacija uništena. Odseci jednu glavu, nova će izrasti u njenom mestu.
Проблем је што су их тако брзо елиминисали да је деловало као да ови не знају где бију. Плус инвазија на Либан.
А сад се дешава ово што се дешава и овај напад Ирана.
Заиста, толико непредвидљивих догађаја се десило.

Проблем је што су их тако брзо елиминисали да је деловало као да ови не знају где бију. Плус инвазија на Либан.
А сад се дешава ово што се дешава и овај напад Ирана.
Заиста, толико непредвидљивих догађаја се десило.

Pa jeste, zatečeni su. Ali to opet ne znači da su gotovi. Ne možeš tek tako vojsku od 40.000 do zuba naoružanih obrises sa nekoliko akcija.

Не смарај са Хазар инфом.
Сваки ударац против колективног запада је добродошао!

Твоја опсесија мојом личношћу и личношћу председника Србије немају везе са тим.
Šta je Hazar info?

Back