Za nekoliko sati počinje kopneni upad u Liban? Američki zvaničnik izneo šokantne tvrdnje

TURSKA JE VEĆ PROTIV SRBIJE SAMO TI NISU JAVILI.
Nesko, jednostavno preterujes...To, sto kazes, treba da objasnis glasacima AV i SPS...da upitas srpske bezbedonosne sluzbe, zasto ne rade svoj posao...patrijarha Porfirija i vladike, koji mirno posmatraju sunovrat i propast srpskog naroda

Poslednja izmena:
Liban gori a Turska i ostali se cesu.
За Турску се знало јер је Ердоан јак само на речима.
Од Ирана сам морам рећи више очекивао. Али они испадоше тешке пиззде.

Да су ти муслимани тамо неко, не би их Израел толике године млатио само тако. Колико убише Палестинаца и ниједна муслиманска земља да реагује . Саудија се чак отворено ставила на страну Израела.

И треба ционисти да их порокају. Нама нису пријатељи ни Хамас, ни Хезболах, ни Иран, али ни ционисти. Нек се рокају слободно.

Pre si ih podrzavao, sta se sad desilo?
Ништа бољи нису од циониста.
Мислим и даље осуђујем злочине ционизма, али сматрам да је решење две државе најбоље решење. Палестинци, као и Израел, имају право на своју државу.

А и отрзнило ме ово Хезболахово величање њихових кољача, попут Фуада Шукра, који су долазили овде и убијали Србе. Претерали су са тим, ипак сам ја Србин и не могу да подржавам опцију која велича убице Срба, зар не?

А и ово педдерско понашање Ирана, шта даље рећи. Те су гласали против нас у УН, те су почели и од Руса да се ограђују и то што их је сад Израел поломио у неколико дана. Шта има да их подржавам више.
Такође, греси циониста према Србима су јасни, да их сада не понављамо. Према томе, неутралсн сам и према једнима и према другима, нек се рокају, мада мислим да је очигледно да је Израел јачи од свих његових непријатеља.

Ништа бољи нису од циониста.
Мислим и даље осуђујем злочине ционизма, али сматрам да је решење две државе најбоље решење. Палестинци, као и Израел, имају право на своју државу.

А и отрзнило ме ово Хезболахово величање њихових кољача, попут Фуада Шукра, који су долазили овде и убијали Србе. Претерали су са тим, ипак сам ја Србин и не могу да подржавам опцију која велича убице Срба, зар не?

А и ово педдерско понашање Ирана, шта даље рећи. Те су гласали против нас у УН, те су почели и од Руса да се ограђују и то што их је сад Израел поломио у неколико дана. Шта има да их подржавам више.
Такође, греси циониста према Србима су јасни, да их сада не понављамо. Према томе, неутралсн сам и према једнима и према другима, нек се рокају, мада мислим да је очигледно да је Израел јачи од свих његових непријатеља.
A kad sam ti ja pričao da je Hezbolah klao Srbe ti nisi verovao.

A kad sam ti ja pričao da je Hezbolah klao Srbe ti nisi verovao.
ne zameriti mu.
kao mnogi srbi koji ne vole americku silu i otimaicnu srpske zemlje, a amerika je direktno na strani izraela u tom sukobu, dule je automatski bio na strani slabije palestine...

brzo je uvideo da tu nema srpskih prijatelja... niti ruskih

kao i uvjek
Да су ти муслимани тамо неко, не би их Израел толике године млатио само тако. Колико убише Палестинаца и ниједна муслиманска земља да реагује . Саудија се чак отворено ставила на страну Израела.
zazmure kada su interesi u pitanju. drugo islamisti su hrabri kao i siftari. kada su 100 na jedan i kada su sigurni u pobedu.
И треба ционисти да их порокају. Нама нису пријатељи ни Хамас, ни Хезболах, ни Иран, али ни ционисти. Нек се рокају слободно.
i jedni i drugi su diktatura.
mrznjom su im isprani mozgovi.

Kao sto mi ne mozemo trenutno nista na KiM,tako ni Iran trenutno ne moze nista u Palestini.
Razlog. Nato bi unistio i nas a Iran cekaju na ziceru.

Kao sto mi ne mozemo trenutno nista na KiM,tako ni Iran trenutno ne moze nista u Palestini.
Razlog. Nato bi unistio i nas a Iran cekaju na ziceru.
Значи да Иран ипак није таква сила каквом се представља.

И ипак не можеш поредити нас и Иран.

Народ Либана захваљује нашој браћи Јеврејима што ће уништити канцер који деценијама разједа лепу земљу Либан.
Да, и Народ Украјине захвљује браћи Русима што их ослобађају од кијевске нацистичке диктатуре!

Да, и Народ Украјине захвљује браћи Русима што их ослобађају од кијевске нацистичке диктатуре!

То је као да кажеш "народ Србије захваљује се НАТО патку што Србију 1999. ослобађа режима у Београду".

Упад Израела који се брани можеш само да поредиш са упадом Украјине у Курску област.

Страна која се брани има право на војне акције и преко границе, а посебно ако војска прекограничне земље није у стању да обезбеди ред и законитост, као што је случај у несрећном Либану.

То је као да кажеш "народ Србије захваљује се НАТО патку што Србију 1999. ослобађа режима у Београду".

Упад Израела који се брани можеш само да поредиш са упадом Украјине у Курску област.

Страна која се брани има право на војне акције и преко границе, а посебно ако војска прекограничне земље није у стању да обезбеди ред и законитост, као што је случај у несрећном Либану.
Ала си ти наиван момак.

Зар не схваташ да велике силе имају само интересе и да их за међународно право и принципе баш брига, а позивају се на њих само у циљу пропаганде.

Још ниси схватио како овај свет функционише?

ovde bi se moglo pretpostaviti, da li ce libanska armija da pruzi ozbiljan otpor ili je neki dil...Hesbolah, pruzice otpor...ko su potencijalni izraelski saveznici u Libanu...da li ce Izrael, napraviti zonu bezbednosti, na primer 20 kilometara od granice
Прошле године је на аеродром у Бејруту слетело 7 транспортних авиона US Airforce који су под окриљем ноћи истоварили "неки" терет и преузела су их војна возила америчких и израелских снага и одвезли се некуд. Читао сам мишљења неких страних стручњака да је то била опрема за прислушкивање комуникација. Мислим да званичне власти Либана нису уопште, или нису бар много про Хезболах настројени.

Ала си ти наиван момак.

Зар не схваташ да велике силе имају само интересе и да их за међународно право и принципе баш брига, а позивају се на њих само у циљу пропаганде.

Још ниси схватио како овај свет функционише?

ДА, али њихов интерес и сила не смеју да нас спрече на на форуму имамо своје принципе, а то је д анема агресије на суверену и независну земљу, било од стране силе НАТО патка или од стране силе Русије.

И да земља која се брани има право да се брани и преко гране ако изводи војне акције, било да наши ухвате она 3 латино Амера у Македонији, било Укри у Курску.

Посебно су дозвољене операције ако држава са друге стране границе није у стању да на својој територији обезбеди ред и законитост, као што Либан, на несрећу целог света, није, тренутно, у стању.

Back