Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 12.493
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podržavaš teroriste?НАПРЕД ХЕЗБОЛАХ!
иЗВИНИ ,МОЛИМ ТЕ...Podržavaš teroriste?
Ne bih rekao da su Turci pravi Nato. Oni su ti vise kao mi izmedju istoka i zapada. Nato bi ih rado izbacio iz alijanse da nisu vojno mocniTurci su Njemci (NATO), kao i Izrael. Rade na okupaciji Libana i sirenju NATO.
Nase je dao unistimo Turke dok ne dodje pojacanje sa istoka.
Treba očistiti Libanon od terorista da Libanon napokon bude slobodan!NEIMENOVANI američki zvaničnik izjavio je danas za CBS njuz da je Izrael obavestio SAD da namerava da pokrene ograničeni kopneni upad u Liban, za koji je zvaničnik rekao da bi mogao da počne za nekoliko sati.
https://www.novosti.rs/planeta/svet...ban-americki-zvanicnik-izneo-sokantne-tvrdnje
Pogledajte prilog 1618521
Meni je logično, a vama?
pa ispao je naivan jer je ocekivao da ce oni da ratuju, a ne smeju, ali to ne znaci da ih ne podrzava - muje, a ti opet izrael, jer je to politika srpske@dulesrbenda je sam priznao da je ispao naivan oko irana
Erdogan bi ih rado odjebo da nema kredite da vraca Eu. Isto kao i mi.Ne bih rekao da su Turci pravi Nato. Oni su ti vise kao mi izmedju istoka i zapada. Nato bi ih rado izbacio iz alijanse da nisu vojno mocni
ne stotina ali su iskasapili 1700 građana IzraelaSamo ću da primetim kako nisu Ukrajinci pre ruske agresije upali u Rusiju i pobili nekoliko stotina ljudi.
Не постоји никакав исламски тероризам.
Ти Људи покушавају само од 1948 да се врате на своја вековна Огњишта који им зли јевреји узурпирали.
Јевреји су правили нелегеалне Насеобине,Кицубе..широм територије и притом су их огњем и мачем протеривали.
Ниједан богати јевреј се није сетио да им да неку новчану Надохнаду јер они себе сматрају "изабраним Народом",који може да убија,тлачи и протерује сасвим некажњено.
Aj da si rekao PLO, ali kakve crne teritorije je izgubio Hezbolah?иЗВИНИ ,МОЛИМ ТЕ...
То нису терористи.То су борци за Слободу.За Повратак својих окупираних територија.
Сваки нормалан Човек се гнуша тероризма као таквог и нормално,осуђује исти.
Јеше су прави Терористи у овом случају.
Pa i jesu i biraju one od kojih su jači i bolje naoružani!Što ne udare na Izrael?Znaju da bi ih đava odnija ko što će se desiti ajatolahovim sljedbenicima!ne nego ako sad turci ne zastite svoju mazlem bracu, onda se popisaj na njih, i na sultana, samo su jaki na recima
ма искасапили их 5 Хиљада.ne stotina ali su iskasapili 1700 građana Izraela
e jadna majkoма искасапили их 5 Хиљада.
А како их се домогли?
Па путем руских хеликоптера...
ајд сад инвазија на Русију.
ал не смете?
а што?
Cak mislim da gledaju i Madjare da sklone. Mi od Eu mozemo trajno da se oprostimo(nikakva steta). Ko nije uveo sankcije Rusiji, smatraju da je vise na njihovoj strani. Turkska ide ka Briksu. Arapske zemlje takodje i evo ti nove globalne podele i u uvod mozda u 3.sv. ratNe bih rekao da su Turci pravi Nato. Oni su ti vise kao mi izmedju istoka i zapada. Nato bi ih rado izbacio iz alijanse da nisu vojno mocni
ipak zavisice i od izbora u usaCak mislim da gledaju i Madjare da sklone. Mi od Eu mozemo trajno da se oprostimo(nikakva steta). Ko nije uveo sankcije Rusiji, smatraju da je vise na njihovoj strani. Turkska ide ka Briksu. Arapske zemlje takodje i evo ti nove globalne podele i u uvod mozda u 3.sv. rat
Dakako!Podržavam!Okanite se zapada!Turci su Njemci (NATO), kao i Izrael. Rade na okupaciji Libana i sirenju NATO.
Nase je dao unistimo Turke dok ne dodje pojacanje sa istoka.
Pa nek osvoje ako mogu?i to je njihovo što osvoje!Ali će samo nagnjojit pjesak i ništa više!Izraelci za uzvrat dobivaju jako velike parcele za nova naselja i kibuce ali naj veća nagrada je napokon mir bez upada talibanaиЗВИНИ ,МОЛИМ ТЕ...
То нису терористи.То су борци за Слободу.За Повратак својих окупираних територија.
Ako pobedi Tramp, sve se menja. Navijam dosta, ali nema sanse. Dali su mu jedan mandat, nije hteo da ratuje i nema sanse opetipak zavisice i od izbora u usa
pa ako pobedi on ice izazvati gradjanski rat u usaAko pobedi Tramp, sve se menja. Navijam dosta, ali nema sanse. Dali su mu jedan mandat, nije hteo da ratuje i nema sanse opet
Izrael završava rat do kraja godine tako da Trump napokon dobije Nobela za Mir a ne kao onaj Obama koji je dobio Nobela a vodio 7 ratovaAko pobedi Tramp, sve se menja. Navijam dosta, ali nema sanse. Dali su mu jedan mandat, nije hteo da ratuje i nema sanse opet
Koliko je bilo ubijenih Rusa u Donbasu 2012-2014'?Samo ću da primetim kako nisu Ukrajinci pre ruske agresije upali u Rusiju i pobili nekoliko stotina ljudi.
Nece to mocnici da dozvole sigurno. Nije im to 19.vek pa da im se ponovo dogodi to. Tramp na zalost gubi sigurno izbore. Da Rusija pobedjuje u Ukrajini ondabi popustili i onda kao da prekinu rat. Mirise na to da Ukrainci i pobede. Kao sto su hrvati i sipci "pobedili" naspa ako pobedi on ice izazvati gradjanski rat u usa
to je sigurno.
ili ce ga ubiti iz treceg puta pre toga ?
Ne lupaj.иЗВИНИ ,МОЛИМ ТЕ...