Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959
Tema o "manje poznatim izjavama" se odnosi na nepoznavanje srpske istorije gde se zataškavaju mnogi momenti. Ako Pajtonovce Vatikan nije spalio za Žitije Brajanovo neće mene niu onaj koji tek nema pojma...


Kako odgovoriti ozbiljno čoveku koji aplaudira sam sebi a u uvodnoj reči naziva većinu u Srbiji retardiranom i marginalnom, odnosno ponovo je bezuspešno izvršio zamenu teza jer ako je većina po njemu manjina pa koliko ima onih drugih i gde su?

1 КОСОВСКИ БОЈ
2 УСТАНЦИ СРПСКИ (kako pesnički...)


Jel istoričar, a gde ti je pobeda prilikom širenja Dušanovog carstava? Šta znaš o tim bitkama? A gde je Marička bitka gde smo takodje pobedili? Ili te samo zanimaju mrtvi i porazi? Hm.. pa i u maričkoj je bilo mrtvih. Ni Dule nije baš širio kako je zamislio u momačkom krevetu - i tu je bilo mrtvih. A zašto je došlo do Kosovskog boja? Zašto su zvonila zvona po Evropi tj ko je posalo dezinformaciju unapred pošto tada nije bilo mobilnih telefona? Koliko je godina trebalo Turcima posle bitke da zauzmu Srbiju odnosno samo veće gradove? Na šta se svodilo delovanje hajduka? Zašto su morali da od jeseni do proleća izbegavaju fajt? Ko je činio tursku vojsku pre nego su počeli da uzimaju decu? Od koliko turskih paša i vezira je bilo Srba?

3 БОРБА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ И СТРАДАЊА НАШИХ ПРЕДАКА
Nabroj bar srpske generale. Verujem da ih znaš napamet pošto ti je ovo jedna od svetinja.
Nepoznavanje svetinje je već problem kod onog koji će na Googletu da potraži broj operativne vojske i čime je vojska raspolagala i šta su joj slali saveznici. Jel, a u kom gradu je bila srpska vlast dok je trajao rat? Ajde ajde o svetinji tvojoj je reč.


4 БОРБА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ И СТРАДАЊА НАШИХ ПРЕДАКА
5 ЈАСЕНОВАЦ И СТРДАЊА СРПСКА ОД СТРАНЕ УСТАША КАО И ОД СС ТРУПА ПО СРБИЈИ

Zašto Jasenovac nisu odbranili ni saveznici medju kojima su Rusi, ni partizani ni četnici kad je višegodišnji logor na brisanom prostoru koji se teško napada ali još teže brani. Koliko se sećam tada je postojala avijacija - bilo bi žrtava ali bi bile poslednje. Koje su nacionalnosti bili pojedine četničke vodje? Koje su nacionalnosti bile pojedini ustaški koljači?

Kakva čast da elitnu vojsku Nemac pošalje baš u Srbiju? Koja zemlja je bila u prvobitnom paktu sa Hitlerom? Oko koje države su se posvadjali? Šta je bilo ponudjeno Srbima a šta se desilo? Ko je hteo da smeni dinastiju i iz koje zemlje su poslali svog agenta koji im je posle okrenuo ledja sa (h)istorijskim "ne"? Ko je uzeo zlato iz kraljevog voza, da nije Vatikan?

Nedostaju stradanja srpskog naroda pod režimom ali tebe zanimaju samo milionske cifre ko na sportskoj kladionici.

6 СТРАДАЊА У ОЛУЈИ

Nedostaje ti pad Kninske krajine kao rezultat dogovora dvojice pokojnih patrijota čije su porodice razvile privatni biznis svaka u svojoj državi...
Bitno da ti ispisuješ parole u prvom padežu.
 
Ma čekaj... idemo ovako:

Za stavke 1 - 5 odrediti glasnogovornika iz današnjih dana koji ume da poji i zamišlja kako je to bilo kao u holivudskom filmu, gde je junak seo na konja isukao sablju i vetrom u ledja razbio postrojenu vojsku na dnu livade ko kegle u kuglani. Pisati kako je narod samog sebe nesebično pomagao bez nemoralnih materijalnih naknada a prednost da imaju oni što izbegavaju vojne pozive i koji su bežali sa časova istorije zbog partijice malog fudbala na školskom.

Za stavku 6 predlažem dopunu: "odrediti glasnogovornika koji tamo nije živeo ali video na TV dnevniku u trajnaju od po 10-ak sekundi video snimka i OBAVEZNO da sve one koji su patili a nisu se slagali sa politikom koja ih je do patnje dovela proglasiti izdajnicima i zabraniti da o tome pričaju!"

Za stavku 7 dodati: odrediti glasnogovornika kome je nad glavom najviše raketa proletelo i da dokaže da je junački zaokružio "NE" na referendumu koji se pravno gledano nije ni trebao održavati čim nas nisu pitali jel hoćemo da i dalje pobedjujemo. Ispisati adrese i prezimena svih onih koji nisu dozvoljavali da se udje u njihovo sklonište jer iako su mogli da ostanu bez svega što imaju iznad skloništa pravno ono pripada vlasnicima još uvek čitave celine. U stvari, pobrojati samo one koji nisu trčali u skloništa. Posebnu prednost u komentarisanju imaju oni koji su igrali lambadu i kazačok na Brankovom mostu.

Za stavku 8 dodati - nikad da se opljuju oni koji su sprečili da Srbi u enklavama dobiju više novčanih sredstava kojim će robu da kupuju od ... Rusa i Kineza na Kosovu. Da se ne priča o onima što su se uglavili sebe pa posle celo selo po Beogradskim budžetskim službama i očekuju da neko zagine za njih a oni da pobednički izvade papir na kraju i da uzmu svoje nazad uz žešću zafalnost borcima i invalidima. Da se ne piše o onima koji su razvili biznis po Kosovu. Ako je to manjina od ionako malo preostalih Srba onda se najverovatnije zna i koji su.

Da se ispiše ko je sa foruma pohrlio u prihvatne centre da primi po nekog raseljenog ili odbeglog a ne da im ko kučićima ostavi zaveljaj hrane ako ne ni to?


АКО ŽRTVE KORISTIŠ DA BI OPRAVDAO KSENOFOBIJU UMESTO DA UTVRDIŠ ZAŠTO JE DO ŽRTVI UOPŠTE DOŠLO ONDA NEMOJ DA IH POMINJEŠ UPOŠTE - NEKO JE STVARNO PATIO I OSTAO BEZ NAJBLIŽIH ILI IMOVINE A TI SE ZAЈEBAVAŠ I PRIČAŠ O NEKOJ OSVETI DOK SEDIŠ ZA KOMPJUTEROM A POSLE ODEŠ U KREVET DOK NEKO JOŠ UVEK PATI I NE ŽELI NOVA STRADANJA A TI MU IH ŽELIŠ.

A ZAPITAJ SE KAKO TO JEVREJI DANAS ŽIVE U NEMAČKOJ? ZAPITAJ SE KAKO NA MALTI MOGU DA ŽIVE TOLIKE NACIONALNOSTI UPRKOS ISTORIJSKIM DEŠAVANJIMA 1000 PUTA GORIM JER SU TAKTIČKA RASKRSNICOM SVETOVA?

KAKO TO POŠTUJEŠ SVOJU DRŽAVU A KRŠIŠ ODREDBE USTAVA? (strahovi od ravnopravnih vera u Srbiji i seksualnih orijentacija)

KAKO TO MOŽEŠ DA SE UŽIVIŠ U VREME U KOM NISI ŽIVEO A NE MOŽEŠ DA SE UŽIVIŠ U PROBLEME PRVOG KOMŠIJE ILI BEKUĆNIKA NA ULICI KOJI SU TAKODJE STANOVNICI SRBIJE KOJU TI U POSTOVIMA VOLIŠ KO KRISTINU ZDRAVKO ČOLIĆ???
--------------------------------------------------------------------------
 
A kolegi Paprikariusu koji još podržava i forsira zamlaćivanje foruma praznim pričama dok njegova stranka deli stanove evro za kubik samo da pojasnim već izneto pošto mu lakše uterati svuda sem u glavu...

Prike, ne'š ti meni da uvaljuješ 'artiju gde piše "patriotizam" dok ćeš u svojoj ruci da držiš 'artiju gde si vlasnik stana za čiju izgradnju se odbijalo i od nas "izdajnika". Pa nije bre ovo izložba rasnih pasa pa kad treba kod mužjaka da opipamo ono glavno a da mu skrećemo pažnju prstićima ispred njuške? A ovi iz tvoje stranka ufatili baš nezgodno... teško da neće biti ujedeni...

1)

Ratovi kao civilizacijska pojava obavezno imaju žrtve. Ako nema žrtvi u borbi onda su to američki kečeri koji se pola sata mlate i oduševljavaju publiku a bez ogrebotine na nosu sa sve početnim pokazivanjem očnjaka uz raširene ruke sa stisnutim pesnicama.

Medjutim ako ćemo kao srednjoškolci da pričamo o fajtu a da ne razmislimo zašto je do istog došlo onda od nas nikad neće biti obrazovana osoba nego školski siledžija kog će uprava kad tad izbaciti a on se vajkati - "koj će mi ostatak sveta, mogu ja sam, baš mi lepo na ulici a eno njih sede zatvoreni u klupama".

Naime mnogi srednjoškolci su vodili fajtove u nekoliko nastavaka iz sledećih razloga: onaj iz drugog odeljenja prošao mojim krajom a nije teo da stane da ga legitimišem, onaj iz zadnje klupe pogledao moju buduću ribu u sise a izgleda i da mu se dig'o na nju, pipao nešto dole, gledao sam tekmu "Johanesburg - Sejšeli" pa sam zaboravio na matiš a sisa nije teo da mi da da prepišem pa ću sad na popravni zbog njega, uf što ću ga razbijem...

E to su razlozi fajta u kom se napada slabiji po snazi ili brojnosti.
I sad da li pričati o toku fajta i povredama ili rešavati problem asocijalnog ponašanja za koje je siledžija ubedjen da mu donosi rejting?

I ko normalan ide posle po školi i priča o svojim patnjama "Ja sam junak, bilo ih je više, razbili mi kеnjaru"? "Obeležavam godinu dana razbijene kеnjare, fala svima koji su mi došli na pivo i ćevape..."
Ribe se lože na fizičke pobednike... Zakon prirode... Nije lepo al šta ćeš...


ŠTA MISLIŠ KAKO JE ONDA SA PRAVIM RATOVIMA???

Da svakodnevno slavimo dobijene bitke i oplakujemo izgubljene ratove. Da zaokružujemo cifre žrtava zbog potreba za novim ratovima bez da se ikada zapitamo ko je uzročnik zbog kog smo imali žrtve i da li ćemo novim žrtvama imati pozitivan broj stanovnika. Dal su krivi slikari naivci ili ovakvie patriJot-zamlate kojima deo svog naroda smeta a kamoli ostatak sveta i koji sebe vide kao selektora fudbalske reprezentacije i generala armije u video igrici. Nikada nećemo ispitivati zašto je do rata došlo nego ćemo da izigravamo nekromansere sa lopatom.

Po pograničnom delu sa Kosovom da mlataramo zastavama kao da Srbi tamo nemaju srpsku zastavu nego im trebao mamin sin iz mesec dana teretane da donese da vide kako izgleda. Obavezno da navučemo majice na kojima sve junački piše a onda da se vratimo kući i brojimo žrtve onih koji tamo žive posle takvog herojskog nastupa.2)


Poigravanje sa grbom, zastavom ili uniformom te himnom slovenačkog kompozitora u kom se pominje kralj koji pase travu je kao što vidimo pretežak pojam jer poigravanje počinje i pre konkursa za iste.

Naime, dok se zvanično ne donese protokolarno rešenje o novom grbu umetnici imaju pravo da prave varijacije na zadatu temu odnosno kako bi neupućeni deo foruma smatrao - poigravaju. Od svih ponudjenih predloga, umetnici obavezno dostavljaju šta znači kreacija na grbu, zastavi ili uniformi. Recimo, evo primera promašaja: ako je nekada bilo junaka staviti sokola, ako je bilo pilićara staviti orla, ako se junaci nisu slagali ni tada onda okrenuti glave kontra. Ako su tenurtno aktuelni dobri plivači onda staviti divljeg patka pošto nema boljeg plivača ali ako smo došli do kukavičkih predaka dodati patike na noge odabrane pernate životinjke.

Što se zastave tiče, izgleda da se nameće odgovor sam po sebi - ako se ekonomija, privreda, nezaposlenost i siromaštvo zataškavaju a na noge dižu samo pravoslavna crkva (pored ravnopravne katoličke i muslimanske) i sa njima besposlene dokoličarske zamlate iz jedinog po njima bitnog državotvornog razloga - procenat homo populacije (!??).

E ako je to toliko bitno onda na zastavi staviti još nekoliko boja pored postojećih. Znači ništa ne ukidamo samo dodajemo. A opet iako je religija o Jevrejima, religiju volimo a Jevreje jok vala. Ako je tebi dobro čoveče, onda ništa.

Kao što vidiš, nije li jako glupo da iz celog Ustava izdvojimo grb, himnu i zastavu a da ignorišemo odredbu o ravnopravnosti katoličke, muslimanske i pravoslavne (obrati pažnju na redosled leba ti) veroispovesti. U tom istom ustavu piše i o nekoj ravnopravnosti i po seksualnim orijentacijama. Izvolte sad vaše teme o religijama i seksualnim tolerancijama... baš vas koji ste za minimum...

Samo ne baš inteligentna osoba može pljuvati muslimane iz Bosne a žaliti muslimane na granici sa Izraelom. Samo ne baš bistra osoba može da se kune u hrišćansku veru, uz napomenu koja struja, čija se priča zasniva ne na Slovenima nego o Jevrejima a onda da se Jevreji pljuju konstantno po ovom forumu pa sve da autor nije video ni jednog u životu. Znate, Jevreji imaju dve ruke, dve noge, stomak, vrat, glavu, dva oka, nos, dva uveta... neki imaju kosu neki nemaju, neki su ženskog pola neki nisu, neki su debeli neki mršavi... neki su visoki neki niski... neki i naočare nose... ima ih mladih i starih, neki su se tek rodili nisu svi umrli...eto tako izgledaju Jevreji koji suojadili vas željnih minimuma.

Po kom kriterijumu odredjujete kojoj državi da se proda neka firma ili taktička infrastruktura? Šta je veleizdaja?

Samo dilea koja je na referendumu odobrila Ustav koji garantuje seksualne slobode može da ide da rešava pesnicama problem koji od njega ne traže ni doope da poturi a da štiti vladiku koji je spopadao maloletnike. Ko ne shvata razliku - prvo je volja dve punoletne osobe a drugo kažnjivo krivičnim zakonom. Pa ako sam ja po ovome za pedere vi ste još gori jer ste za pedofile.

Žalim slučaj ali to je moj minimum zdravog razuma a za vas potencijlni maksimum za koji vam želim uspeha u narednim decenijama makar plaćali mandatne kazne ispisane od strane državnih organa zemlje koju kako tvrdite - volite jer poštujete njen Ustav.A TO DA SE MALI PERICA IGRA VOJNOG ODSEKA U KOM JE ON GENERAL IZ IGRICE - PA TO OVAJ FORUM ČINI TAKO PRIVLAČNIM ZA SVAKODNEVNU ZABAVU

JEDINO MI ŽAO ŠTO GLASAČKI LISTIĆ VREDI ISTO A ZNANJE ZA LISTIĆ NIJE NI PRIBLIŽNO

p.s. jel će neka snajka da turi ovo na fejs uz fotke svojih bubuljičavih drugarica?
 
АКО ŽRTVE KORISTIŠ DA BI OPRAVDAO KSENOFOBIJU UMESTO DA UTVRDIŠ ZAŠTO JE DO ŽRTVI UOPŠTE DOŠLO ONDA NEMOJ DA IH POMINJEŠ UPOŠTE - NEKO JE STVARNO PATIO I OSTAO BEZ NAJBLIŽIH ILI IMOVINE A TI SE ZAЈEBAVAŠ I PRIČAŠ O NEKOJ OSVETI DOK SEDIŠ ZA KOMPJUTEROM A POSLE ODEŠ U KREVET DOK NEKO JOŠ UVEK PATI I NE ŽELI NOVA STRADANJA A TI MU IH ŽELIŠ.

pa utvrdili smo zashto je do zrtvi doshlo
ako su srpske zrtve onda za njih nije kriv onaj ko ih je nachinio nego su pravi krivci srpski politichki lideri zbogo kojih su svi ovi inache fini ljudi morali da reaguju teshkog srca i odbrane se ubijajuci i proterujuci
sa druge strane,ako su zrtve tudje onda svu odgovornost snose opet srpski politichki lideri
jasno ko stabljika marihuane
 
cenim da je pravo vreme da otvorite jos jednu temu o nepravdi na forumu sa posebnim osvrtom na zatiranje svega sto dise srpski ,ako ne znas sam zovi kolegu Painkija on je od novih snaga nenadmasan u tome :D

Ех Бундо,
матори смо ми да се палимо на такве провокације, јел ... :per::per::per:

Ево, оде и трећи ... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Када ми постови не би били брисани до сада би имао бар 10 000,
али који је смисао ???

Да постанем Гуру ***ем ли га ког реда ???
Хоће ли ми због тога порасти плата или појефтинити струја ???
:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:
Радите мајстори ...
:ok::ok::ok:
 
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=7553#comments

Написах већ о човеку одчелика реч не бих слова на њега трошио опет,јер из предпоставке погрешне креће да он друге познаје а они њега не

Čelilni čovek
Čelične volje
Čeličnog *****
Čeličnog oka
Čeličnog mozga

Postade vesnik čeličnih zora
Čelični petao
Čelično kukuriče
A rđa mu odavno pojela srce
 
ne morash vishe da mu se shlihtash
sad je samo jedan od ustasha koji vishe nisu modovi na veliku zalost mnogih badema marka123 tokya i ostale bratje:(
АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕРГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

ИМАЛ ЈОШ КО?

МИ смо МИ
ОНИ су ОНИ
МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ
 
ne morash vishe da mu se shlihtash
sad je samo jedan od ustasha koji vishe nisu modovi na veliku zalost mnogih badema marka123 tokya i ostale bratje:(
ma kakvo slihtanje te teme o nepravdi i represiji su stvarno jedna od najvcecih sprdacina na forumu , jes da je stara garda sa daskama bila mastovitija , al ni ovi novi ne zaostaju :D
АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕРГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

ИМАЛ ЈОШ КО?

МИ смо МИ
ОНИ су ОНИ
МИ или ОНИ
нема ТРЕЋЕ
jel si opet picio lepak na kanalu ili si samo treso vinjolu za veceru ?:think:
 
ma kakvo slihtanje te teme o nepravdi i represiji su stvarno jedna od najvcecih sprdacina na forumu , jes da je stara garda sa daskama bila mastovitija , al ni ovi novi ne zaostaju :D

jel si opet picio lepak na kanalu ili si samo treso vinjolu za veceru ?:think:


Видиш ми сељаци смо на каналу обично пичили нешто друго

лепак је био за муве
 
АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕРГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

ИМАЛ ЈОШ КО?

МИ смо МИ
ОНИ су ОНИ
МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ

mi smo mi
a vi ste oni
vi mozete sa nama, ali mi nikako sa onima
ps. na zalost iron i dalje ponavlja istu gresku, sve sto ima vise od dve-tri recenice, je rat i mir za vecinu onih kojima je i namenjen post.
 
mi smo mi
a vi ste oni
vi mozete sa nama, ali mi nikako sa onima
ps. na zalost iron i dalje ponavlja istu gresku, sve sto ima vise od dve-tri recenice, je rat i mir za vecinu onih kojima je i namenjen post.

Велика је књига Рат и Мир,велики су Руски класици
У школам вашим и даље су обавезна лектира?
Или можда нису?

МИ смо МИ
ОНИ су ОНИ
МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ
 
mi smo mi
a vi ste oni
vi mozete sa nama, ali mi nikako sa onima
ps. na zalost iron i dalje ponavlja istu gresku, sve sto ima vise od dve-tri recenice, je rat i mir za vecinu onih kojima je i namenjen post.

Što je najljepše, još smjestio u tekst 2-3 navlakuše, tako da se točno vidi ko je pročitao post, a ko pljuje po navici! :hahaha:

Dosad, koliko vidim, nigdje jednog literata! :per:
 
АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕРГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

ИМАЛ ЈОШ КО?

МИ смо МИ
ОНИ су ОНИ
МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ

U čemu je tvoj problem? U tome što ima ljudi koji ne misle kao ti? Već sam rekla i tebi i nekim tvojim istomišljenicima: ako ne možete da podnesete da neko ima stav dijametralno različit od vašeg i ako ne umete da pobijete nečiju tvrdnju, a pritom to ne umete da podnesete dostojanstveno, pišite dnevnik, obraćajte se isključivo sami sebi i svojim istomišljenicima. Tako ćete izbeći neprijatnosti koje stvarate pišući na forumima koji su osmišljeni kao virtuelna mesta na kojima ljudi sukobljavaju stavove. Na forumima se ne preti, ne sme da se kaže "mi ili oni, nema treće" ne koriste se velika slova zato što to u internet komunikaciji znači da se neko ljuti ili viče, što je nepristojno, ne koriste se ogromni fontovi u boji i ne rade se mnoge druge stvari koje prvenstveno ti radiš, a pritom iste te stvari zameraš mnogim drugim forumašima.

Učešće u radu foruma nije obavezno, od učešća u radu foruma niko nema materijalnu korist, ovo je mesto za razbibrigu. Ovo nije okrugli sto, ovde se ne vode ratovi, ovde ljudi diskutuju, šale se, različito misle, ovde je neko nekome simpatičan više ili manje, ali nije normalno mrzeti diskutante s kojima se nikada u životu nismo sreli uživo.

Niko od nas ovde nije došao da bi nas neko drugi, s više ili manje takta, obučavao u disciplini patriotizma i držao nam predavanja o tome kako bi trebalo da izgleda pravi patriota. To što je za neke patriotizam, za druge je izdaja. Ko je u pravu? Uvek i jedino ti, izgleda.

Ko si ti da nam spočitavaš da vređamo srpske svetinje? Šta si ti? Samoproklamovani zaštitnik srpskih svetinja? Imaš li šesto čulo pa znaš da mi, nabrojani, kojima pretiš nestankom (virtuelnim ili stvarnim, ne znam) pljujemo po srpskim svetinjama? Kad sam ja (namerno uzimam sebe za primer da ne bih u raspravu uvlačila bespotrebno i druge ljude) omalovažavala bilo čije žrtve, počev od srpskih na dalje, kad sam ja omalovažavala srpske svetinje, kad sam omalovažavala druge nacije, kad sam veličala ustaštvo i fašizam, kad sam napisala bilo šta što bi uvredilo bilo koju naciju, veru, forumaša?

Jel' tebe nije ponekad malo sramota?
 
U čemu je tvoj problem? U tome što ima ljudi koji ne misle kao ti? Već sam rekla i tebi i nekim tvojim istomišljenicima: ako ne možete da podnesete da neko ima stav dijametralno različit od vašeg i ako ne umete da pobijete nečiju tvrdnju, a pritom to ne umete da podnesete dostojanstveno, pišite dnevnik, obraćajte se isključivo sami sebi i svojim istomišljenicima. Tako ćete izbeći neprijatnosti koje stvarate pišući na forumima koji su osmišljeni kao virtuelna mesta na kojima ljudi sukobljavaju stavove. Na forumima se ne preti, ne sme da se kaže "mi ili oni, nema treće" ne koriste se velika slova zato što to u internet komunikaciji znači da se neko ljuti ili viče, što je nepristojno, ne koriste se ogromni fontovi u boji i ne rade se mnoge druge stvari koje prvenstveno ti radiš, a pritom iste te stvari zameraš mnogim drugim forumašima.

Učešće u radu foruma nije obavezno, od učešća u radu foruma niko nema materijalnu korist, ovo je mesto za razbibrigu. Ovo nije okrugli sto, ovde se ne vode ratovi, ovde ljudi diskutuju, šale se, različito misle, ovde je neko nekome simpatičan više ili manje, ali nije normalno mrzeti diskutante s kojima se nikada u životu nismo sreli uživo.

Niko od nas ovde nije došao da bi nas neko drugi, s više ili manje takta, obučavao u disciplini patriotizma i držao nam predavanja o tome kako bi trebalo da izgleda pravi patriota. To što je za neke patriotizam, za druge je izdaja. Ko je u pravu? Uvek i jedino ti, izgleda.

Ko si ti da nam spočitavaš da vređamo srpske svetinje? Šta si ti? Samoproklamovani zaštitnik srpskih svetinja? Imaš li šesto čulo pa znaš da mi, nabrojani, kojima pretiš nestankom (virtuelnim ili stvarnim, ne znam) pljujemo po srpskim svetinjama? Kad sam ja (namerno uzimam sebe za primer da ne bih u raspravu uvlačila bespotrebno i druge ljude) omalovažavala bilo čije žrtve, počev od srpskih na dalje, kad sam ja omalovažavala srpske svetinje, kad sam omalovažavala druge nacije, kad sam veličala ustaštvo i fašizam, kad sam napisala bilo šta što bi uvredilo bilo koju naciju, veru, forumaša?

Jel' tebe nije ponekad malo sramota?


Пост уводни нити има жељу нити покушава да полемише и дискутује он је ту да покаже да смо ми који смо формирали листу на теми о светињама плитки, глупи , неуки и необразовани, Он врши генерализацију кроз иронију и срказам

Тебе сам у групуи сврстао јер када сам причао са тобом о таквом начину писања ти си рекла да је то
Po meni nisu ni sitni ni zajedljivi, to je njihov humor koji ja razumem i iskreno, dopada mi se. Oni sve ovo ne posmatraju tako ozbiljno kao jedan broj korisnika.

Ја припадамо тој групи корисника који гледају озбиљно,такав сам какав сам неком добар неком не

Пошто је стил почетка теме такав дозволи и да ја генерализујем ,јер генерализација и сарказам је све што је остало као аргумент у расправи на темама у вези патриотизма и родољубља групацији коју представља Бивши Господар Челични

Ми смо Ми и Они су Они ,Ми или Они нема треће није позив на линч и елиминацију,него на окупљање у борби против вашег начина мишљења
и добро ми иде,има нас ,много има МИ

Ја нисам ни самопрокламовани а ни заштитник ја сам само Србин грађанин Србије
и пишем шта ја мислим .због чега ти имаш проблем са тим?
Ја сам например нашао на теми твој пост
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4976909&postcount=54
Mislim da su bili patriote, isto kao smatram da smo svi mi, koji smo se devedesetih borili protiv fašističkog režima u Srbiji, bili i ostali patriote.

ПОСТ КОЈИМ СИ ТИ МЕНЕ СТРПАЛА У ФАШИСТЕ И ШТА САДА?
САДА ЋЕШ ТИ МЕНИ ОВДЕ ДА ДРЖИШ СЛОВО О ТОМЕ КАКО ЈА ТРЕБА ТЕБЕ ДА УВАЖИМ?


Нађи ми један Киов пост да није увећан фонт или подебљан или није вриштећих боја и нећу више никада повећавати слова

а о свему другоме што си писала имаш дискусију са Јоминијем на удружењу
 
Poslednja izmena:
Интресантна је психологија бившег модератора... Ћути и мудрује, ал очигледно редовно посећује непрежаљени форум са кога је отеран као технолошки вишак. Онда му се једном у месец дана скупи све што је прочитао и састави трагични роман у духу западњачког слободарског духа који Србе види као бед гајсе и шовинисте. А ретроградну Србију криву за све поразе од Марице па до данашњих дана заболе за његова писанија. Штета...
 
JEDINO MI ŽAO ŠTO GLASAČKI LISTIĆ VREDI ISTO A ZNANJE ZA LISTIĆ NIJE NI PRIBLIŽNO

file.php
file.php
file.php


JEEE6ОТЕЕЕЕЕ!!!
ЈОШ ЈЕДАН "УСКО СПЕЦИЈАЛИЗОВАНИ, па још ЕКСПЕРАТ"!!!

За страначку припадност и активности,
За имовинско-правне и власничке односе,
За средњошколске туче,
За глобалну и регионалну гео-политику,
За војно историјску аналитику и ратове,
За државна знамења, хералдику и уставно-правна питања,
За остваривање бирачког права итд., итд...!!!

"ВРХУНСКИ СТРУЧЊАК САМО СЕ УЗБУЂАВА!!!"


Кренух прво да озбиљно одговорим на твој пост,
али видех да ти ни 7 пуних месеци, колико сам ја на Крстарици,
није било довољно да научиш и схватиш
ДА ПАПРИКАРИУС НИЈЕ СТРАНАЧКИ ОПРЕДЕЉЕН,
па схватих да је...................... НЕУЧИНКОВИТО!!!

Хвала Милету за линк ( на ДГ ), ка овој теми!!!
Нисам ни видео да ме "челични човек" узео на зуб!!!:sad2::sad2::sad2:
Мораћу да зовем "брата ЂУРУ"................ У ПОМОЋ!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:
 
U čemu je tvoj problem? U tome što ima ljudi koji ne misle kao ti? Već sam rekla i tebi i nekim tvojim istomišljenicima: ako ne možete da podnesete da neko ima stav dijametralno različit od vašeg i ako ne umete da pobijete nečiju tvrdnju, a pritom to ne umete da podnesete dostojanstveno, pišite dnevnik, obraćajte se isključivo sami sebi i svojim istomišljenicima. Tako ćete izbeći neprijatnosti koje stvarate pišući na forumima koji su osmišljeni kao virtuelna mesta na kojima ljudi sukobljavaju stavove. Na forumima se ne preti, ne sme da se kaže "mi ili oni, nema treće" ne koriste se velika slova zato što to u internet komunikaciji znači da se neko ljuti ili viče, što je nepristojno, ne koriste se ogromni fontovi u boji i ne rade se mnoge druge stvari koje prvenstveno ti radiš, a pritom iste te stvari zameraš mnogim drugim forumašima.

Učešće u radu foruma nije obavezno, od učešća u radu foruma niko nema materijalnu korist, ovo je mesto za razbibrigu. Ovo nije okrugli sto, ovde se ne vode ratovi, ovde ljudi diskutuju, šale se, različito misle, ovde je neko nekome simpatičan više ili manje, ali nije normalno mrzeti diskutante s kojima se nikada u životu nismo sreli uživo.

Niko od nas ovde nije došao da bi nas neko drugi, s više ili manje takta, obučavao u disciplini patriotizma i držao nam predavanja o tome kako bi trebalo da izgleda pravi patriota. To što je za neke patriotizam, za druge je izdaja. Ko je u pravu? Uvek i jedino ti, izgleda.

Ko si ti da nam spočitavaš da vređamo srpske svetinje? Šta si ti? Samoproklamovani zaštitnik srpskih svetinja? Imaš li šesto čulo pa znaš da mi, nabrojani, kojima pretiš nestankom (virtuelnim ili stvarnim, ne znam) pljujemo po srpskim svetinjama? Kad sam ja (namerno uzimam sebe za primer da ne bih u raspravu uvlačila bespotrebno i druge ljude) omalovažavala bilo čije žrtve, počev od srpskih na dalje, kad sam ja omalovažavala srpske svetinje, kad sam omalovažavala druge nacije, kad sam veličala ustaštvo i fašizam, kad sam napisala bilo šta što bi uvredilo bilo koju naciju, veru, forumaša?

Jel' tebe nije ponekad malo sramota?

Није битно то што неко има дијаметрално различит став од мог, таман посла... Било би јако лоше да сви мислимо исто, зар не? Али је поента нешто друго. Међутим, ти то ниси схватила.
 

Back
Top