AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 28.828
Богами мењају, за убијеног...
Једна Цока не чини Српско пролеће .
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Богами мењају, за убијеног...
Једна Цока не чини Српско пролеће .
Цока не.
Али зато имамо елитну децу која масовно убијају другу децу, и неелитну, али богами и елитну, тако да је српско пролеће већ стигло онима који га успешно закувавају 3 деценије.
bla bla prava i ostalo.Појединачна убиства су кривична дела , која не мењају ништа.Ако не желиш бахате "инвеститоре" који шиканирају "обичне смртнике" мораш променити систем и укинути капитализам.
Ако желиш капитализам, онда не можеш да бираш, ово хоћу, ово нећу.Саставни део капитализма су богати појединци(или корпорације) који шиканирају обичне људе, то је опште место у капитализму.По слову закона, они никога не шиканирају. већ штите своја субјективна права, а закон увек штити капитал, а не приватну својину људи који нису припадници капиталистичке класе.
Битно је схватити, да капиталистичка држава и право, не штите приватну својину појединаца, већ штите узурпацију приватне својине од стране власника капитала.
Шта је ово убиство пре пола деценије суштински променило у друштву?bla bla prava i ostalo.
secam se, neki Goranac iz pristinskih institucija...tako mi svemocnog Allaha, taj Goranac je jedini vojnik sa AV u kasarni...dva vojnika, jedna kasarnaIzgleda nema ništa od toga, ali mu Allah dao jednog druga iz vojske...ali to tek kad je postao precednik...![]()
Ima sliku iz jna iz sarajevahm, kako odmah nadjose njenu medicinsku dokumentaciju...sta mislis, sta pize u dokumentaciji za AV...na primer, zbog cega nije bio sposoban za odslizenje vojnog roka
Služio 2-3meseca. Šešelj ga izvadioIma sliku iz jna iz sarajeva
Dal je istina...
ja bio u JNA...mala kasarna, stotinak vojnika...on bio sa jednim vojnikom, kakva je to kasarna ...88/89, vojni rok sam odsluzioIma sliku iz jna iz sarajeva
Dal je istina...
Obicno bakice ubijaju na vidnom mestu nije to naviklo na mracne coskove.Ко зна ко је убио инвеститора, нашли су неурачунљиву старицу као кривца.
Nemoj da zezas , bilo u dozvolite da se obratimo da se sretao sa par klasica nerazdvojni drugovi , vec sam mislio 2 god vojnog roka....Služio 2-3meseca. Šešelj ga izvadio
Ubijeni investitor je bio dugogodisnji prijatelj bivseg DOS politicara dok je vladao i pljackao Beograd. Inace problem doticne “odvazne dame” pocinje dolaskom DOS na vlast. Zao mi je sto vam ovako kvarim iluzije , ali da bi lakse sproveli neke promene na bolje moramo znati istinu da bi sprecili vracanje onih predhodnih na vlast.
Coka je ubila investitora usled svoje psihotičnosti a ne zbog opštedruštvenog motiva.Ti si Đorđije kao društveno svesna jedinka pozvan da započneš tu misiju pravde tako što ćeš likvidirati bar jednog investitora.Da ličnim primerom podstakneš nas ostale koji se kolebamo tim povodom da svaki svoga ubijemo investitora.Eто, стигла га заслужена казна!
Закључак се сам намеће: да би се спровеле промене на боље, потребно је још Бака Цока случајева.
А пошто су данас сви инвеститори пријатељи актуелне власти, и ту се закључак сам намеће.
Па ће можда следећа власт и њени пријатељи бити мало мудрији.
Coka je ubila investitora usled svoje psihotičnosti a ne zbog opštedruštvenog motiva.Ti si Đorđije kao društveno svesna jedinka pozvan da započneš tu misiju pravde tako što ćeš likvidirati bar jednog investitora.Da ličnim primerom podstakneš nas ostale koji se kolebamo tim povodom da svaki svoga ubijemo investitora.
Eliminacija opozicije i stvaranje nove stranke ljudi bez politicke proslosti bi ucinilo svoje i donelo bi promene. Ali ako neko predlaze to, ja vam prijateljski savetujem da mene postavite za predsednika prelazne vlade..Eто, стигла га заслужена казна!
Закључак се сам намеће: да би се спровеле промене на боље, потребно је још Бака Цока случајева.
А пошто су данас сви инвеститори пријатељи актуелне власти, и ту се закључак сам намеће.
Па ће можда следећа власт и њени пријатељи бити мало мудрији.