Za neke je bila zrtva za neke zlocinac baka Coka ubila investitora nasred ulice, sebi je zarila noz u srce 2 godine kasnije

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.371
...

Setimo se ove žene...
Ona nije uzaludno šetala i blokirala Gazelu...nije cekala da se (ne)ispune zahtevi...da se "ukine" pa evo nastavi Zadruga...

ZA NEKE JE BILA ŽRTVA, ZA NEKE ZLOČINAC: Baka Coka ubila investitora nasred ulice, sebi je zarila nož u srce 2 godine kasnije!​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/4...ce-sebi-je-zarila-noz-u-srce-2-godine-kasnije

Investitor (što je danas eufemizam za mafijaš...) je pritiskao, pretio, pritiskao i pritiskao da mu da parcelu...

I...
Baka Coka mu dala parcelu...2 sa 3m :mesi:

2141727_1504_ff.jpg

Baka Coka 👏👏👏

2008493_1001-vladimir-sporcic_ls-s.jpg

Jel tako @Jugoslav Čvarak

...

Poslednja izmena:
Po mojoj logici uvek je manje investitora od opljackanih bakica I dekica.
Sns jajara ima vise ali slabost u brojnosti su investitori, mali , andrej vucic mali kosmajac , itd.....
Gde bi nam bio kraj , da svi znamo po jednog investitora na koga mozemo da se istresemo kad nas iznerviraju nasiljem ili poskupljenjima.

Mi baš umemo sebi da pronađemo heroje.

U njenoj medicinskoj dokumentaciji, kako su tada izveštavali mediji, pisalo je da se godinama borila sa depresijom i psihozom, na granici sa šizofrenijom.

Ja znam jednu bakicu (62 godine) u Beogradu, bez potomaka, sa kućom koju je
nasledila od tetke.
Investitori navalili na nju, dali joj 5 stana i 5 lokala da im dozvoli rušenje kućice
i ona jedva pristala.
Međutim posle toga je pomerila sa pameću (i ranije nije bila baš stabilna), budi se noću i kuka mužu kako joj
otimaju kuću.

Mi baš umemo sebi da pronađemo heroje.

Ja znam jednu bakicu (62 godine) u Beogradu, bez potomaka, sa kućom koju je
nasledila od tetke.
Investitori navalili na nju, dali joj 5 stana i 5 lokala da im dozvoli rušenje kućice
i ona jedva pristala.
Međutim posle toga je pomerila sa pameću (i ranije nije bila baš stabilna), budi se noću i kuka mužu kako joj
otimaju kuću.
hm, kako odmah nadjose njenu medicinsku dokumentaciju...sta mislis, sta pize u dokumentaciji za AV...na primer, zbog cega nije bio sposoban za odslizenje vojnog roka

hm, kako odmah nadjose njenu medicinsku dokumentaciju...sta mislis, sta pize u dokumentaciji za AV...na primer, zbog cega nije bio sposoban za odslizenje vojnog roka

Ne znam šta piše u dokumentaciji za AV ali smo utvrdili da ste vi iz Kruševca dezertirali 1999. god
pod zaštitom NATO aviona. Postoji dokumentacija.

I vi ste uzor kao i baba Coka!

Ne znam šta piše u dokumentaciji za AV ali smo utvrdili da ste vi iz Kruševca dezertirali 1999. god
pod zaštitom NATO aviona. Postoji dokumentacija.

I vi ste uzor kao i baba Coka!
tako mi Allaha, baka Coka je bila novi Karadjordje...AV, da li ima slike iz vojske...broj vojne poste i klasu...

Jeste, za vas dezertere. Mogla je da vas predvodi uz zaštitu NATO aviona.
sta da se radi...deo moje brigade je napustio polozaje, zbog izvesnog Mileta Mede i ostalih glavesina, ali se kasnije vratio...sta bi sa AV i njegovom vojskom...vojna posta i klasa...on se lepo skucio, dok su padale bombe, izborio se za stan o trosku srpskih poreskih obveznika

sta da se radi...deo moje brigade je napustio polozaje, zbog izvesnog Mileta Mede i ostalih glavesina, ali se kasnije vratio...sta bi sa AV i njegovom vojskom...vojna posta i klasa...on se lepo skucio, dok su padale bombe, izborio se za stan o trosku srpskih poreskih obveznika

Ma on nije tema a što se mene tiče mogu odmah da ga odnesu vanzemaljci
i nikad da ga ne vrate.

Појединачна убиства су кривична дела , која не мењају ништа.Ако не желиш бахате "инвеститоре" који шиканирају "обичне смртнике" мораш променити систем и укинути капитализам.

Ако желиш капитализам, онда не можеш да бираш, ово хоћу, ово нећу.Саставни део капитализма су богати појединци(или корпорације) који шиканирају обичне људе, то је опште место у капитализму.По слову закона, они никога не шиканирају. већ штите своја субјективна права, а закон увек штити капитал, а не приватну својину људи који нису припадници капиталистичке класе.

Битно је схватити, да капиталистичка држава и право, не штите приватну својину појединаца, већ штите узурпацију приватне својине од стране власника капитала.

Poslednja izmena od moderatora:
Појединачна убиства су кривична дела , која не мењају ништа.Ако не желиш бахате "инвеститоре" који шиканирају "обичне смртнике" мораш променити систем и укинути капитализам.

Ако желиш капитализам, онда не можеш да бираш, ово хоћу, ово нећу.Саставни део капитализма су богати појединци(или корпорације) који шиканирају обичне људе, то је опште место у капитализму.По слову закона, они никога не шиканирају. већ штите своја субјективна права, а закон увек штити капитал, а не приватну својину људи који нису припадници капиталистичке класе.

Битно је схватити, да капиталистичка држава и право, не штите приватну својину појединаца, већ штите узурпацију приватне својине од стране власника капитала.

Богами мењају, за убијеног...

Back