Vuk i Šešelj ponovo zajedno.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vuk i Šešelj ponovo zajedno.![]()
Опси,Smećaćemo ti i dalje![]()
Kompleksno pitanje, al daОпси,
ти готивиш вука драшковића?
znao sam da su neki kompleksi u pitanjuKompleksno pitanje, al da![]()
Eto, dobro je što znašznao sam da su neki kompleksi u pitanju![]()
Ja ne znam za to da je Vuk na SNS listi...Mislim da to nije istina....Vuk je za evroatlanske integracije i moze da podrzi politiku SNSa ako je takva, ali valjda je do sad shvatio da njihova politika nije takva...A ako je shvatio da SNS nisu stranka koja nas vodi u evroatlanske integracije, a ostao uz nju, onda to radi iz neke koristi, zbog Daninog polozaja ili cega vec...Ali sta to ima Vuk Draskovic da ga SNS stalno stavlja na listu?
Jasta, takav izdajnicki smrad se nije dosad rodio.Od blata će ga pravite, pajz šta sam vam reko![]()
Sa kim će jedan izdajnik - nego sa sebi sličnim?Српски покрет обнове (СПО) Вука Драшковића имаће два кандидата за посланике, и то на изборној листи владајуће Српске напредне странке (СНС).
https://srbin.info/politika/za-nato-spremni-vuk-draskovic-i-spo-na-vucicevoj-izbornoj-listi/
Pametan potez od g. Draskovica
Zasto?
ovo si ti napisao pa si slikao
kakve veze ima Vuk Drašković lopov i hohštapler prve vrste sa SNS?Glasajte SNS
Hvala![]()
Amerika je zahvalna svima koji povuku tužbu protiv iste...kakve veze ima Vuk Drašković lopov i hohštapler prve vrste sa SNS?
Ah da ima...deo je njihove grupe partija uz Vulina i ostale i redovno dobija 2 poslanika u parlamentu...
pare....kakve veze ima Vuk Drašković lopov i hohštapler prve vrste sa SNS?
Ah da ima...deo je njihove grupe partija uz Vulina i ostale i redovno dobija 2 poslanika u parlamentu...
Dobija Dana mnogo više van parlamenta - preko 7.000 evra.kakve veze ima Vuk Drašković lopov i hohštapler prve vrste sa SNS?