"ZA NAS TU NEMA SREĆNOG REŠENJA" , Aleksandar Vučić otkrio šta će biti sa Kosovom!

mani se botovanja..Srbija jeste poražena, ali nije bezuslovno kapiltulirala...to su dva različita pojma...Amerikanci poštuju samo ,,silu i krv" ništa drugo...sa mlakonjama brišu patos i zapišavaju...a to su danas aleksandar vučić i njegova banda, njih gaze kao poslednje krpe
Drugar.Nisi u pravu,sto napadas nase rukovodstvo.Da Srbija nije kapitulirala,mi (ti i ja) ne bi bili zivi,da mozemo uopste da diskutujemo o toj temi.Zar zaista
mislis,da mala siromasna zemlja,sa sedam miliona stanovnika,moze da vodi rat,sa najbogatijom i najjacom zemljom sveta,koja uzgred,broji trista seszdeset miliona stanovnika.Covece.! Probudi se.Ti sanjas nerealne snove.!

Misliš?
To političari da operu svoj obraz tvrde, a daleko je od istine.
NATO istih godina udje u malenu i nejaku Somaliju, tmao Smolijcu uvate jedngo pilote vežu ga konjima za repove i ubiju vukući po pustinji.
Sutradan javno mnjenje u SAD ekspresno vrati trupe nazad..
Da ne pričam kako Francuzi nisu dali da se bombarduju mostovi u Bg, a dopustili bi da napadnu Beograd ili neki drugi grad?
Isti taj Vučić je tvrdio isto što i ja, s punim pravom, kada se o tome glasalo u Skupštini.
Ali je pošto je postao njihova marioneta obrnuo ćurak.
J ja sma uistinu zaprepašćen koliki je tvoj nerealni i nadrealni strah.
Kada braniš svoju kuću braniš je do poslednje kapi krvi, jer nemaš rezervnu domovinu...
A ako onaj drugo oseti da si pič.ka, kao što su osetiliu svi ovi, onda si najeb.ao na sve načine, i to će i da nam se dogodi.od Srbije naprave pustinju
Ti zaista pricas kao dete od 3 godine.Pa 6 Aprila 1941 godine,Hitler je onu veliku Kraljevinu Jugoslaviju,spicio za 6 dana.A nije bilo pronadjeno ovo
stravicno oruzje,koje imaju Ameri.Oni mogu (Ameri) za 24 sata,da od Srbije,naprave pustinju,bez ijedne zgrade..E,ali mi (hvala Bogu) imamo ne
pametnog,nego pre pametnog i sposobnog Predsednika,koji ce svojom diplomatskom vestinom,sve resiti bez rata i unistavanja svog naroda.!

Ti zaista pricas kao dete od 3 godine.Pa 6 Aprila 1941 godine,Hitler je onu veliku Kraljevinu Jugoslaviju,spicio za 6 dana.A nije bilo pronadjeno ovo
stravicno oruzje,koje imaju Ameri.Oni mogu (Ameri) za 24 sata,da od Srbije,naprave pustinju,bez ijedne zgrade..E,ali mi (hvala Bogu) imamo ne
pametnog,nego pre pametnog i sposobnog Predsednika,koji ce svojom diplomatskom vestinom,sve resiti bez rata i unistavanja svog naroda.!
ti to nama kažeš da ako ne glasamo za tog prepametnog onda će Amerika od Srbije da napravi pustinju... zanimljivo... i...ili ja ili smrt... čini mi se da je to poruka koju šaljete plašljivim glasačima pa ko se upeca upecao se...
a veliki vođa baš i nije prepametan.. samo dobro laže.i u tome je nenadmašiv....a preterano laganje baš i nije pametno raditi u diplomatiji...na kraju ti više niko ne veruje...

Alo bre.....SAD može celu planetu za 12 sati da pretvori u pepeo?
I šta sad, treba da im ližemo du.pe zbog toga?
Kad god neko vidi da smo slabi, je.baće nas sve više i više......
A predsednik bi trebalo da poradi na svom zdravlju, nastupi na televizijama i njegovi govori, mimika, obraćanje i promene raspoloženja jasan su znak mentalne bolesti.Možeš pitati svakog sa srednjom medicinskom, a kamoli doktore.
Uostalom samo sposoban političar postavi keramičara za šefa BIA, samo sposoban političar postavi Vulina za ministra odbrane, čovek koji se javno hvalio kako je u državu unosio samo po 9 000 evra, da ne bi platio porez.
Predsednika koji na polucrno nabavlja raspiratore, spreman da sedne u avion i sam ih utovara, predsednika koji da zeleno svetlo da se država zaduži po 3,5% iako je mogao da se zaduži po 0.02% ali je bitno da se ne polažu računi, predsednik koji se u jeku NATO bombardovanja useli u stan od 170 kvadrata.....
E svaka mu čast kako je sposoban, je.bo te on u du.pe i sa i bez sendviča.
Da su nam Tači ili Haradinaj predsednici bilo bi u ovoj zemlji bolje, njih bi bar bilo sramota.

Drugar.Nisi u pravu,sto napadas nase rukovodstvo.Da Srbija nije kapitulirala,mi (ti i ja) ne bi bili zivi,da mozemo uopste da diskutujemo o toj temi.Zar zaista
mislis,da mala siromasna zemlja,sa sedam miliona stanovnika,moze da vodi rat,sa najbogatijom i najjacom zemljom sveta,koja uzgred,broji trista seszdeset miliona stanovnika.Covece.! Probudi se.Ti sanjas nerealne snove.!
A važno ti je da budeš živ, pa makar se sprdali s tobom i je.bali gde god stignu?
Je.bo te takav život, i ser.em vam se na vaše živote......

tu sam te čekao burazeru...onda nam objasni sve ove nebuloze aleksandra vučića...partneri sa evropskom unijom...njegovi lični prijatelji, šreder, toni bler, sebastijan kurc, BRAT sin ćing ping...donacije za hilari klinton...najveći ekonomski rast i slične gluposti

tu sam te čekao burazeru...onda nam objasni sve ove nebuloze aleksandra vučića...partneri sa evropskom unijom...njegovi lični prijatelji, šreder, toni bler, sebastijan kurc, BRAT sin ćing ping...donacije za hilari klinton...najveći ekonomski rast i slične gluposti
još da dodam...S300...S400...helihopteri...razne gluposti, kao da smo svetska sila...kupili migove, pa remont...jeftinije bi bilo da smo kupili nove avione

Zlatkoo1 -Vidis,kako pravis ogromne greske,u razmisljanju.To,sto nas Predsednik ima prijatelje,medju najmocnijim Sefovima drzava,to je fantasticno.
Imati prijatelje,medju jakim i bogatim,to je dobro,ali imati te jake i bogate,za neprijatelje,e,to je ogromna greska.Prema tome,budimo srecni,sto za Sefa
nase male Srbijice,imamo tog diva medju svetskim politicarima G.Aleksandra Vucica.!

Zlatkoo1 -Vidis,kako pravis ogromne greske,u razmisljanju.To,sto nas Predsednik ima prijatelje,medju najmocnijim Sefovima drzava,to je fantasticno.
Imati prijatelje,medju jakim i bogatim,to je dobro,ali imati te jake i bogate,za neprijatelje,e,to je ogromna greska.Prema tome,budimo srecni,sto za Sefa
nase male Srbijice,imamo tog diva medju svetskim politicarima G.Aleksandra Vucica.!
Covek koji potpuno promeni ideologiju i politicki pravac ili je ozbiljno bolestan ili je spijun ,trece nema .

Ameri su nista ,pa bombradovali su nas 1999 nesto im je duze trebalo od 24 h ,i to ne samo oni ,nego citav nato pakt ...a kako im se to vracalo od 1999 pa naovamo?
Koliko su samo uragana ,tornada ,pozara imali u posledje dve decenije?
Bog balja ali ne zaboravlja ,stara narodna...

"ZA NAS TU NEMA SREĆNOG REŠENJA" Vučić otkrio šta će biti sa Kosovom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas nešto posle 10 časova u jutarnjem programu na TV Prva. Tom prilikom je sa voditeljkom emisije razgovarao o brojnim važnim temama, poput situacije na Kosovu i Metohiji, planovima da prosečna plata u Srbiji bude 900 evra, a pomenuvši i situaciju u Crnoj Gori, evrointegracije, izbore i mnoge druge teme.
Najpre je govorio o situaciji sa Kosovom i Metohijom, o nastavku dijaloga Beograda in Prištine. Očekujem odmah posle izbora Miroslava Lajčaka u Beogradu i Prištini, sa svima koji se interesuju za rešavanje pitanja Kosova i Metohije, za nas tu nema srećnog rešenja. Kako god da bude mi ne možemo biti zadovoljni. Ne mislim da bi laganjem ljudi mogao nešto da postignem. Šta da radim, da ih lažem, da dobijemo izlaz kod Valone, ili da će u Kačaniku sa oduševljenjem da pozdrave pobedu naše reprezentacije.- Ne zaboravite šta je bilo 99' godine, Prve i Druge Prizrenske lige, "Bali kombitar", osnivanje fašističkih grupa albanskih balista, setimo se svega toga. Samo treba da imamo u vidu šta smo to sve nasledili. Pa da vratimo Kosovo na pregovarački sto. Amerika, Nemačka, Francuska neće promeniti mišljenje - istakao je Vučić..

https://www.alo.rs/vesti/politika/aleksandar-vucic-predsednik-srbije-tv-prva-jutro/317112/vest

Laganini, polaganini, polako, ali sasvim sigurno Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije priprema "izlaznu strategiju" u vezi sa Kosovom i Metohijom ili najavljuje "sledeće korake" u toj strategiji. Navikava i privikava Srbe na ono što će učiniti.
USA je izgubila

Ameri su nista ,pa bombradovali su nas 1999 nesto im je duze trebalo od 24 h ,i to ne samo oni ,nego citav nato pakt ...a kako im se to vracalo od 1999 pa naovamo?
Koliko su samo uragana ,tornada ,pozara imali u posledje dve decenije?
Bog balja ali ne zaboravlja ,stara narodna...
The Zodiac - Prijatelju.Budimo realni.Ono sto ne moze da se brani,pokloni i budi gospodin.!

The Zodiac - Prijatelju.Budimo realni.Ono sto ne moze da se brani,pokloni i budi gospodin.!
onoj gospodi među političarima koji bi da poklanjaju ono što nije lično njihovo biće suđeno za veleizdaju. kad tad. U nameri da izbegnu odgovornost neće im pomoći ni promena Ustava.

Stvarno ne mogu da shvatim,ni pored najbolje volje,kako nas narod (bar vecina) ima tako mali kapacitet mozdanih vijuga.To sto je Kosovo proglasilo
samostalnost,neki pokusavaju da to nametnu Predsedniku Vucicu,kao negativan bilans,njegove vlasti.Pre svega,Samostalnost Kosova je uradjena
pre nego sto je G Vucic i dosao na vlast.I drugo,mi moramo biti svesni,da velike sile (one su to javno rekle) nikada nece dozvoliti,da se Kosovo vrati
u narucje Srbije.Prema tome,ne moze se Predsedniku Vucicu,pripisati nesto,zasta on apsolutno nije kriv !

Laganini, polaganini, polako, ali sasvim sigurno Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije priprema "izlaznu strategiju" u vezi sa Kosovom i Metohijom ili najavljuje "sledeće korake" u toj strategiji. Navikava i privikava Srbe na ono što će učiniti.

Da je pametan pripremao bi sebi ''izlaznu strategiju''.

79764871_151757006236348_2715787939580739584_n.png

Back