~Za Nas - (Krejzi badiz)

• Začetnik teme Začetnik teme Nixxx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па знам да си тада рекао нешто да је пријављивање за јануар и да је као плануло све за 3 дана, али ми је некако остало у глави да је у децембру пријављивање за парт па нисам ни гледао то нешто посебно :S а реци ми јел' остало нешто што није пријављивано? Хоће ли бити неке пријаве у децембру?

@Dovla
Znam ovo sigurno.
U prvoj polovini decembra, Livigno i Les3Valles su odluceni, mozes da racunas samo na last min, ako imas vizu.
U prve dve nedelje januara, Alpe d'Huez, takodje, samo last min.
Les2Alpes i Madonna di Campiglio u drugoj polovini marta su pod nekom sansom da upadnes preko liste cekanja.
Dalje od toga nije nista objavljeno. U aprilu treba da bude Tignes, Val d'Isere (sto ja gadjam takodje) i letnje skijanje u junu i avgustu u Les2Alpes.
Takodje, izmedju ovih navedenih, mogu da se pojave jos jedno ili dva skijanja u Francuskoj.

@Tina
Ja kazem, NG kod kuce sa manjim drustvom je uvek najbolje (:

Баш сам се сморио. Али баш баш... април ми је већ касно због факса, а визу нема шансе да имам, а због факса ми одговара само 25. фебруар до 20. март... е јбм ти смор најсморнији :roll: ништа онда ћу да гањам да искористим ове састанке у децембру по Копаонику и Јахорини за скијање и то је то за ову годину... ***... сморио сам се... :dash:

@Tina
Ja kazem, NG kod kuce sa manjim drustvom je uvek najbolje (:
Slazem se, al sranje je kad imash dva drushtva, i kad svako ochekuje da sa njima slavish i kad ne znash hocesh li imati praznu gajbu a svi ostali su se vec dogovorili da idu, i kad mozda treba da idesh na Free i dash 65€ za separe, a treba da nadjesh onda josh 5oro ljudi za isti i tako u nedogled. :roll: :roll:

Е видиш... улепшала си ми дан :D
:lol:
Zbog toga shto ja ne idem ili zbog toga shto idu ove moje :p :lol:

da,chak si Aveta stavila na prvo mjesto ;pp
Da, a on se posle neshto buni :p

Slazem se, al sranje je kad imash dva drushtva, i kad svako ochekuje da sa njima slavish i kad ne znash hocesh li imati praznu gajbu a svi ostali su se vec dogovorili da idu, i kad mozda treba da idesh na Free i dash 65€ za separe, a treba da nadjesh onda josh 5oro ljudi za isti i tako u nedogled. :roll: :roll:

Ja sam ranije imala taj problem, nas 5 najboljih drugarica je htelo da ide zajedno, a plus je svaka htela sa svojim drushtvom iz srednje... zato sam za poslednju NG ishla sama sa najboljom drugaricom i par ortaka, i bilo je vrhunski.. .A ove godine Crna Gora :heart:

:lol:
Zbog toga shto ja ne idem ili zbog toga shto idu ove moje :p :lol:
Већ сам почео психички да се припремам за један од најсморнијих викенАда (или како се већ пише) у животу узимајући у обзир зашто идем тамо и ко ће све бити... али ако буде ових правница као што кажеш, то неће бити толико лоше :)

Ja sam ranije imala taj problem, nas 5 najboljih drugarica je htelo da ide zajedno, a plus je svaka htela sa svojim drushtvom iz srednje... zato sam za poslednju NG ishla sama sa najboljom drugaricom i par ortaka, i bilo je vrhunski.. .A ove godine Crna Gora :heart:
Ma uzas... I shto je najgore, nas 5 se skupismo na jedvite jade i sad jedna izvoljeva. :roll: A u pich...
Crna Gora je super za NG. :) Dole je puno!!

Ја сам имао позив за Норвешку, али сам одбио из два разлога:

- прво, још је месец новембар ја се за НГ нисам никад одлучио пре 25ог децембра.

- друго, морао бих да вадим визу са нечијом гаранцијом, а не желим да неко ризикује свој боравак тамо због мене.

Иначе за ову годину не планирам ништа спец, нити ме је било ко (осим ово за Норвешку) звао било где.

Čuvaš decu.

Trenutno je na film+-u nešto što liči na žasno dugu reklamu za CocaColu s onim odvratnim malim stvorenjima što kao žive u automatu. TV je utišan jer Sonja spava tako da ne znam o čemu se radi, ali ako je reklama, preterali su, ovo traje sigurno tri minuta. Ako je neki filmić, opet nisu normalni. :confused:

Ipak je reklama. :confused:

Čuvaš decu.

Trenutno je na film+-u nešto što liči na žasno dugu reklamu za CocaColu s onim odvratnim malim stvorenjima što kao žive u automatu. TV je utišan jer Sonja spava tako da ne znam o čemu se radi, ali ako je reklama, preterali su, ovo traje sigurno tri minuta. Ako je neki filmić, opet nisu normalni. :confused:

Ipak je reklama. :confused:

ne bi' chuvo tudju decu, pa taman nikad nemao svoju! :eek: bezi bre, ne mozh ni vaspitnu da mu lupis... nemam ja zivaca za to! Alal tebi vera.

Pazi - ja ne nameravam da obnavljam drugu. Niti bilo koju. ;)
Ako se desi... onda da.

Uostalom, to je odličan način za putovanje u druge zemlje. Maltene platom pokriješ put i troškove. Boravak možeš da imaš u porodici a ne moraš.

I najčešće semestar toga znači više u učenju jezika nego semestar na fakultetu. Nažalost. :confused:

Hm, posto ja nisam videla taj famozni prvi sneg dolazim do zakljuchka da njega i nije bilo, shto opet vodi do toga da ja nisam izgubila opkladu. Dovoljno... :cool:
Kako ga nije bilo?
blink.gif

Ja sam vala jutros u pola 6 video gomilu snega napolju. Taman sam planirao da jutros rano ujutru idem da pozavršavam neka posla koja se obavljaju napolju, ali kad videh sneg, rekoh sebi - ma daaaj, zayebi ti ovo.
I onda sam legao da spavam. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back