~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
bash tako...
shteta shto je mator :,(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bash tako...
Zar ne znash da prava ljubav godine ne broji?~*PrincesS*~:bash tako...
![]()
shteta shto je mator :,(

poshto vecj ima zhenu....
slazem se,sem za karibe,nisam to gledala a i nemam zelju,mislim da je sranjeAlexxandar:Džoni Dep bweee naj likčina... totalno opušten lik... leeeegeeeenda...!!! Znači u Sedmoj kapiji je bio fantastičan.. i u Skrivenom prozoru... pirate da ne spominjem![]()

bilo nam je lijepo...
и не могу да верујем да се ниси јавио да провозамо један ђир са Мецом... разочарао си ме...Master_Chief:pozdrav ljudi ja se malopre vratih iz Srbije posle godishnjeg odmora![]()
nisam imao pristup internetu,mada nisam dolazio nigde blizu BGa i te oblasti,ali da jesam leba mi zvao bih vas,jbg-a bih zauzet nekim poslom,bitje prilikeDovla:и не могу да верујем да се ниси јавио да провозамо један ђир са Мецом... разочарао си ме...

uh treba da menjam sliku,ta mi je iz praistorijenaancy90:hello :-D
e, ja gledam, imam nechiju sliku na kompu..nekog sa neta, a ne znam ko je to..i sad vidim da je to tvoja slika iz profila![]()
![]()
![]()

sofche ti je danas u HN...Guzonjin sin:dobro jutro ..... danas bi bio red da odem da se vidim sa sofche![]()

Oooo uvek je zadovoljstvo videti te Shefe, je l' bilo lepo u rodnoj grudi?Master_Chief:pozdrav ljudi ja se malopre vratih iz Srbije posle godishnjeg odmora![]()
~*PrincesS*~:ma da ja cju da mu budem ljubavnica...poshto vecj ima zhenu....
![]()
jeste, citaj temu malo!micika_015:jesi kupila naochari?

:shock: gledaj gledaj GLEDAJ!Lucky girl:slazem se,sem za karibe,nisam to gledala a i nemam zelju,mislim da je sranje![]()
meni je on u piratima najbolji...film kao film i nije nishta posebno ali zbog Johnnya vredi gledati

)