Za mladje muskarce koji se ne snalaze dobro

Mislim da ga muški nisu pljuvali.To su bile instrukcije za njih.Jel jasno Golube?

Ja mislim da ga jesu ismevali, a to je u najmanju ruku isto kao i pljuvanje. I što se ti mešaš u razgovor izmedju mene i Sinnketa? Žene treba da ćute kad muškarci razgovaraju! :rtfm:
Jel jasno Kečapkačkavaljbezšunkeišampinjona? :cmok:

Ali Marga Rita hoce da bude duhovita. Taj njen napor treba ceniti. Kad ne moze sminka, onda nedostatke da sakrije lupetanjem.

Ej rodjače, dosadan si do bola. :roll:

Ne razumem ja vas druže Golube

Маргарита.
По једниј другој теми сам ти нудио боље упознавање, јер мислим да смо слични,
да би се слагали.
Зашто побеже?
Видим да си лепа, ако су твоје слике. То је довољно.
Не мораш бити паметна.
Па нећу те женити.:hahaha:
И од тебе се не очекује да нешто разумеш.:dash:

Kakvi da me zavede! Iako sam luda za muskarcima, a ako se brije, ima dlakave grudi,... ne znam. To mi tako lici na nju. U mraku moze da se promasi, a ja sam neiskusna. Znas da su sve te lezbejke iste.

Еееее. кад би је ја само једном издрндо.:per:
Гарантујем ти да ни хлеб не би куповала код жена трговкиња.:hahaha:

E moj Sinnke, ovi tebe napljuvaše zato što hoćeš da im pomogneš.
Tako ti i treba kad nećeš da ih pustiš da sami lome i snalaze. Neka vežbaju, a kad porastu kašće im se samo. :mrgreen:
Na greškama se čovek uči, a ova derlad garant nisu čula nastavak poslovice - pametan uči na tudjim, glup na svojim greškama. :cool:

U pravu si. A sta mogu kad sam cesto altruista.:)

Ja mislim da ga jesu ismevali, a to je u najmanju ruku isto kao i pljuvanje. I što se ti mešaš u razgovor izmedju mene i Sinnketa? Žene treba da ćute kad muškarci razgovaraju! :rtfm:
Jel jasno Kečapkačkavaljbezšunkeišampinjona? :cmok:

Ej rodjače, dosadan si do bola. :roll:

Tako je. E hvala bogu, konacno jedan pravi muskarac. Zna se di je zenama mesto kad se vode ozbiljni muski razgovori.:ok:

Back