sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.577
Zene dok ste bile cure i imale 21, 22, 23 I imale dobrog torbatora da li vas je tada zanimalo kako cese drugi muskarac i ostavile dobrog iz ciste znatizelje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo je znatizelje,ali to nije razlog da se neko ostavi
Zene dok ste bile cure i imale 21, 22, 23 I imale dobrog torbatora da li vas je tada zanimalo kako cese drugi muskarac i ostavile dobrog iz ciste znatizelje?

a ne znas ti to, jer ti prvo nemas pojma sta su dobre ribe, drugo nemas love, trece sav si u problemima...pa ti ostaje samo da na krsti lecis svoje frustracije![]()

bar da znas sta je to torbanje koje toliko spominjes,nego ne znas ni to
a ja bar znam da racunam![]()

A sta si izracunala? I valjda nisi zaboravila dodati PDV?![]()

zao mi te
i PDV i kamate
mislim se dal da ti odgovorim ili ne..e, al necu..
znas da ja ipak imam dobro srcezao mi te
![]()

ja samo "slusam" ....nastavite,ne dajte se ometati

Znas sta mi je kod tebe interesantno. To sto si se uverila da mozes biti sponzorusa.![]()

ajd to mozemo i razumeti... ali ti sponzor--nikada i nikome...cak ni zeni i deci
Koji ce mi ****** zena koju moram financirati, ti si bas zaostala. Ili zajendo ili nista.
Ti si zena koja misli da joj se treba placati. Ona zena kojoj muskarac placa, takva muskarcu pere noge. nema to da ti neko placa a da mu ti komandiras. To ima samo u ludim glavama vas pojedinih munjenih baba.
Ha, ha, ha...ne ja sam vec ranije rekao - Kada porastem hocu da budem Sinke!
I ja bi lezao ko krava da mi neko sve placa, ali nema toga ni u dembeliji.