Za mlade cure koje su imale dobrog torbatora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajd to mozemo i razumeti... ali ti sponzor--nikada i nikome...cak ni zeni i deci

Koji ce mi ****** zena koju moram financirati, ti si bas zaostala. Ili zajendo ili nista.

Ti si zena koja misli da joj se treba placati. Ona zena kojoj muskarac placa, takva muskarcu pere noge. nema to da ti neko placa a da mu ti komandiras. To ima samo u ludim glavama vas pojedinih munjenih baba.

Koji ce mi ****** zena koju moram financirati, ti si bas zaostala. Ili zajendo ili nista.

Ti si zena koja misli da joj se treba placati. Ona zena kojoj muskarac placa, takva muskarcu pere noge. nema to da ti neko placa a da mu ti komandiras. To ima samo u ludim glavama vas pojedinih munjenih baba.

Ha, ha, ha...ne ja sam vec ranije rekao - Kada porastem hocu da budem Sinke!

Ha, ha, ha...ne ja sam vec ranije rekao - Kada porastem hocu da budem Sinke!

Ma znas kako. Ja sam vidio jednom pravu sponzorusu, koja itekako mora u svakom momentu znati sta taj njezin frajer zeli, mora mu non stop ugadjati, to nije ni malo lak posao. Ona to mora da ne bi bila zamenjena drugom.

Te zene moraju biti jako inteligentne i snalazljive, stalno pratiti sta pase njenom tipu.

A ove sto misle da su jake sponzoruse zato sto su se istorbale za par koka koli, nemaju pojma o zivotu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back