Za milion godina na RTS

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Banovan
Poruka
14.840
Sinoć u udarnom treminu na RTS u dečica sa iscrtanim srcima na majicama , u emisiji u kojoj se bira naš predstavnik za PE ,otpevala himnu protesta " Za milion godina ".. Kad sam jutros video mislio sam da je montaža ali po komentarima ispod snimka jasno je da se događaj zaista i desio.
Da li je ovo znak da je RTS konačno slobodan? Da li je strah kod urednika i novinara na državnoj tv nestao?
Prst u oko Vučiću i naprednjacima od Olivere Kovačević?
NE DA ĆE DA PADNE NEGO SVAKOG TRENUTKA SE OČEKUJE DA PADNE!

Sinoć u udarnom treminu na RTS u dečica sa iscrtanim srcima na majicama , u emisiji u kojoj se bira naš predstavnik za PE ,otpevala himnu protesta " Za milion godina ".. Kad sam jutros video mislio sam da je montaža ali po komentarima ispod snimka jasno je da se događaj zaista i desio.
Da li je ovo znak da je RTS konačno slobodan? Da li je strah kod urednika i novinara na državnoj tv nestao?
nije montaža, gledala sam sinoć
bila sam malo u čudu i malo mi bilo toplo oko srca, ali brzo me je prošlo, jer nije baš da imamo neku korist od toga

"Bravo RTS za ‘skrivenu’ podršku studentima, a sad pređite na profesionalno izveštavanje": Nastup na „PZE-u" koji je ozbiljno naljutio građane​

U utorak uveče održano je prvo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" (PZE) na kojem se bira predstavnik Srbije na predstojećem velikom evropskom takmičenju koje će biti održano Bazelu (Švajcarska).
RTS je od novembra na udaru kritika javnosti zbog izveštavanja o studentskim protestima i generalnoj društveno-ekonomskoj situaciji u Srbiji. Posle mnogobrojnih kritika nacionalnog servisa, studenti FDU-a napravili su svoju vrstu Dnevnika kao odgovor na izveštavanje RTS-a.
Prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju otvorio je dečji hor koji je izveo numeru „Za milion godina“. Dečaci i devojčice nosili su bele majice sa crvenim srcima na grudima. Ovaj nastup je protumačen kao vrsta podrške studentima, ali opet ljudi su očekvali, i dalje očekuju adekvatnu reakciju RTS-a. Naime, pesmu „Za milion godina“ izveo je hor đaka kod Mosta slobode u Novom Sadu 1. feburara u sklopu protesta.
Gledaoci na društvenim mrežama poručuju da će " kao javni servis svih građana Srbije nastavaiti da o stvarima od javnog interesa izveštava pristrasno, neprofesionalno i mimo etičkih normi dok nam namiguje preko plota i šalje signale i dvosmislene poruke kao da su Pitija iz proročišta u Delfima“
I dok jedan deo publike ovo vidi kao podršku, drugi smatraju da ovaj nastup nije imao nikakvu skrivenu poruku i da je nacionalni servis odlučio da nastavi po starom.

1000021674.jpg

1000021677.jpg

Ne trazite vi "slobodan" RTS, vec da predje na vasu stranu opozicije. Da zaista zelite "slobodne, objektivne i nezavisne" medije u Srbiji, isto sto trazite od RTS, trazili bi i od opozicionih N1, Nova i drugih. Jer ove televizije nisu objektivne, lazu u korist opozicije i iznose neistine. Ali to vam ne smeta, samo RTS smeta i samo RTS treba da bude "slobodan"..... Koje licemerje.

Ne trazite vi "slobodan" RTS, vec da predje na vasu stranu opozicije. Da zaista zelite "slobodne, objektivne i nezavisne" medije u Srbiji, isto sto trazite od RTS, trazili bi i od opozicionih N1, Nova i drugih. Jer ove televizije nisu objektivne, lazu u korist opozicije i iznose neistine. Ali to vam ne smeta, samo RTS smeta i samo RTS treba da bude "slobodan"..... Koje licemerje.
Nisu objektivne, samo što postoji bitna razlika, RTS je javni medijski servis, nacionalna, državna televizija za koju plaćamo pretplatu, a to su privatne televizije.

Ti upoređuješ televizije sa nacionalnom frekvencijom i ove druge? Svašta.

Već je na njihovoj strani.

РТС је досадан више са тим сублиминалним порукама.

Нека устану јасно и гласно! Нека избаце Бујошевића из зграде и нека крену да емитују нормалан информативни програм.

Asocijacije u Slagalici
Deca u PZE
...
Sta je sedece...mozda...Vremenska prognoza....:think:

Izadje sexy Bilja i kaze - "A u Niš ove subote najtoplije...":

images

...

Back