vangelistexas
Zainteresovan član
- Poruka
- 353
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
triple one:Slažem se za King Diamond-a... Krajnje je iritantan i šteta što tako solidan bend kao M.Fate nije imao boljeg tekstopisca i pevača...
triple one:Slažem se za King Diamond-a... Krajnje je iritantan i šteta što tako solidan bend kao M.Fate nije imao boljeg tekstopisca i pevača...
Dont_Break_The_Oath:Kim Bendix Petersen je ubedljivo najbolji vokal koji se ikada pojavio na muzickoj sceni. Jos sedamdesetih u Brainstormu, preko Black Rose, da bi svoj iskreni satanizam pokazao na prva tri Mercyful Fate albuma. Covek se nije krio ko je i sta je, a njegove glasovne mogucnosti su nesto sto niko nikada nece prevazici.
Kao tekstopisac, Bendix Petersen je neprevazidjeni pesnik koji je totalno posvecen svom poslu i nikako ne odstpua od svojih konceptualnih albuma kojima ocigledno nema kraja.
Sto se tice Robert Halforda, stvarno mi nije jasno kako neko moze njega da mrzi, covek koji je svojim vokalom dao pravac Heavy Metalu koji su kasnije svi pratili. Ali on je zapoceo sve to. On je prvi odvristao na pesmi "Run Of The Mill", i time se istakao kao sjajan vokal.
vangelistexas:Jeste, pokazi svetu koliko znas o muzici...bitno nam je da znamo istoriju bendova u kom je pevao King ili neko drugi...lepo sam rekao najneomiljeniji vokalisti, nisam trazio istoriju heavy metala....
Peruzzi:meni to vristanje ide na zivce, i sta mi tu moze bilo ko?
tema je ionako licno misljenje svakog ovde
a sto rece - gotivim i ja priste, al brate ide na zivce....
uostalom - o bojama i ukusima ne vredi raspravljati![]()
vangelistexas:Sto ti Oath ne pitas mene kako ja pevam? Iskreno da ti kazem malo ljudi moze da odvristi ono sto ja mogu a pogotovo takvom bojom glasa, a argumenti za obaranje "gospodina Bendixa Petersena"(whatever) su njegov ekstremno izrazen bespotreban vrisak koji je u svakoj pesmi toliko iritirajuc da mi je muka od slusanja istog. A to pevanje koje je udarilo temelje vokala heavy metala nije postavio King, vec su pre njega to uradili mnogi vokalisti hard rock bendova. Naravno radi se o Ian Gillanu, Robert Plantu i ostaloj kompaniji, na koje se ugledao gospodin Petersen, koji je samo "sagledavao temelje i napravio balkone"... Elem mogao bi bar da kazes koga ne volis od vokalista...to je bilo originerno pitanje.
vangelistexas:Iskreno da ti kazem sto se tice Helloweena, gotivim Kiske-a ali vise volim Derisa...nego nervira me cinjenica da su Weikath i Grosskopf preuzeli ulogu lidera benda...to mi nekako i ne ide. Za mene lider zauvek ostaje Kai Hansen, bio on u Helloweenu ili ne, on taj tvorac zajedno sa Piet Sielckom a ova dvojica su uzurpatori...