Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Prvi pput sam cini mi se ovde na ovom podforumu i zaista se jako malo razumem u natalne karte.....Stoga necu staviti svoju natalnu,nego bih samo da postavim neka pitanja u vezi nekih polozaja....zanimaju me neki moji polozaju u 8-oj i 12-oj kuci...Koliko znam to su jedne od losijih ,a ja sam se najvise uzasnula kad sam cula da Mesec u 8-oj(koji ja imam) donosi smrt u saobracajnoj nesreci,davljenje,smrt na javnom mestu itd itd....Pa sam se bas nekako opteretila time
e sad,znam da je to generalno da ne mora nista da znaci,pa sam samo copy/paste ovde moje polozaje u 12oj i 8oj kuci cisto da mi neko kaze jel su strasni toliko ti polozaji,posto ja nemam pojma..Zaista se ne razumem u to 
Mars in the Twelfth House 12th hs
Mars in Leo
Mars Square Pluto
Mars Square Jupiter
Mars Trine Saturn
to mi je za Marsa u 12oj
a ovo mi je za osmu kucu,tacnije Mesec u 8-oj
Moon in the Eighth House 8th hs
Moon in Aries
Sun Square Moon
Moon Square Venus
Moon Square Mercury
Moon Trine Uranus
Moon Trine Saturn
e pa ako nekome nije problem samo otprilike da mi kaze kako sta,cisto da ne panicim....posto sam iinace osoba koja se strasno plasi smrti,pa sam zato opsednuta malo ovim
hvala unapred
e sad,znam da je to generalno da ne mora nista da znaci,pa sam samo copy/paste ovde moje polozaje u 12oj i 8oj kuci cisto da mi neko kaze jel su strasni toliko ti polozaji,posto ja nemam pojma..Zaista se ne razumem u to 
Mars in the Twelfth House 12th hs
Mars in Leo
Mars Square Pluto
Mars Square Jupiter
Mars Trine Saturn
to mi je za Marsa u 12oj
a ovo mi je za osmu kucu,tacnije Mesec u 8-oj
Moon in the Eighth House 8th hs
Moon in Aries
Sun Square Moon
Moon Square Venus
Moon Square Mercury
Moon Trine Uranus
Moon Trine Saturn
e pa ako nekome nije problem samo otprilike da mi kaze kako sta,cisto da ne panicim....posto sam iinace osoba koja se strasno plasi smrti,pa sam zato opsednuta malo ovim
hvala unapred