- Poruka
- 81.758
sračunaj površinu žutog
Trouglovi su jednakostranični.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сам си крив, ставио си у наслов „за математичаре” и тако растјерао све с теме.vidim nema interesa
Dobro, stavio sam im ono sa šibicamaСам си крив, ставио си у наслов „за математичаре” и тако растјерао све с теме.
Нема овдје ничег комплексног. Поставка је једноставна, види се одмах (или бар прилично брзо), оно јесте да има мало „лопатања”, али није никакав проблем. Ако ти се не „гаси” тема, само доцртај линију горе која спаја горње врхове трокута и биће сасвим јасно.realno, prilično je zahtevno rešavati kompleksne matematičke probleme. Nije ovo mesto za to
dodaoУспут, морало би у задатку бити наглашено да су трокути једнакостранични.
Сумњам да ће то привући масе на тему.
Хвала што учествујем?! Ти ниси чуо да је сарказам овдје забрањен?Tema niej imala momentum u trenutku otvaranja, ali neka bude kao arhiva, možda neko vidi kasnije pa ga razonodi ili čak i pomogne.
Hvala što učestvuješ sa nagoveštajima i rešenjima
Pa dao si dobre smerniceХвала што учествујем?! Ти ниси чуо да је сарказам овдје забрањен?
Сад се нешто мислим... Све ти трокути у задатку... Да тема ипак није мало мизогина, а?Pa dao si dobre smernice
Da dodam neko valjkasto telo u drugim bojama da napravim ekvilibrijum?Сад се нешто мислим... Све ти трокути у задатку... Да тема ипак није мало мизогина, а?
Још ако се узме у обзир да се тражи површина жутих трокута, можда се ту нађе и нешто расизма...
Обавезно! Видиш да овако не иде.Da dodam neko valjkasto telo u drugim bojama da napravim ekvilibrijum?