За љубитеље снукера

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.353
Изгледа да се нигде кинески продор не показује као у снукеру. Колико има, 15 -20 година како је Динг узео првенство Велике Британије и најавио ту плејаду и погледајте сада…У реду још увек не освајају баш највеће турнире али збришу ту и тамо некога од великана. Лани се Рони пожалио да ће их све преслишати а Шон Марфи се бунио зашто на неке турнире пуштају аматере. Наиме они су аматери по статусу а не по квалитету.

Уз ограду да не пратим редовно али прошетам до Еуроспорт канала кад год има и брате више не знам, не могу да се снађем, стално неки нови клинци. Пре десетак дана против Трампа је играо клинац од 12 година.

Пролетос на светском првенству чудновата ствар: клинац мени непознат разбије све редом у полуфиналу против Брецела води 15:4 онда изгуби 12 заредом.
Сад га више не виђам али ово првенство у Кини неки буцко никад га раније нисам видио, развали јуче Ронија 9:6а данас у финалу Форда исто. Ладан ко шприцер, или као Белодедић, никакве гримасе ни када погреши ни када му иде.

Једно време се појављивао Венбоо, Трампов колега у клубу и добар пријатељ, сад га не виђам, нема га међу 129 али има има 19 других.
 
Od snukera me jedino zanima negde da igram iako ga je jako tesko igrati - sto ko livada a rupe kao za klikere ;)
Није баш. Сто јесте већи него за билијар. Где год видим да има билијар (некада је сваки кафић имао) питам имају ли снукер куглице. Јок.
Има клуб и школа, негде у Радничкој улици. Једном је на некој ТВ било неко наше такмичење. Имитација.

Ево на Гуглу каже у ул. Мајке Јевросиме... Морам свратити...Али, гарант је прескупо...
 
Poslednja izmena:

Back
Top