Za laku noć - recituje Mika Antić

Odusevljen sam njegovim pisanjem i izrazavanjem.Drago mi je sto je bio gost kod mene u razredu i sto sam ga licno upoznao,a kasnije sam ga vidja kako seta,pa sedne i nesto zapisuje na zemunskom Keju.Mnogi su ga prepoznavali,ali mu nisu prilazili,jer su verovali da pise nesto vazno.Sto verovatno i jeste bio slucaj.

Odusevljen sam njegovim pisanjem i izrazavanjem.Drago mi je sto je bio gost kod mene u razredu i sto sam ga licno upoznao,a kasnije sam ga vidja kako seta,pa sedne i nesto zapisuje na zemunskom Keju.Mnogi su ga prepoznavali,ali mu nisu prilazili,jer su verovali da pise nesto vazno.Sto verovatno i jeste bio slucaj.
Divno je odrecitovao stihove... Bolje od bilo kog glumca...Tako prirodno sa prelepom dikcijom.

Ovu pesmu nikada ranije nisam ni čula, niti pročitala...
A pesma je natopljena dušom Mike Antića...

Pa, još kada je on recituje, to je dar sa neba!

Uživajmo u voljenom liku i stihovima ovo veče...

:heart: :heart: :heart:
Sjajno

Hvala za temu, odlično si našla ovo!

Mika je čudo

Čitao sam svedočenje Mire Banjac o njemu

Zaljubio se na prvi pogled u neku devojku iz Slovenije, nekako joj našao adresu, otišao vozom u Ljubljanu došao do njenih vrata i ostavio saksiju cveća ispred

Pita ga Mira, pa jesi li pozvonio Miko, ona kaže "nisam..."

Se sećam se koji je razlog ali ovo je romantizam kao takav

Sjajno

Hvala za temu, odlično si našla ovo!

Mika je čudo

Čitao sam svedočenje Mire Banjac o njemu

Zaljubio se na prvi pogled u neku devojku iz Slovenije, nekako joj našao adresu, otišao vozom u Ljubljanu došao do njenih vrata i ostavio saksiju cveća ispred

Pita ga Mira, pa jesi li pozvonio Miko, ona kaže "nisam..."

Se sećam se koji je razlog ali ovo je romantizam kao takav
Divna je i ova priča Mire Banjac...
Družio se Mika sa mojim ocem... lumpovali su zajedno, dva banatska bećara...
Mika je napisao i pesmu o njemu, čula sam da je štampana u nekoj zbirci.
Nažalost, do danas nisam uspela da je pročitam...

Saksija sa cvećem ispred vrata devojke iz Slovenije i to što nije ni pozvonio,
e, to je prava slika Mike Antića... Takvi su i bili umetnici tog srećnog doba...
:heart:

Back