Za krah srpske politike na Kosovu kriv je samo jedan čovek i svi vrlo dobro znamo njegovo ime

Pa Cojstvo je nasa umotvorina, i to smo pokazali na djelu hiljade puta do sad. Ne moras reci da je Crnogorac, mozes samo reci Cojstvo, a odmah se zna da se radi o Crnogorcu. To su sinonimi.

А оно, и нијесу баш... :mrgreen:

Но видим ја да ти слабо излазиш ван свог станишта, па баш и не знаш како се реално гледа на Црногорце, и по чему су данас баш познати...

Но млад си, има кад, само немој долазит код нас, молим те, ка Чоека...:hahaha:

Milošević je povodom Kosova napravio neke retardirane poteze
Nije uspostavio državne institucije, imali su paralelnu državu. To mu je i odgovaralo jer je tih milion glasova pripisivao sebi, a ljuljalo mu se inače.
Vodio je totalno pasivnu politiku i čekao da se stvari dese same od sebe. Tako je vodio i ratove, bez inicijative, i zbog toga ih sve izgubio...

Но видим ја да ти слабо излазиш ван свог станишта, па баш и не знаш како се реално гледа на Црногорце, и по чему су данас баш познати...

A ne moram ti rec po cemu ste vi poznati, jer znas vec...imas na pink svaki dan da gledas.

Gumi, postao je Crnogorac

najsmesnije od svega, za Siptare bi bilo najbolje, da se pod hitno vrate u okrilje Srbije,,,da sprovedu referendum i ponovo sa Srbima...a onda ponovo da se homogenizuju i vrate na njihov stari poredak...smesno, ali razmisli malo o tome

Прошао воз. А и да ти кажем једну ствар: нама је најбоље са нама самима. Тако нам за оно што сами засеремо нико други неће бити крив.

И што даље од свог балканског олоша који нам је на западној страни: што даље од Црногораца, од Хрвата, од Шиптара, од Бошњана.

Поглед само на север и југ, тамо смо гледали и пре југословенске несреће, на том правцу је наш пут.

A ne moram ti rec po cemu ste vi poznati, jer znas vec...imas na pink svaki dan da gledas.

Не мораш, знам, али прво себе гледат мораш...колико се ваших трка да на тај Пинк дође, и да се у Србију покаже...:hahaha:

Смејала се шерпа лонцу...:mrgreen:

Не мораш, знам, али прво себе гледат мораш...колико се ваших трка да на тај Пинк дође, и да се у Србију покаже...:hahaha:

Смејала се шерпа лонцу...:mrgreen:

Da nije nas iz CG, vi biste bila najzadnja rupa na svijet....pa zahvali se Bogu za nas...

Gumi, postao je Crnogorac

Мислиш да је овај Гумењак? Не верујем. Ово је испод пре ће бит да је неки далматински (сплитски) или обрезани брав, то је тај стил...

Ролингстон у сваком случају, Аллаха ми...:hahaha:

Da nije nas iz CG, vi biste bila najzadnja rupa na svijet....pa zahvali se Bogu za nas...

Види, скоро да си у праву...но немој вас тако унижават, и од вас има горих, Аллаха ми.

Ја сам реалиста, а ипак Црну Гору волим, ка да је моја...:hahaha:

Види, скоро да си у праву...но немој вас тако унижават, и од вас има горих, Аллаха ми.

Ја сам реалиста, а ипак Црну Гору волим, ка да је моја...:hahaha:

Drago nam je da nas volis...no nazalost nas volis jer ti je mozak jos uvijek u 98' godini.

Мислиш да је овај Гумењак? Не верујем. Ово је испод пре ће бит да је неки далматински (сплитски) или обрезани брав, то је тај стил...

Ролингстон у сваком случају, Аллаха ми...:hahaha:
Allah, neka te nagradi za tvoje pozitivno razmisljanje...Allahu Akbar

Прошао воз. А и да ти кажем једну ствар: нама је најбоље са нама самима. Тако нам за оно што сами засеремо нико други неће бити крив.

И што даље од свог балканског олоша који нам је на западној страни: што даље од Црногораца, од Хрвата, од Шиптара, од Бошњана.

Поглед само на север и југ, тамо смо гледали и пре југословенске несреће, на том правцу је наш пут.
u pravu si

a kada je prica zavrsena sa vojvodinom? izdajnici!

5445170679470213257_120.jpg

Издајничка Влада и Александар Вучић би морали да објасне зашто на сајту Светског економског форума, са којим је Ана Брнабић потписала споразум и отворила Центар за четврту индустријску револуцију, стоји Србија без Војводине и Косова.
YES

Drago nam je da nas volis...no nazalost nas volis jer ti je mozak jos uvijek u 98' godini.

Није, богоми, ја сам стари Либерал.

Још ка шипарац сам знао да та унија Србије и Црне Горе није ни за *****, и да нам је боље раздвојено.

Сада сваки пут кад улазим у ЦГ ја поносно дајем црногорском полицајцу мој српски пасош, мада могу ућ и на личну карту, а кад ми виде презиме кажу "ма нијеси треба ни ово дават, улази"... :hahaha:

Тако, ја поштујем државу Црну Гору, за разлику од тебе, који не поштујеш Србију.

А то није лијепо. Није чојство.

Није, богоми, ја сам стари Либерал.

Још ка шипарац сам знао да та унија Србије и Црне Горе није ни за *****, и да нам је боље раздвојено.

Сада сваки пут кад улазим у ЦГ ја поносно дајем црногорском полицајцу мој српски пасош, мада могу ућ и на личну карту, а кад ми виде презиме кажу "ма нијеси треба ни ово дават, улази"... :hahaha:

Тако, ја поштујем државу Црну Гору, за разлику од тебе, који не поштујеш Србију.

А то није лијепо. Није чојство.

Ee Dedogorac si znaci, to mi reči.

A ne, grijesis, niko vise ne postuje Srbiju od mene.

Ee Dedogorac si znaci, to mi reči.

A ne, grijesis, niko vise ne postuje Srbiju od mene.

Ђедогорац, али сам истовремено и м(ј)ештанин од Чарнојевића, и то још у Бачку.

Тако да ћеш можда разумет зашто ја ипак имам далеко шире погледе од тебе...

А можда и нећеш... :hahaha:

Ђедогорац, али сам истовремено и м(ј)ештанин од Чарнојевића, и то још у Бачку.

Тако да ћеш можда разумет зашто ја ипак имам далеко шире погледе од тебе...

А можда и нећеш... :hahaha:

Pa cim zivis u Srbiju normalno da nemas sire. Nije to CG da bude otvorena svijetu dje nasi moreplovci su se proputovali sa kraja na kraj sva sedam mora.

Pa cim zivis u Srbiju normalno da nemas sire. Nije to CG da bude otvorena svijetu dje nasi moreplovci su se proputovali sa kraja na kraj sva sedam mora.

Морепловци можда, али у ЦГ морепловаца има укупно 17, а од тога је половина рођена у Србију... :per:

Мало вам је ова омладина пошљедњих 15-так година виђела свијета, али за 99% старијих од 30 у ЦГ Београд је и даље највећи град на свијет...јер је једини преко милион становника који су виђели...:lol:

Морепловци можда, али у ЦГ морепловаца има укупно 17, а од тога је половина рођена у Србију... :per:

Мало вам је ова омладина пошљедњих 15-так година виђела свијета, али за 99% старијих од 30 у ЦГ Београд је и даље највећи град на свијет...јер је једини преко милион становника који су виђели...:lol:

Opet da ti kazem, da ti je mozak stalo u 98'-oj. 1/2 CG radi u pomorstvu, druga 1/2 u drzavnoj administraciji. Prestani da lupetas radi svoga zdravlja.

Opet da ti kazem, da ti je mozak stalo u 98'-oj. 1/2 CG radi u pomorstvu, druga 1/2 u drzavnoj administraciji. Prestani da lupetas radi svoga zdravlja.

Ајде, ајде, мене си нашао...пола ЦГ ради у поморству... :hahaha:

Пола ЦГ не ради, нит је икад радило, а о другој половини се може расправљат...

Мени случајно пола фамилије доље у поморству, ти ћеш ми ође продават муда за бубреге...

Додуше, Срби су, нијесу Црногорци...:per:

То су били неки хрватски морепловци, које је Србија припојила Зетској бановини, па сада можете да се курчите.

Back