kafandzija
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
FENERBAHCE Forewer!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ха,ха,ха е па силно сам насмејао док сам читао ове коментаре,колико сте бре ви људи пуни комплекса кад навијате за Италијане,Енглезе,Шкоте итд. Није фора у томе да навијаш за неки клуб који само добија већ и да патиш са својим клубом,ви се сматрате навијачима а навијате за пет клубова истовремено па који победи за тог тренутно навијате!Патетично!
За мене је већи карактер овај лик што навија за Беочин него ви,он бар може да гледа свој клуб уживо док ћете ви цео живот пустати бале пред телевизором....
Туризам бато,све су то паре од туризмаБио би и ја међу осам са оноликим буџетом :rolleyes:

Туризам бато,све су то паре од туризма![]()
Ха,ха,ха е па силно сам насмејао док сам читао ове коментаре,колико сте бре ви људи пуни комплекса кад навијате за Италијане,Енглезе,Шкоте итд. Није фора у томе да навијаш за неки клуб који само добија већ и да патиш са својим клубом,ви се сматрате навијачима а навијате за пет клубова истовремено па који победи за тог тренутно навијате!Патетично!
За мене је већи карактер овај лик што навија за Беочин него ви,он бар може да гледа свој клуб уживо док ћете ви цео живот пустати бале пред телевизором....

@GRIZZLY, zbog cega navijas za Chelsea, tj. sta te je navelo
ja navijam za Liverpool jer sam kao mali video Faulerov gol Smajhelu kroz usi, meni je to tad delovalo nestvarno, Smajhel covek 2 sa 2 da dobije takav gol

За Милан наравно!!!!
И Милан форевер!
A Cement, pa sto ne kazes....
I svi vi mislite da ste deo necega sto se desava na tv,???Trebalo bi duboko da se zamislite!Koliko znam...ljudi pocnu da navijaju za neki klub najcesce dok su mali...
Nesto im se svidi i to je to...onda vremenom razmisljaju vise i prate vise svoj klub i zavole ga...nije bitno odakle je klub ako ga volis...mozes da osjecas vecu privrzenost prema necemu sto je daleko nego prema onom sto je u tvom gradu...ljubavi su razlicite...
Ja obozavam Celzi i volim ga svim srcem ravno 10 godina...
Imam mnogo drugova koji navijaju za razne klubove...i to postujem...nema potrebe da navijas za klub koji nista ne osvaja da bi bio karakter...
Mozes da navijas za klub koji volis...i tu se sve zavrsava...
Jedino sto bi trebalo biti pravilo je da ako volis neki klub...volis ga zauvijek i navijas za njega...
Isto je gdje pustas bale...da li je to na stadionu ili pred televizorom...manji je blam kod kuce![]()