Za koje vreme...

e, a kad je bila ovde, prednjačila je u konzervativnosti, pardon, rigidnosti i samodovoljnosti, i - autizmu....to je bila osoba vrlo klišetizirana i....da, superiorna, za polupismene. Kako opseniti prostotu. Sva jee nekako bila ŠKOLSKI tip, veze nije imala sa životom.

Betty:
e, a kad je bila ovde, prednjačila je u konzervativnosti, pardon, rigidnosti i samodovoljnosti, i - autizmu....to je bila osoba vrlo klišetizirana i....da, superiorna, za polupismene. Kako opseniti prostotu. Sva jee nekako bila ŠKOLSKI tip, veze nije imala sa životom.

Nemoj tako meni je na svoj dostojanstveni i odmereni nacin bila vrlo slatka,a i forum nije vise isti bez nje...
Moderator nam je potreban jer mi se cini da je kvalitet foruma u tihoj stagnaciji,a da li ce to biti Lilit ili neko drugi meni nije bitno ako svoj posao bude obavljao kako treba...
Pozdrav...

narečeni moderator je vrlo zadovoljan bio banalnim i vulgarnim postovima nekom mr.pleasurea (nije brisao, niti upozoravao), a voleo i Anu Karenjinu i njenu pseudo-ženstvenost, čak nalazio opravdanja za Tolstoja i motivaciju njegove junakinje - može li gore?
Pisao isključivo ćirilicom, hejtovao prema svemu što iskače iz OBAVEZNO ŠKOLSKOG...dostojno prezira.

Piše latinicom :wink:
.
Poštovana Лилит,
Nema problema. Osim - ponovljenih tema, duplih tema na istoj strani, opšte nezainteresovanosti, izostanka tvog odgovora na pitanje koje i sada postoji: "Gde su nestali postovi.." ( ovde dolaze ljudi koji vole knjige, i nisu upoznati sa "hakerskim napadima") itd. Bilo bi prijatno, da učestvuješ u razgovoru i animiranju postojećeg podforuma. Mislim da nemamo koristi od tvog diskrecionog prava neučestvovanja i odsustvovanja.
Pozdrav,
HeBePoBaTaH_
.
@Betty
Kako Ana Karenjina drži šoljicu za čaj?
Odvojen mali prst od ostalih prstiju.
Genijalan opis malograđanštine :wink:

Back