За кога ради наша милиција?

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.432
ауторска тема

Када неко лице изврши криминално дело то је заиста страшно , али када то криминално дело изврши припадник полиције, онда је то трагично !

Имамо свакодневно случајеве , поготово у последњих годину дана да се хапсе припадници полиције због разних кривичних дела , углавном за јатаковање криминалцима ... то су углавном полицајци или безбедњаци који су пореклом са истог поднебља као и криминалци , нећу да кажем да је у питању Црна Гора .

Имали смо скоро случај да је цео врх полиције умешан у разне криминалне кланове , пре свега Звицеров у ЦГ , али и у Србији , где су и ухапшени припадници управе криминалистичке полиције , припадници БИА и бивши и садашњи полицијаци ,али ИМА ИХ ЈОШ

Осим активних припадника полиције у мањем броју , у много већем обиму склони кримланим радњама су бивши припадници полиције који раде за разна приватна обезбеђења , детективске агенције и на крају крајева за мафију директно јер могу да користе и своје личне контакте за информације преко бивших колега , бивших школских другова ,чланова фамилије итд..

Мимо овог горе неведеног постоји још једна појава а то је да свака партија, на локланом нивоу , има свог полицајца бившег или садашњег који им доставља информације и који је ту да би гледао шта друга партија ради , власт гледа опозцију , опозиција власт итд ..

а где смо ту ми грађани , да ли ми можемо бити заштићени од оваквих криминалаца у плавом и зашто нас нико не штити ?

Постоји још нешто што углавном раде припадници бивше и садашње полиције , други криминалци не раде јер није у њиховој пракси, а то је да профилишу личности и ако им се учини погодна онда јој наместе разна кривична дела и тако себе или оног кога заступају реше неког проблема

Policajci rade za svoje nadredjene sefove policajce. Ne moze policajac da radi nista mimo svojih naredjenja. Pa onda i ti nadredjeni imaju nadredjene, pa i ovi imaju nadredjene i tako do rukovodeceg vrha, koji je zapravo vlada drzave. Tako da je besmisleno kriviti policiju sto nista ne preduzima, kada to nije izvodljivo jer im je sam vrh s kog primaju naredjenja korumpiran.

Профилисање личности , као што сам навела горе и намештање неког кривичног дела је заиста устаљена пракса тих прљавих полицајаца
Они су углавном бивши припадници полиције јер из неког разлога су или добили отказе или су сами отшли јер је било неке унутрашње контроле .

То намештање погодних грађана за кривична дела се ради од стране више особа припадника полције ,нешто као удружена злочиначака група , имала сам прилику да се лично уверим у то и што је најгоре ови што су намештали нису ни одговарали јер ако нађу жртву немоћну да им се супротстави онда могу да раде шта желе ..

Policajci rade za svoje nadredjene sefove policajce. Ne moze policajac da radi nista mimo svojih naredjenja. Pa onda i ti nadredjeni imaju nadredjene, pa i ovi imaju nadredjene i tako do rukovodeceg vrha, koji je zapravo vlada drzave. Tako da je besmisleno kriviti policiju sto nista ne preduzima, kada to nije izvodljivo jer im je sam vrh s kog primaju naredjenja korumpiran.

али хапсе врх полиције ако је добра унутрашња контрола , био је недавно случај

u sprezi policija i mafija, a na celu sef kriminalnog klana Vucic

И опозције , заправо много више бивших прљавих припадника полције су из редова опозције ..Опозција их прима и те како ..

Свако ко ради за мафију не ради за председника Вучића ,нити за државу Србију , него за мафију а опозција ради и финасира мафију и те како ..

И опозције , заправо много више бивших прљавих припадника полције су из редова опозције ..Опозција их прима и те како ..

Свако ко ради за мафију не ради за председника Вучића ,нити за државу Србију , него за мафију а опозција ради и финасира мафију и те како ..
opozicija nije na vlasti da bi kontrolisala BIA ili bilo sta drugo, sva vlast je u rukama SNS u svim segmentima..

opozicija nije na vlasti da bi kontrolisala BIA ili bilo sta drugo, sva vlast je u rukama SNS u svim segmentima..

Ма дај молим те ..недавно хапшење припадника БИА и полиције говори не само да су радили за Звицера , него су и радили за опозцију . али су ухапшени

Ма дај молим те ..недавно хапшење припадника БИА и полиције говори не само да су радили за Звицера , него су и радили за опозцију . али су ухапшени
Radili su i Velja Nevolja i Sale Mutavi za vucica i mleli ljude cak.

Back