За кога раде ДВЕРИ ?

nije ni bitno

Zainteresovan član
Poruka
431
Није ми јасно шта и за кога раде Двери ? Такође не разумем ни деловање осталих " патриотских партија ", чему то и докле?
Питам се постојили у Србији опозиција?
541485_181559975328308_2015127584_n.jpg

Dveri predstavljaju zastupnika konzervativnog, desnicarskog dela javnosti. Za sada, deluju tako da se drze principa koje su objavili. Nije neobicno da oni postoje, posto kod nas pravih desnicarskih stranaka prakticno da nema.
Tu bi trebali da se nadju SRS i (od skorije) DSS, ali obe stranke su zabavljene slepim obozavanjem svojih vodja, tako da ne mogu da urade nista. Kod Dveri do sada nisam video tako nesto, sto im je plus u poredjenju sa dve prethodno pomenute stranke.

Позвали су народ на протест под паролом "Овако више не може" а онда су се повукли као
да су све решили. Шта је уопште био и чему је служио тај протест? Шта се тим протестом решило?

Није ми јасно шта и за кога раде Двери ? Такође не разумем ни деловање осталих " патриотских партија ", чему то и докле?
Питам се постојили у Србији опозиција?
Pogledajte prilog 280888

Dveri su pandursko-namenska organizacija za pranje para,
nama prosipaju priče o pravdi i poštenju i moralu medju nogama
mada malo ko od njih može da se pohvali sa sve tri stavke kod sebe :D

Позвали су народ на протест под паролом "Овако више не може" а онда су се повукли као
да су све решили. Шта је уопште био и чему је служио тај протест? Шта се тим протестом решило?

Па то ти је "стиропор метода". Изазовеш народ на бунт, а онда примиш кинту и повучеш се

Da pogledamo žiro račun DVERI... uplata-isplata... šifra uplatioca...

A kad krenu da izbacuju strucnjake- tipa pravnik u onoj opstini, najbolji student generacije u ovoj opstini, nastavnik u ovoj skoli, profesor na onom fakultetu, lekar o onom Domu Zdravlja, specijalista u ovom Klinickom centru.

Imaju li bre oni nekog ko pravi pare, ili ih samo uzimaju?

Nadam se za Srbiju i Srpski narod,a protiv domacih izdajnika.

Pa svaki selja koji muti sa ugovorima na štetu države je zapravo izdajnik bez obzira što se selji njegov iznos čini malim
Recimo seljaci sa diplomama, odmah muljaju kroz papire po državnim firmama
Kud ćeš veću propast?
Nama seljak krade

Eh nekad narod po gradu vrištao što seljaci stavljaju brašno u kajmak na pijaci...
danas samo sipaju vodu
Nekad još bilo i časti... mislim brašna..

Poslednja izmena:
Lupetate svi! A koliko je vas "patriota" došlo na protest "Ovako više ne može"? Te od ovih su, te od onih su, kao da normalnih nema u zemlji Srbiji koji mogu da se organizuju ovako kako su to Dveri učinile i čine. Što se mene lično tiče, za mene su jedini koji vrijede na političkoj sceni Srbije i još nisam naišao na neki njihov stav, prijedlog ili konkretan potez sa kojim se ne slažem. A da se razumijemo, nikada nisam bio član niti jedne stranke, a ako i budem to mogu da budu samo Dveri!...i zato mi je jako žao što nemaju niti jedno povjereništvo u Republici Srpskoj. A kao i ljude što cijenim po tome kako čine i kako se ponašaju, a ne po tome šta selo priča, tako i sa Dverima: dok god su ovakvi kakvi su sada, imaju moju punu podršku!

Poslednja izmena:

Back