.MEAN MACHINE.
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
Pored naravno 'srpskih' timova postoji li jos neki za koji navijate?
Moji favoriti su Portland Trailblazers
Moji favoriti su Portland Trailblazers

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:
фигхтер:од како је самкраменто једне године испао од лејекрса, и после оне тројке у последњој секунди роберта орија - не пратим више НБА.
E ja imam izrazen osecaj za patriotizam!OGROMAN!Reign_man:Pozdrav NBA fanovi,no medju vama je i 90% NBA laika.Da,imam ovlascenje da se razmecem tim.Svako ko je dobar poznavalac NBA i zaista voli kosarku kao sport,a nema izrazen osjecaj patriotizma,nek mi se javi.Ostali![]()
Imas li nesto da dodas SADA????Jelenica:Pa vidim ni tvom Sakramentu nije bas krenulo najbolje
Sad su drugi u Pacifickoj kategoriji!!!!Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!Jos malo pa cemo biti i prvi!Zar ne?dulcom:Imas li nesto da dodas SADA????Jelenica:Pa vidim ni tvom Sakramentu nije bas krenulo najbolje
Ovo sam ja,SNAJA88
Nemoj uzalud da mi cestitas jer cu oppet biti SNAJA88,kao Dulcom sam se registrovala jos pre,ali sa glupim imenom!Niko me ne bi prepoznao sa Dulcom...Kojot:Prvo da cestitam snaji jer se konacno registrovala, navijam za Kingse, to je nas tim 8)
Pa znate,ima debila koji su ljubomorni na SAC i nase igrace,prvenstveno Pedju.Navijaju za Lakerse,Dallas,San Antonio...Oni nikada nece imati ono sto imamo mi koji volimo Sacramento!shady girl:Naravno da navijam za Sakramento.Kakvo glupo pitanje. 8)
Maki duso ti si ne upucen u NBA desavanja!Maki aranDjEloVac(IL):Utah jazz
E veceras cemo da vidimo ko ce biti bolji Utah ili Sacramento!!!!!Svi navijamo za Sacramento,zar ne????Maki aranDjEloVac(IL):Utah jazz