Za koga je radio Radoičić?

Za koga je radio Radoičić?


  • Ukupno glasova
    28
:hahaha1::vudu::bljak:
F7mdNpPXkAAyR7G

Da li nam to Informer otkriva da je režimski biznismen Zvonko Veselinović dao novac za ubistvo Milenkovića i Mitića
Odbrana je Vučićev poligraf, kao onomad kad je ispitivan Radoičić za ubistvo Olivera Ivanovića.
Nema tog SNS zločina koga poligraf neće opravdati
 
Још само мало и Зрби патријоте ће најзад успети да испослују Србији санкције или бар игнор статус од стране ЕУ, УСА и УК, а можда ће успети и да покрену егзодус преосталих Срба са Косова.
Који ће ти непријатељи кад имаш зрбске патријоте.
А Радојичућ, ако поживи, ће нам се јавити из Москве у неком тренутку.
 

1698054315403.png

Kurti optužuje 'novosadski klan' za dešavanja u BanjskojAljbin Kurti, 29. septembra 2023.


prije 14 minuta

Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti izneo je nove informacije o napadu na policiju Kosova u Banjskoj kod Zvečana, odnosno rekao kako je umešan navodni "novosadski klan".

"Paravojni i teroristički napad u Banjskoj kod Zvečana organizovao je novosadski klan. Na njegovom čelu je ministar odbrane Srbije Miloš Vučević", napisao je Kurti Facebook profilu.

Naoružana grupa Srba je 24. septembra napala policiju Kosova u Banjskoj, kada je poginuo narednik Afrim Bunjaku. Potom su u razmeni vatre ubijena trojica napadača.

Kosovo za ovaj napad od početka optužuje zvanični Beograd, što Srbije negira.

"Teroristička grupa u bekstvu koju predvodi Milan Radoičić boravi u Raškoj. Zloglasni MUP Srbije dao im je bele i crne automobile tipa Škoda Oktavija registarskih oznaka BG (Beograd) i NS (Novi Sad)", napisao je Kurti.

Odgovornost za napad u Banjskoj je preuzeo Milan Radoičić, bivši potpredsednik Srpske liste, najveće partije Srba na Kosovu koja ima podršku Beograda.

Šta dokazi Kosova govore o pripremama grupe Milana Radoičića?Premijer Kurti je istakao da EU i SAD treba da formiraju "Specijalni sud za Novosadski klan" kako bi "mafija na Balkanu doživela kobni udarac".

Kurti je naveo i kako je Zemunski klan u Srbiji "zamenio" novosadski, te da je država Srbija ta "koja diktira zločine" a ne obrnuto.

Naveo je i niz nadimaka osoba koje su navodno povezane sa "kriminalnim delovanjem" na severu Kosova, te da su oni navijači Crvene zvezde.

Neki od nadimaka osoba su Mami, Lune i Nemac, odnosno Milun Milenković, Nenad Orlović i Vladimir Radivojević.

Milun Milenković – Lune se od 13. juna nalazi u pritvoru a označen je kao vođa "Civilne zaštite", koju je Kosovo proglasilo terorističkom organizacijom.

Orlović je uhapšen 23. juna zbog napada na pripadnike Misije NATO-a na Kosovu (KFOR) u opštini Zvečan krajem maja, kada su se lokalni Srbi usprotivili da albanski gradonačelnici dođu na vlast.

Milenkoviću i Orloviću se na teret stavljaju tri krivična dela: terorizam, nasilna promena ustavnog uređenja Kosova i ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom.

U međuvremenu je policija Kosova 29. septembra pretresla kuću Vladimira Radivojević u Zvečanu, koji je poznat pod nadimkom "Mami".

Poznato je i da je jedan od vođa navijača fudbalskog kluba Crvene zvezde. Taj dan su kosovske vlasti zaplenile imovinu Milana Radoičića na severu Kosova, u okviru akcije pretresa u vezi s napadom na kosovsku policiju u Banjskoj kod Zvečana.

Zapadne zemlje su oštro osudile napad u Banjskoj na policiju Kosova i zatražile istragu. U međuvremenu je specijalni izaslanik EU za dijalog Kosova i Srbije Miroslav Lajčak izjavio da su dešavanja u Banjskoj promenila situaciju ali da dijalog o normalizaciji odnosa "nema alternativu".

Lajčak je, nakon sastanka "velike petorke" sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem rekao događaji od 24. septembra "jasno pokazuju da su deeskalacija i normalizacija (odnosa Kosova i Srbije) sada hitnije nego ikada ranije".
 
Још само мало и Зрби патријоте ће најзад успети да испослују Србији санкције или бар игнор статус од стране ЕУ, УСА и УК, а можда ће успети и да покрену егзодус преосталих Срба са Косова.
Који ће ти непријатељи кад имаш зрбске патријоте.
А Радојичућ, ако поживи, ће нам се јавити из Москве у неком тренутку.


ne lupetaj gluposti

Srbe sa Kosova proteruje NATO pakt zajedno sa siptarskim teroristima.

Za koje ti radis. Ti si izdajnik a da je Srbija drzava a ne kolonija zapada - takvi kao ti bi odavno vukli bukagije na robiji.
 
Moja teorija je

Jedan deo Zapada se spremao da pokrene neku akciju koja bi Šiptarima dala pravo da naprave progon Srba, možda čak izazovu i veći sukob (da se razumemo KIM može dobiti "nezavisnost" samo i ako Srbija kapitulira a tada Srbije više nema)

Naši i drugi deo Zapada su to "provalili" i uleće Radojičić da to spreči

Sve drugo je "kontrola štete" tog prvog dela Zapada za propali plan
 
Veliki casni Crnogorac Ivanovic, ubili su ga Vucicevi jer je zborio pravo

Da li je iko ikada na ovom Balkanu ubijen od strane Šiptara, Hrvata, muslimana, Slovenaca, Nemaca, Engleza, Austrijanaca, Francuza, Amerikanaca, Rusa, Turaka, Bugara , Talijana .. (neka oproste oni koje nisam pomenula )ili samo i isključivo od strane Srba

Pa da su Srbi tako laki na obaraču i da tako lako ubijaju svakoga ko im se suprotstavi kako džamogladija oko njih sme da zucne a kamoli da se suprotstavi

A ovi malo veći kako uopšte smeju ovde da prismrde ako skidamo glave nepoželjnih tako lako

Drugim rečima: Aj ne se...
 

Back
Top