Sve se vise prica da ce biti parlamentarnih izbora na jesen. Kao zappad to jest americka ambasada neda dok se ne prizna Kosovo a zuri im se dok je jos Rusija van medjunarrodnih institucija ali kao SNS bas hoce da prolongira to priznanje pa zato izbori da kupi jos koji mesec jer se vec suska da zapad i Rusi tajno pregovaraju da se do nove godine zavrsi rat u Ukrajini jer je Nemacka ozbilno pritisla jer puca energetski i ekonomski po svim savovima. To SNS vrh zna i zato kupuje vreme. A zapad i Rusi u tim tajnim pregovorima lome koplja oko toga na kojim granicama Ukrajinu treba da seku. Rusi zahtevaju granice otcepljenih republika a ameri da se postavi granica na osnovu stanja na frontu i da Rusija plati celokupnu obnovu Ukrajine takozvanu ratnu odstetu itd. Medjutim te informacije su bile sa pocetka tih progovore pre oko dva meseca ali danas neznam dokle su dosli.
E sad za koga glasati? Moje licno misljenje je sledece. Ja sam protiv SNS ali je SNS 100 puta bolji od NATO placenika. Ako dodje neko iz grupacije NATO placenika na vlast onda odma uvode sankcije Rusiji i totalno se Srbija distancira od Rusa kao ni jedna druga drzava na svetu cak i vise nego Poljska. Zatim odma ulazimo u NATO i odma se POTPISUJE nezavisno Kosovo. Pa sad vi ljudi pamet u glavu. Ako vec necete za SNS onda glasajte za Milicu zavetnicu ili za Jovanu Stojkovic ili cak i za Boska ali nikako za NATO placenike a koji su svi ostali. Neko kaze pa ovi kradu. Ok ajde recitemi a koji to ne kradu? Pa svi su krali i svi ce da kradu samo je razlika hocemo li biti bar delimicno slobodni ili totalno okupirani?
E sad za koga glasati? Moje licno misljenje je sledece. Ja sam protiv SNS ali je SNS 100 puta bolji od NATO placenika. Ako dodje neko iz grupacije NATO placenika na vlast onda odma uvode sankcije Rusiji i totalno se Srbija distancira od Rusa kao ni jedna druga drzava na svetu cak i vise nego Poljska. Zatim odma ulazimo u NATO i odma se POTPISUJE nezavisno Kosovo. Pa sad vi ljudi pamet u glavu. Ako vec necete za SNS onda glasajte za Milicu zavetnicu ili za Jovanu Stojkovic ili cak i za Boska ali nikako za NATO placenike a koji su svi ostali. Neko kaze pa ovi kradu. Ok ajde recitemi a koji to ne kradu? Pa svi su krali i svi ce da kradu samo je razlika hocemo li biti bar delimicno slobodni ili totalno okupirani?
Poslednja izmena: