Za koga glasati sad na jesen?

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.713
Sve se vise prica da ce biti parlamentarnih izbora na jesen. Kao zappad to jest americka ambasada neda dok se ne prizna Kosovo a zuri im se dok je jos Rusija van medjunarrodnih institucija ali kao SNS bas hoce da prolongira to priznanje pa zato izbori da kupi jos koji mesec jer se vec suska da zapad i Rusi tajno pregovaraju da se do nove godine zavrsi rat u Ukrajini jer je Nemacka ozbilno pritisla jer puca energetski i ekonomski po svim savovima. To SNS vrh zna i zato kupuje vreme. A zapad i Rusi u tim tajnim pregovorima lome koplja oko toga na kojim granicama Ukrajinu treba da seku. Rusi zahtevaju granice otcepljenih republika a ameri da se postavi granica na osnovu stanja na frontu i da Rusija plati celokupnu obnovu Ukrajine takozvanu ratnu odstetu itd. Medjutim te informacije su bile sa pocetka tih progovore pre oko dva meseca ali danas neznam dokle su dosli.

E sad za koga glasati? Moje licno misljenje je sledece. Ja sam protiv SNS ali je SNS 100 puta bolji od NATO placenika. Ako dodje neko iz grupacije NATO placenika na vlast onda odma uvode sankcije Rusiji i totalno se Srbija distancira od Rusa kao ni jedna druga drzava na svetu cak i vise nego Poljska. Zatim odma ulazimo u NATO i odma se POTPISUJE nezavisno Kosovo. Pa sad vi ljudi pamet u glavu. Ako vec necete za SNS onda glasajte za Milicu zavetnicu ili za Jovanu Stojkovic ili cak i za Boska ali nikako za NATO placenike a koji su svi ostali. Neko kaze pa ovi kradu. Ok ajde recitemi a koji to ne kradu? Pa svi su krali i svi ce da kradu samo je razlika hocemo li biti bar delimicno slobodni ili totalno okupirani?

Poslednja izmena:
Sve se vise prica da ce biti parlamentarnih izbora na jesen. Kao zappad to jest americka ambasada neda dok se ne prizna Kosovo a zuri im se dok je jos Rusija van medjunarrodnih institucija ali kao SNS bas hoce da prolongira to priznanje pa zato izbori da kupi jos koji mesec jer se vec suska da zapad i Rusi tajno pregovaraju da se do nove godine zavrsi rat u Ukrajini jer je Nemacka ozbilno pritisla jer puca energetski i ekonomski po svim savovima. To SNS vrh zna i zato kupuje vreme. A zapad i Rusi u tim tajnim pregovorima lome koplja oko toga na kojim granicama Ukrajinu treba da seku. Rusi zahtevaju granice otcepljenih republika a ameri da se postavi granica na osnovu stanja na frontu i da Rusija plati celokupnu obnovu Ukrajine takozvanu ratnu odstetu itd. Medjutim te informacije su bile sa pocetka tih progovore pre oko dva meseca ali danas neznam dokle su dosli.

E sad za koga glasati? Moje licno misljenje je sledece. Ja sam protiv SNS ali je SNS 100 puta bolji od NATO placenika. Ako dodje neko iz grupacije NATO placenika na vlast onda odma uvode sankcije Rusiji i totalno se Srbija distancira od Rusa kao ni jedna druga drzava na svetu cak i vise nego Poljska. Zatim odma ulazimo u NATO i odma se POTPISUJE nezavisno Kosovo. Pa sad vi ljudi pamet u glavu. Ako vec necete za SNS onda glasajte za Milicu zavetnicu ili za Jovanu Stojkovic ili cak i za Boska ali nikako za NATO placenike a koji su svi ostali.
Двери,Заветници,НДСС,Покс

Двери,Заветници,НДСС,Покс
Za Milicu zavetnicu, Jovanu Stojkovic i ove oko nje sam siguran da su nasi , za Boska delimicno a za ove druge vise sam siguran da su njihovi. Jer pazi samo prati trag novca. U ovom slucaju odakle njima pare da se bave politikom jer imati politicku stranku je vraski skupa stvar. Nema sanse da budes kolko tolko u politiku sa strankom a narocito ako je i parlamentarna ako nemas kapital oko minimum bar milion dolara. Za Milicu znamo svi , Jovana Stojkovic nema ni stranku niti pare ali se zena lavovski bori, Bosko mi je zato sumnjicav jer neznam odakle dverima pare ali eto na recima su jako za Ruse dok ostali ajde reci ti meni odakle njima tolike pare za politicke partije?

Poslednja izmena:

E sad za koga glasati? Moje licno misljenje je sledece. Ja sam protiv SNS ali je SNS 100 puta bolji od NATO placenika. Ako dodje neko iz grupacije NATO placenika na vlast onda odma uvode sankcije Rusiji i totalno se Srbija distancira od Rusa kao ni jedna druga drzava na svetu cak i vise nego Poljska. Zatim odma ulazimo u NATO i odma se POTPISUJE nezavisno Kosovo. Pa sad vi ljudi pamet u glavu. Ako vec necete za SNS onda glasajte za Milicu zavetnicu ili za Jovanu Stojkovic ili cak i za Boska ali nikako za NATO placenike a koji su svi ostali. Neko kaze pa ovi kradu. Ok ajde recitemi a koji to ne kradu? Pa svi su krali i svi ce da kradu samo je razlika hocemo li biti bar delimicno slobodni ili totalno okupirani?
Изаћи на изборе и гласати против непомјаника.

Neko kaze pa ovi kradu. Ok ajde recitemi a koji to ne kradu? Pa svi su krali i svi ce da kradu samo je razlika hocemo li biti bar delimicno slobodni ili totalno okupirani?
Ови су усавршили крађу до максимума. Понашају се као да ће 100 година да владају. Немају људе него нестручне кадрове постављају. Тома полагао испите док није био у Србији. Био је он некад несвршени студент, сад има мастер студије, ал ни Тома не зна које су то.

Produžena ruka režima. Možda samo DSS ali mi nisu ni oni zlatni.

Mada, kako iz ih režim i DS napadaju, nisu čista posla..

Srbiji treba novi čovek, nova stranka, koja će biti bolja i od režima i od opozicije.
a sta nova lica padaju sa marsa iz cista mira? Da li si ti svestan koliko treba para da se napravi neka politicka licnost? Sta ti mislis da je dovoljno neko da uzme neki mikrofon u ruke i da se ugura na neku binu i da pocne da prica?

Neznas ti nista o politici ili namerno pricas to jer znas da NATO okupator gura jednog coveka za vecinu nepoznato lice da zameni Vucica a taj neko je 1000 posto NATO covek i ako on dodje na vlast on ce biti samo ali bukvalno obicna marioneta a drzavu ce nam voditi NATO pakt kao sto vodi crnu goru ili hrvatsku, rumuniju, makedoniju , delimicno Bugarsku, poljsku itd.

a sta nova lica padaju sa marsa iz cista mira? Da li si ti svestan koliko treba para da se napravi neka politicka licnost? Sta ti mislis da je dovoljno neko da uzme neki mikrofon u ruke i da se ugura na neku binu i da pocne da prica?

Neznas ti nista o politici ili namerno pricas to jer znas da NATO okupator gura jednog coveka da zameni Vucica a taj neko je 1000 posto NATO covek i ako on dodje na vlast on ce biti samo ali bukvalno obicna marioneta a drzavu ce nam voditi NATO pakt kao sto vodi crnu goru ili hrvatsku, rumuniju, makedoniju , delimicno Bugarsku, poljsku itd.
Da da, nama je NATO uvalio Tuđmana, a Vama Slobu... Od onda na ovamo mo skroz zagraisali, a u vas cveta cveće i krovovi od čokolade... One ukusne belgijske

Да, само што је све то исто важило и за претходну власт, коју ви зовете плаћеничком.
par godina od bombardovanja ni NATO sam nije ni razmisljao da Srbija udje u NATO a kosovo je proglasilo nezavisnost 2007 godine i prema tome ni teoretske sanse nije bilo da za 3 godine Srbija prizna kosovo. A o problemu sa Rusima se nije ni od zapada potenciralo. kapiras sad ili to sve znas ali namerno pricas gluposti zarad ubedjivanja tamo nekih neukih korisnih budala koji setaju sa vama po beogradu?

Neznas ti nista o politici ili namerno pricas to jer znas da NATO okupator gura jednog coveka za vecinu nepoznato lice da zameni Vucica a taj neko je 1000 posto NATO covek i ako on dodje na vlast on ce biti samo ali bukvalno obicna marioneta a drzavu ce nam voditi NATO pakt kao sto vodi crnu goru ili hrvatsku, rumuniju, makedoniju , delimicno Bugarsku, poljsku itd.

Nisu to bukvalno nova lica. Mislio sam na lica koji nisu nikad bili u politici ali su željni da udju i pomognu.

Ja sam najviše da se raspusti parlament i ukine skupština.

Da Srbijom ne vladaju stranke nego sposobobni ljudi.

A za Milica u koju se kuneš, ptičice kažu da je SNS skupljao potpise za njih.

Back