za koga ce zene navijatí u brazilu ?

:hahaha:

bolje da si beer poslusala bar bi 17,5 dinara u dobit bila ako ne vuku proviziju na tiket
mislim bilo za ocikivati, al eto malo ko domacini imali i bonus, 2:2 je realno bilo ili 1:1 da nije bilo penala

pa Spa - Hol je jedna od najtezih utakmica po meni, i jedni i drugi su dobro, ovde rizik stvara kapital ili sreca
a mozemo da cekamo i blajbija mozda sanja opet reziltat :lol:

mozda 3+ ?

blajbija cemo stavit pod vodu da prognozira ko onu kornjacu u brazilu:rotf:

e moj kolegs, mozda je i bolje da puknem na kladzi....znas, sklona sam porocima svake vrste pa racunam ako me krene, mogu se i navuc nedajboze, pa sta cu onda..jadna...:zcepanje:

to bi bila sjajna utakmica kad bi bilo 3+, ali nešto sumnjam

ja verujem da ce nesto poput revansa za 2010 da bude gde ce holandjani svom silom pokusati da ih pobede a onda bi trebalo da padnu vise golova
a spanci nisu vise bas top, pa se nadam vise golova bar 2:2

- - - - - - - - - -

blajbija cemo stavit pod vodu da prognozira ko onu kornjacu u brazilu:rotf:

e moj kolegs, mozda je i bolje da puknem na kladzi....znas, sklona sam porocima svake vrste pa racunam ako me krene, mogu se i navuc nedajboze, pa sta cu onda..jadna...:zcepanje:

u nemackoj je 2006 bila hobodnica koja je sve pogadjala sad kornjaca :lol: al znaci voda je glavni faktor :lol:

pech u kocki sreca u ljubavi :per:

ja verujem da ce nesto poput revansa za 2010 da bude gde ce holandjani svom silom pokusati da ih pobede a onda bi trebalo da padnu vise golova
a spanci nisu vise bas top, pa se nadam vise golova bar 2:2

- - - - - - - - - -

u nemackoj je 2006 bila hobodnica koja je sve pogadjala sad kornjaca :lol: al znaci voda je glavni faktor :lol:

pech u kocki sreca u ljubavi :per:

zapamti sta si napis'o! :rtfm:
:lol:

:cmok2:

razbicu ti pitcku! :evil:

ma neee, igramo se malo, zabavno je:)
doduse, ako ovako nastavimo, bicu ozbiljno tanka za kes do kraja mundijala:lol:

ps. ne bih ja tebe nikada...razbila:zper:

na evropskim ili svetskim prvenstvima sam uvek imao srece...doduse ranije sam vise analizirao i pratio
sad nisam nesto imo vremena, al cemo malo i beer da slusamo njega nesto hoce a izgleda i zna

ih sad, kondicija me trenutno hebe a da me razbije to uvek mozes, skoro :)

ravana je ovom temom napravio pozitivan iskorak u svojoj neslavnoj forumskoj karijeri:lol:

Vaistinu...ovo se bas lepo rekla. :)

@Kvinsi: da ti odgovorim na repku... razumem te, samo nisu svi Bosanci to kako ih ti nazivas. Srannja se previse izdesavalo, ali ne bih ovde da pokrecem politicku diskusiju...batalimo to.
p.s.: ispisi dete iz propale Zvezde, nema tu buducnosti. Samo PFC. :cool:

Nego, nakon sto sam se istusirao, oprao zube i sve ostalo...u frizideru nema vise rasola, a u podrum da idem me mrzi, pa sam bolje otvorio jos jedno ladno... :mrgreen:

Dakle...

Meksiko-Kamerun:

Pobeda Meksiko kvota 2,25...ulog 10 EUR, nisam bas siguran...zato mali ulog.
Jos bolje...Meksiko pobedjuje i manje od ukupno 3 gola na utakmici...kvota 3,80. sam tek video ovo, uplaticu i na ovo 10 EUR.

Spanija-Holandija:

Pobeda Holandije, kvota 5,50...bilo mi vredno 10 EUR.
Alternativno Dupla sansa X2...kvota 1,95...ko nema muda da igra na Holandjane. Ali onda sa malo vecim ulogom odigrati.

Robben daje gol...kvota 3,50....isto za 10 EUR

Cile-Australija:

Ovi u ponoc igraju...tu se valja vaditi ako ovo ostalo pre Toga ne prodje...nisam jos nista ulozio, jer ne znam kako cu proci na ove druge dve.
Uglavnom na Cile cu odigrati i normalno i handicap svakako...e sad koliko, to cemo videti, zavisi od ove druge dve.

Cile i Meksiko sigurica valjda. Spanija veliki favorit, po meni Holandija nema neku ekipu.

Cile da, Meksiko...hmmm...Kamerun ako su dobili kintu koju su trazili ima da zapnu...ako nisu, puce namerno.
Spanija po nicemu nije veliki favorit. Igraju prevazidjen sistem. Holandjani imaju pojedince koji su trenutno u boljoj formi...Robben moze da ih ozbiljno ugrozi...cemu se nadam.

Ma kakv Roben ima jedan potez u karijeri, zalomi lijevo i sutira. Racunam da su svi juzno amerikanci pa i meksiko je tu blizu favoriti zbog gotovo domacinskog terena i atmosfere koja bi trebala da bude na njihovoj strani.

Ne lupaj leba ti...sa tim, kako ti kazes, jednim potezom je mnogima vec zavrteo glavu i priredio kosmare.
Odvratan lik kao licnost...ali zajjebaT jako kao igrac.
Spanci svakako prevazidjeni i pre svega odvratni cigani...tako da...ajmo Oranjes. Em je kvota iz snova, mora da se proba.

Diego je zamjenjen u 10.minutu finala zbog povrede.A o kakvom igracu se radi dovoljno govori sto je Simeone riskirao sa njim iako je znao da nije dovoljno spreman.

Nije se pokazao ni u finisu Primere ni u drugim bitnim utakmicama. Izvikan, da mu se digne cena, a nista posebno.
Em, ako je povredjen ili ne bas 100% fit, ne znam kakvu pretnju bi on mogao da predstavlja.

Spanci - ganci. Hahaha...

Back