Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
to bi bila sjajna utakmica kad bi bilo 3+, ali nešto sumnjam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da si beer poslusala bar bi 17,5 dinara u dobit bila ako ne vuku proviziju na tiket
mislim bilo za ocikivati, al eto malo ko domacini imali i bonus, 2:2 je realno bilo ili 1:1 da nije bilo penala
pa Spa - Hol je jedna od najtezih utakmica po meni, i jedni i drugi su dobro, ovde rizik stvara kapital ili sreca
a mozemo da cekamo i blajbija mozda sanja opet reziltat
mozda 3+ ?

to bi bila sjajna utakmica kad bi bilo 3+, ali nešto sumnjam
blajbija cemo stavit pod vodu da prognozira ko onu kornjacu u brazilu
e moj kolegs, mozda je i bolje da puknem na kladzi....znas, sklona sam porocima svake vrste pa racunam ako me krene, mogu se i navuc nedajboze, pa sta cu onda..jadna...![]()
al znaci voda je glavni faktor 

ja verujem da ce nesto poput revansa za 2010 da bude gde ce holandjani svom silom pokusati da ih pobede a onda bi trebalo da padnu vise golova
a spanci nisu vise bas top, pa se nadam vise golova bar 2:2
- - - - - - - - - -
u nemackoj je 2006 bila hobodnica koja je sve pogadjala sad kornjacaal znaci voda je glavni faktor
pech u kocki sreca u ljubavi![]()

zapamti sta si napis'o!
![]()

ti ces do kraja da me razbijes ako opet kiksnemo![]()

razbicu ti pitcku!
ma neee, igramo se malo, zabavno je
doduse, ako ovako nastavimo, bicu ozbiljno tanka za kes do kraja mundijala
ps. ne bih ja tebe nikada...razbila![]()

ravana je ovom temom napravio pozitivan iskorak u svojoj neslavnoj forumskoj karijeri![]()

Cile i Meksiko sigurica valjda. Spanija veliki favorit, po meni Holandija nema neku ekipu.
Ma kakv Roben ima jedan potez u karijeri, zalomi lijevo i sutira. Racunam da su svi juzno amerikanci pa i meksiko je tu blizu favoriti zbog gotovo domacinskog terena i atmosfere koja bi trebala da bude na njihovoj strani.
Spanci jos uvijek dominiraju, plus sad su dobili Diega najboljeg napadaca trenutno.
Diego je zamjenjen u 10.minutu finala zbog povrede.A o kakvom igracu se radi dovoljno govori sto je Simeone riskirao sa njim iako je znao da nije dovoljno spreman.

Spanija Holandija 1 & GG
Cile Australija 1
Mexico Kamerun, hm, tu moze svasta da bude, meni cak 2 u glavi, ne znam sto![]()
Gol gol, da ce oba tima dati gol![]()