za koga ce zene navijatí u brazilu ?

Ja sam dobar...dve od tri opklade su prosle.

50 na pobedu, kvota 1,35 = 67,50
17 na pobedu sa dva gola razlike, kvota 1,90 = 32,30

izduvao sam samo cenera na Hulka... sve u svemu, ulozio 77 EUR, dobio 110...vise od 30 EUR plus. Idemo dalje... :)

Danas Meksiko, Holandija, Cile...to su mi favoriti...e sad sta cu tacno igrati, to moram da razmislim. Pisem pravovremeno. Pozdrav drugari.
p.s.: Hrvati su pokradeni sinoc....rekoh ja, u najgorem slucaju ce sudije pogurati malo. :lol:

Poslednja izmena:
veoma iritantna frizura, pod hitno nešto da uradi :lol:
ja se ne kladim, nikad mi to nije išlo, ja to sv više subjektivno posmatram :D

Pa mozes se i subjektivno kladiti...turis sve na majku Bosnu i uzivas. :lol:
Ili ipak da slusas nas eksperte ovde...pa kad puknes imas koga da krivis. :mrgreen:

Isto ti se hvata... ;)

p.s.: Samo PFC :mrgreen:

@ravana: mojne da se tripujes. Kamerunci jedu govvna oko premija, svadjaju se sa savezom...znaci mozda budu i namerno pukli. Nece ovde sudija morati da pogura. Vas jeste juce ukenjjao..jednom tuga - drugom sreca. :)

Poslednja izmena:
leone covece, pukli smo najstrasnije.
pu yebemti i hrvate i onog pedera suzukija i sve...! :evil:
tako smo mi srbi vazda kroz istoriju pushili kad god smo latinima ukazivali poverenje.

nego......spanija- holandija...any suggestions? :think:

:lol:

Ko vam kriv kad me ne slusate? :mrgreen:

Holandija mora da objasni ovim spnskim pederrasima. To je for sure...e sad kako smo tacno i sta smo...uskoro. ;)

jao beer, kako subjektivno da stavim sve na bosnu ???
subjektivno kod mene znači i da uključuje nacionalnu liniju, stoga za komšije ne bih, neka fala

večeras bi mogla biti dobra utakmica, a meni long time no see drugarica u gostima, operisana od sporta

Mani me...svi mi imamo korene u Bosni...makar po prababi... :)
Ja iz Srema, ali deda i baba Bosanci. Sa tatine strane svi Bosanci jebbote. :eek:

Ko je iz Sremske Mitrovice poznaje sigurno naselje "Mala Bosna"...oduvek na losem glasu...sve divljaci, zajjebani likovi. :mrgreen:

leone covece, pukli smo najstrasnije.
pu yebemti i hrvate i onog pedera suzukija i sve...! :evil:
tako smo mi srbi vazda kroz istoriju pushili kad god smo latinima ukazivali poverenje.
nego......spanija- holandija...any suggestions? :think:

:lol:
:hahaha:

bolje da si beer poslusala bar bi 17,5 dinara u dobit bila ako ne vuku proviziju na tiket
mislim bilo za ocikivati, al eto malo ko domacini imali i bonus, 2:2 je realno bilo ili 1:1 da nije bilo penala

pa Spa - Hol je jedna od najtezih utakmica po meni, i jedni i drugi su dobro, ovde rizik stvara kapital ili sreca
a mozemo da cekamo i blajbija mozda sanja opet reziltat :lol:

mozda 3+ ?

Back