gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Srce si joj slomio, izbivsi joj pare iz dzepa, a evo Pivo sve pogodio, eto nje kod Piva sa ta dva dzaka kokica sto ih je sat vremena spremala, zaboravi na nju Leone. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srce si joj slomio, izbivsi joj pare iz dzepa, a evo Pivo sve pogodio, eto nje kod Piva sa ta dva dzaka kokica sto ih je sat vremena spremala, zaboravi na nju Leone.
![]()

Svirnuo je s tim Hulkom, ali ostalo je pogodio, u plusu je dvadesetak evra. Nastavi li tako sve ce forumasice pozbarivati. A Ravani ne gine otvaranje novih tema.![]()

@baby jane: zajjebi Deutschland...
Elem...ja odigrao na vecerasnju tekmu tri opklade:
Hulk daje gol (kvota 2,75), ulog: 10 EUR
Brazil dobija sa najmanje dva gola razlike (kvota 1,90), ulog 17 EUR
Brazil pobedjuje (kvota 1,35), ulog 50 EUR
Ako krene kako ne treba tu su i dalje live opklade.![]()

Ima li iko da kaze onom Neimaru da se osisa?! Inace svaka cast momku za sinocnje kantanje hrvata.

veoma iritantna frizura, pod hitno nešto da uradi
ja se ne kladim, nikad mi to nije išlo, ja to sv više subjektivno posmatram![]()

sta pogodio 2:0 reko i ko ce da da gol promasio
pozdravite je od mene ja se gubim na neko vreme, dok ne zaboravi![]()

jel Beer a veceras sta igramo?
leone covece, pukli smo najstrasnije.
pu yebemti i hrvate i onog pedera suzukija i sve...!
tako smo mi srbi vazda kroz istoriju pushili kad god smo latinima ukazivali poverenje.
nego......spanija- holandija...any suggestions?
![]()

Veceraske cemo vec nesto smisliti...daj mi malo vremena da dodjem sebi...mamurluk me muci. Sad cu cim sabijem pivo koje odmah da napisem sta sam odigrao...samo malko strpljenja. Meine sad muci nesto drugo...da li Imam jos rasola u frizideru...hmmm... aj odoh da se obucem, popijem dva ladna pa objavljujem sta sam odigrao.

jao beer, kako subjektivno da stavim sve na bosnu ???
subjektivno kod mene znači i da uključuje nacionalnu liniju, stoga za komšije ne bih, neka fala
večeras bi mogla biti dobra utakmica, a meni long time no see drugarica u gostima, operisana od sporta

leone covece, pukli smo najstrasnije.
pu yebemti i hrvate i onog pedera suzukija i sve...!
tako smo mi srbi vazda kroz istoriju pushili kad god smo latinima ukazivali poverenje.
nego......spanija- holandija...any suggestions?
![]()

tačno ne verujem da aktivno učestvujem na ravaninoj temi![]()
![]()