rdeki
Elita
- Poruka
- 17.926
Za šta bolja? Oni što ih stranački zaposle su bolji od ovih SNS-ovskih?Ja bih za DS. To mi je najbolja stranka.
Za šta bolja? Oni što ih stranački zaposle su bolji od ovih SNS-ovskih?Ja bih za DS. To mi je najbolja stranka.
Džagi, svi nam zavide a posebno g. iz ostatka raspale Jugoslavije.-3,5% ekonomski pad ove godine
Najgore u generaciji
Poslednji put ovakav ekonomski pad je bio 1999.Džagi, svi nam zavide a posebno g. iz ostatka raspale Jugoslavije.
Ne možeš da me teraš da se izlažem zdravstveom riziku od dokazano kancerogene tečnosti kojom prskaju prste tj žigošu stoku koja pristaje da galsa pod tim jezivim uslovima.Ne želimo da ti dopustimo da se tako ljigavo izmigoljiš.
Ili DS -- ili Vučić !
BIRAJ
Nisi čuo, radi se bojkot.Svakom preporučujem glasajmo za najboljeg.
Нема више бирања између ДС и Вучића.Ne želimo da ti dopustimo da se tako ljigavo izmigoljiš.
Ili DS -- ili Vučić !
BIRAJ
Ako je tebi Vučić nebitan činilac na domaćoj sceni, onda ne znam šta da ti kažem.Нема више бирања између ДС и Вучића.
Данас је једина подела на суверенисте и глобалисте.
Вучић је битан чимбеник јер је он представник глобалиста, зато се ми суверенисти радујемо победи Трампа 3. студеног текуће године јер је Трамп Вашингтонским споразумом спремио свилен гајтан за пицоустог.Ako je tebi Vučić nebitan činilac na domaćoj sceni, onda ne znam šta da ti kažem.
Tako si ti rekao i 4. oktobra u 23:59:59ds i derivati ima sve manje i manje. to je ok.
Ma naravno. Sve su to lopovi. Cekam da vidim kakav ce zakon o kriptovalutama da donesu. Onda cu da donesem odluku za koga cu da glasam i da li cu da glasam.Za šta bolja? Oni što ih stranački zaposle su bolji od ovih SNS-ovskih?
...podjela je i na one koji su svjesnih svojih ograničenja kako demografskih,vojnih i ekonomskih u određenom političkom geostrateškom svijetu...i onih koji to nisu već su u stanju zbog ega da guraju kola čiji su točkovi polomljeni i bez obzira što neće proći tako ni 50 metara...Нема више бирања између ДС и Вучића.
Данас је једина подела на суверенисте и глобалисте.
...zanimljivo...pišeš ćirilicom a koristiš hrvatski izraz čimbenik....ima takvih dosta ovdje koji prikriveno rade za hrvatske obavještajne službe...ja također koristim hrvatske izraze ali ne pišem ćirilicom i ne maskiram se pismom...da nastavimo...vučić nije predstavnik globalista več političar koji želi da srbija ostvari što više svoje interese okružena vojnom i političkom a pogotovo ekonomskom agendom globalista koji su u stanju da preko noći fizički unište srbiju...ja ga u potpunosti razumijem i usporedio bi ga s jednom negativnom ili ne...osobom u srpskoj povjesti....a to je milan nedić...okružen nacističkom evropom u trenutku kada u srbiji bukti ustanak dobio je ultimatum i prijetnju da će srbija nestati s mapesvijeta i postati dio velike bugarske,hrvatske,mađžarske,albanije,rumunjske ako ne prihvati ulogu u smirivanju ustanka i time političku ulogu...narvno prihvatio je i postao kvinsling u vrijeme kada mu je sin jedinac i njegova trudna žena izgubili život u smedrevskoj eksploziji...Вучић је битан чимбеник јер је он представник глобалиста, зато се ми суверенисти радујемо победи Трампа 3. студеног текуће године јер је Трамп Вашингтонским споразумом спремио свилен гајтан за пицоустог.
Која си ти распала ботина....zanimljivo...pišeš ćirilicom a koristiš hrvatski izraz čimbenik....ima takvih dosta ovdje koji prikriveno rade za hrvatske obavještajne službe...ja također koristim hrvatske izraze ali ne pišem ćirilicom i ne maskiram se pismom...da nastavimo...vučić nije predstavnik globalista več političar koji želi da srbija ostvari što više svoje interese okružena vojnom i političkom a pogotovo ekonomskom agendom globalista koji su u stanju da preko noći fizički unište srbiju...ja ga u potpunosti razumijem i usporedio bi ga s jednom negativnom ili ne...osobom u srpskoj povjesti....a to je milan nedić...okružen nacističkom evropom u trenutku kada u srbiji bukti ustanak dobio je ultimatum i prijetnju da će srbija nestati s mapesvijeta i postati dio velike bugarske,hrvatske,mađžarske,albanije,rumunjske ako ne prihvati ulogu u smirivanju ustanka i time političku ulogu...narvno prihvatio je i postao kvinsling u vrijeme kada mu je sin jedinac i njegova trudna žena izgubili život u smedrevskoj eksploziji...