Za koga biste glasali da su sutra vanredni parlamentarni izbori?

Glasao bih za...

• Ukupno glasova
    25
Ne želimo da ti dopustimo da se tako ljigavo izmigoljiš.

Ili DS -- ili Vučić !

BIRAJ

Ne možeš da me teraš da se izlažem zdravstveom riziku od dokazano kancerogene tečnosti kojom prskaju prste tj žigošu stoku koja pristaje da galsa pod tim jezivim uslovima.

U normalnim zemljama to ne psotoji. U Kanadi sam na psolednjim izborima glasao iz Beograda tako što su mi poslali sve ekspresnom poštom plus 4 koverta da bi bili sigurni da sam glasao ja a ne neko drugi ali i da bih ja bio siguran da oni ne znaju kako sam glasao ja pojedinačno nego samo broje glasove na mom glasačkom mestu (tzvb. ridingu) , plus 4 koverat koji je besplatan ako se šalje iz Kanade ali odavde sam, naravno, morao da platim za obično avionsko pismo, doduše preko 20 grama zvbog svih tih koverata, mislim da je bilo oko 200 dindži.

Dakle, bez ikakvog prskanja kancerogenima sam glasao u zemlji u koju ne znam da li ću ikad da se vraćam, a u ovoj rupi od države gde sam se, na nesreću, rodio, toliko vam se ne veruje da moraju da vas žigošu opasnom materijom da biste glasali.

Ako je tebi Vučić nebitan činilac na domaćoj sceni, onda ne znam šta da ti kažem.

Вучић је битан чимбеник јер је он представник глобалиста, зато се ми суверенисти радујемо победи Трампа 3. студеног текуће године јер је Трамп Вашингтонским споразумом спремио свилен гајтан за *******ог.

Нема више бирања између ДС и Вучића.

Данас је једина подела на суверенисте и глобалисте.
...podjela je i na one koji su svjesnih svojih ograničenja kako demografskih,vojnih i ekonomskih u određenom političkom geostrateškom svijetu...i onih koji to nisu već su u stanju zbog ega da guraju kola čiji su točkovi polomljeni i bez obzira što neće proći tako ni 50 metara...

Вучић је битан чимбеник јер је он представник глобалиста, зато се ми суверенисти радујемо победи Трампа 3. студеног текуће године јер је Трамп Вашингтонским споразумом спремио свилен гајтан за *******ог.
...zanimljivo...pišeš ćirilicom a koristiš hrvatski izraz čimbenik....ima takvih dosta ovdje koji prikriveno rade za hrvatske obavještajne službe...ja također koristim hrvatske izraze ali ne pišem ćirilicom i ne maskiram se pismom...da nastavimo...vučić nije predstavnik globalista več političar koji želi da srbija ostvari što više svoje interese okružena vojnom i političkom a pogotovo ekonomskom agendom globalista koji su u stanju da preko noći fizički unište srbiju...ja ga u potpunosti razumijem i usporedio bi ga s jednom negativnom ili ne...osobom u srpskoj povjesti....a to je milan nedić...okružen nacističkom evropom u trenutku kada u srbiji bukti ustanak dobio je ultimatum i prijetnju da će srbija nestati s mapesvijeta i postati dio velike bugarske,hrvatske,mađžarske,albanije,rumunjske ako ne prihvati ulogu u smirivanju ustanka i time političku ulogu...narvno prihvatio je i postao kvinsling u vrijeme kada mu je sin jedinac i njegova trudna žena izgubili život u smedrevskoj eksploziji...

...zanimljivo...pišeš ćirilicom a koristiš hrvatski izraz čimbenik....ima takvih dosta ovdje koji prikriveno rade za hrvatske obavještajne službe...ja također koristim hrvatske izraze ali ne pišem ćirilicom i ne maskiram se pismom...da nastavimo...vučić nije predstavnik globalista več političar koji želi da srbija ostvari što više svoje interese okružena vojnom i političkom a pogotovo ekonomskom agendom globalista koji su u stanju da preko noći fizički unište srbiju...ja ga u potpunosti razumijem i usporedio bi ga s jednom negativnom ili ne...osobom u srpskoj povjesti....a to je milan nedić...okružen nacističkom evropom u trenutku kada u srbiji bukti ustanak dobio je ultimatum i prijetnju da će srbija nestati s mapesvijeta i postati dio velike bugarske,hrvatske,mađžarske,albanije,rumunjske ako ne prihvati ulogu u smirivanju ustanka i time političku ulogu...narvno prihvatio je i postao kvinsling u vrijeme kada mu je sin jedinac i njegova trudna žena izgubili život u smedrevskoj eksploziji...

Која си ти распала ботина.

Било ко а да није Вучић.
Значи може чак и СНС, само да није Вучић њихов представник.

Водим се политиком да је потпуно свеједно ко је на власти. Битно ми је само да не гледам и не слушам Вучића. Ради мог психичког здравља.

Back