rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
Za šta bolja? Oni što ih stranački zaposle su bolji od ovih SNS-ovskih?Ja bih za DS. To mi je najbolja stranka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za šta bolja? Oni što ih stranački zaposle su bolji od ovih SNS-ovskih?Ja bih za DS. To mi je najbolja stranka.
Džagi, svi nam zavide a posebno g. iz ostatka raspale Jugoslavije.-3,5% ekonomski pad ove godine
Najgore u generaciji
Poslednji put ovakav ekonomski pad je bio 1999.Džagi, svi nam zavide a posebno g. iz ostatka raspale Jugoslavije.
Ne želimo da ti dopustimo da se tako ljigavo izmigoljiš.
Ili DS -- ili Vučić !
BIRAJ
Nisi čuo, radi se bojkot.Svakom preporučujem glasajmo za najboljeg.
Ne želimo da ti dopustimo da se tako ljigavo izmigoljiš.
Ili DS -- ili Vučić !
BIRAJ
Ako je tebi Vučić nebitan činilac na domaćoj sceni, onda ne znam šta da ti kažem.Нема више бирања између ДС и Вучића.
Данас је једина подела на суверенисте и глобалисте.
Ako je tebi Vučić nebitan činilac na domaćoj sceni, onda ne znam šta da ti kažem.
Tako si ti rekao i 4. oktobra u 23:59:59ds i derivati ima sve manje i manje. to je ok.
Ma naravno. Sve su to lopovi. Cekam da vidim kakav ce zakon o kriptovalutama da donesu. Onda cu da donesem odluku za koga cu da glasam i da li cu da glasam.Za šta bolja? Oni što ih stranački zaposle su bolji od ovih SNS-ovskih?
...podjela je i na one koji su svjesnih svojih ograničenja kako demografskih,vojnih i ekonomskih u određenom političkom geostrateškom svijetu...i onih koji to nisu već su u stanju zbog ega da guraju kola čiji su točkovi polomljeni i bez obzira što neće proći tako ni 50 metara...Нема више бирања између ДС и Вучића.
Данас је једина подела на суверенисте и глобалисте.
...zanimljivo...pišeš ćirilicom a koristiš hrvatski izraz čimbenik....ima takvih dosta ovdje koji prikriveno rade za hrvatske obavještajne službe...ja također koristim hrvatske izraze ali ne pišem ćirilicom i ne maskiram se pismom...da nastavimo...vučić nije predstavnik globalista več političar koji želi da srbija ostvari što više svoje interese okružena vojnom i političkom a pogotovo ekonomskom agendom globalista koji su u stanju da preko noći fizički unište srbiju...ja ga u potpunosti razumijem i usporedio bi ga s jednom negativnom ili ne...osobom u srpskoj povjesti....a to je milan nedić...okružen nacističkom evropom u trenutku kada u srbiji bukti ustanak dobio je ultimatum i prijetnju da će srbija nestati s mapesvijeta i postati dio velike bugarske,hrvatske,mađžarske,albanije,rumunjske ako ne prihvati ulogu u smirivanju ustanka i time političku ulogu...narvno prihvatio je i postao kvinsling u vrijeme kada mu je sin jedinac i njegova trudna žena izgubili život u smedrevskoj eksploziji...Вучић је битан чимбеник јер је он представник глобалиста, зато се ми суверенисти радујемо победи Трампа 3. студеног текуће године јер је Трамп Вашингтонским споразумом спремио свилен гајтан за *******ог.
...zanimljivo...pišeš ćirilicom a koristiš hrvatski izraz čimbenik....ima takvih dosta ovdje koji prikriveno rade za hrvatske obavještajne službe...ja također koristim hrvatske izraze ali ne pišem ćirilicom i ne maskiram se pismom...da nastavimo...vučić nije predstavnik globalista več političar koji želi da srbija ostvari što više svoje interese okružena vojnom i političkom a pogotovo ekonomskom agendom globalista koji su u stanju da preko noći fizički unište srbiju...ja ga u potpunosti razumijem i usporedio bi ga s jednom negativnom ili ne...osobom u srpskoj povjesti....a to je milan nedić...okružen nacističkom evropom u trenutku kada u srbiji bukti ustanak dobio je ultimatum i prijetnju da će srbija nestati s mapesvijeta i postati dio velike bugarske,hrvatske,mađžarske,albanije,rumunjske ako ne prihvati ulogu u smirivanju ustanka i time političku ulogu...narvno prihvatio je i postao kvinsling u vrijeme kada mu je sin jedinac i njegova trudna žena izgubili život u smedrevskoj eksploziji...