Za koga biste glasali ako izbori budu skorije na vidiku?

Za koga biste glasali?

• DS

• SNS

• DSS-NS

• SRS

• SPS

• G17

• LDP-LSV

• stranke manjina

• necu glasati

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
glasao bih za stranku na cijem je celu srbin iz srbije vecinski okruzen srbima iz srbije .
takvoj stranci prvenstveni interes bi bio zastita interesa srbije i srba iz srbije i ostalih autenticnih drzavljana srbije..
cije interese ove postojece zastupaju?
koja stranka ocekuje glasove glasove nas i srbije i zasto ?
KOJE DOBRO STE DONELI SRBIJI I SRBIMA IZ SRBIJE I ZASTO OCEKUJETE NAS GLAS?

Ja sam Srbin iz Srbije,glasajte za mene :mrgreen:
To je manje bitno,Srbin je Srbin odakle god bio,prestanimo vec jednom s tim podelama,iako sam i sam na svojoj kozi osetio podozrenje nekih prekodrinaca necu nasesti zbog par kretena i da se spustim na njihov nivo...glasacu i za Srbina rodjenog na Nepalu ako je pravi covek i ima ideju...ovo ovde sto imamo je sve moj do mojega,samo sto mi neki vise dizu pritisak a neki manje

Ja sam Srbin iz Srbije,glasajte za mene :mrgreen:
To je manje bitno,Srbin je Srbin odakle god bio,prestanimo vec jednom s tim podelama,iako sam i sam na svojoj kozi osetio podozrenje nekih prekodrinaca necu nasesti zbog par kretena i da se spustim na njihov nivo...glasacu i za Srbina rodjenog na Nepalu ako je pravi covek i ima ideju...ovo ovde sto imamo je sve moj do mojega,samo sto mi neki vise dizu pritisak a neki manje

Što se mene tiče ne mora da bude Srbin, samo da je normalan/normalna ... ali koliko ja znam pričamo o parlamentarnim izborima a ne o predsedničkim tj. o listama a ne o pojedincima ;)

Нешта нам слаб овај ДС...ајде демократе активирајте клонирање...

хахахах

I oni su istorija, naša nesposobna, brzopleta i jako brljiva prošlost (SPS, SRS, JUL). Treba nam promena, što pre, svima njima je zalogaj koji vlast donosi i te kako primamljiv te nam samo neko drugi donosi prosperitet.

Нешта нам слаб овај ДС...ајде демократе активирајте клонирање...

хахахах

Neka, to je vaš fah ... aktivirali smo se mi gde treba, što si na prethodnim izborima mogao videti. Šteta pa na dan izbora ne možete da se klonirate pa glasate 4-5 puta, onda bi nas DSS možda i sustigao ;)

images

:ok:

Back