YOrk
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
za Risticevica ako je jos live
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е јебага, не гледах, да сам видео дао бих један и народњацима...anketa sa više izbora
pa nisam znao da se može u Strbiji više njih zaokružit
Е јебага, не гледах, да сам видео дао бих један и народњацима...
a ja mislio da ćeš se Tixiju pridružit
:
Koji je tvoj problem ?
Prvo izmeniti izborne zakone a onda se moze glasati!
Ја бих увела нов начин гласања : побројати кандидате па ако има нпр. 12 листа делити им бодове од 1 до 12 а онда то сабирати. Бодове поделити на 250 делова и сваки део да носи један мандат а у односу на број добијених гласова (апсолутно) рачунати поредак. Било би далеко поштеније.
pa nije ti ovo Eurosong
Па нажалост није јер у повом случају обеђује (по броју гласова) или СНС или ДС а 50% људи је увек незадовољно. Овако лепо даш сваком по заслузи па сабереш и видиш ко се генерално најбоље котира ... и сви срећни, сви задовољни.
vernica?
e pa onda bi ovo morala znati
"Nije se rodio onaj ko je svima ugodio"
ej...lakše malo s glavom
nemoj da ti krvni pritisak skoči pa ni ne dočekaš izbore
pa SRS ostane uskrećna za drugi glas
Ovo i ne zavređuje komentar al' kad sam već ovde : šta tebe zabole za izbore u Srbiji
Najaktivniji si i na ovoj temi, a ja o hr znam tek toliko da vam je bivši premijer gej, taj vaš SInader, a ni to me ne interesuje previše, mada ću svakako pročitati onaj naslov u najavi :" Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić"
a za koga ces ti glasati sandrina?
Tihi nisi više samSRS
RoccoS, Тихи
a za koga ces ti glasati sandrina?
Iskreno : sigurno ću izaći na izbore ako ni zbog čega , a ono da se moj glas ne zloupotrebi,
Сандрина овде пише шта јој жути диктирају, с тим што наравно њена креативна машта све то зачини неком псовком или сличним примитивизмом...ma za SRS
ako je srčka ne streFi pre
Iskreno : sigurno ću izaći na izbore ako ni zbog čega , a ono da se moj glas ne zloupotrebi, a do tada ću već videti PROTIV koga se najisplati glasati...tek da bi im se pomrsili konci...u mom slučaju , svakako protiv bajčetinaca na svim nivoima
Сандрина овде пише шта јој жути диктирају, с тим што наравно њена креативна машта све то зачини неком псовком или сличним примитивизмом...