Za koga biste glasali ako izbori budu skorije na vidiku?

Za koga biste glasali?

• DS

• SNS

• DSS-NS

• SRS

• SPS

• G17

• LDP-LSV

• stranke manjina

• necu glasati

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
%D0%9F%D0%A3%D0%9F%D0%A1-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE.png

Prvo izmeniti izborne zakone a onda se moze glasati!

Ја бих увела нов начин гласања : побројати кандидате па ако има нпр. 12 листа делити им бодове од 1 до 12 а онда то сабирати. Бодове поделити на 250 делова и сваки део да носи један мандат а у односу на број добијених гласова (апсолутно) рачунати поредак. Било би далеко поштеније.

Ја бих увела нов начин гласања : побројати кандидате па ако има нпр. 12 листа делити им бодове од 1 до 12 а онда то сабирати. Бодове поделити на 250 делова и сваки део да носи један мандат а у односу на број добијених гласова (апсолутно) рачунати поредак. Било би далеко поштеније.

pa nije ti ovo Eurosong:zcepanje::rotf:

pa nije ti ovo Eurosong:zcepanje::rotf:

Па нажалост није јер у повом случају обеђује (по броју гласова) или СНС или ДС а 50% људи је увек незадовољно. Овако лепо даш сваком по заслузи па сабереш и видиш ко се генерално најбоље котира ... и сви срећни, сви задовољни.

Па нажалост није јер у повом случају обеђује (по броју гласова) или СНС или ДС а 50% људи је увек незадовољно. Овако лепо даш сваком по заслузи па сабереш и видиш ко се генерално најбоље котира ... и сви срећни, сви задовољни.

vernica? :think:

e pa onda bi ovo morala znati:arrow:

"Nije se rodio onaj ko je svima ugodio" :mrgreen:

:bye:

vernica? :think:

e pa onda bi ovo morala znati:arrow:

"Nije se rodio onaj ko je svima ugodio" :mrgreen:

:bye:

Па не свима али докле год имаш 50% (или више) апсолутно незадовољних Влада ти није стабилна. А и мени жао што не могу да дам пар гласова ако подржавам више људи.

ej...lakše malo s glavom :D

nemoj da ti krvni pritisak skoči pa ni ne dočekaš izbore :rumenko:

pa SRS ostane uskrećna za drugi glas :zcepanje:

:roll:
Ovo i ne zavređuje komentar al' kad sam već ovde : šta tebe zabole za izbore u Srbiji:dontunderstand:
Najaktivniji si i na ovoj temi, a ja o hr znam tek toliko da vam je bivši premijer gej, taj vaš SInader, a ni to me ne interesuje previše, mada ću svakako pročitati onaj naslov u najavi :" Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić":mrgreen:

Poslednja izmena:
:roll:
Ovo i ne zavređuje komentar al' kad sam već ovde : šta tebe zabole za izbore u Srbiji:dontunderstand:
Najaktivniji si i na ovoj temi, a ja o hr znam tek toliko da vam je bivši premijer gej, taj vaš SInader, a ni to me ne interesuje previše, mada ću svakako pročitati onaj naslov u najavi :" Sanaderova mačkica Aleksandar Vučić":mrgreen:

lepo:mrgreen:

još nešto ćeš doznati "o" Hrvatskoj :zcepanje:

Сандрина овде пише шта јој жути диктирају, с тим што наравно њена креативна машта све то зачини неком псовком или сличним примитивизмом...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Projekcija grobarski bajčetinac...čista projekcija ( nek' ti u centrali objasne šta to znači):mrgreen:

To što vama diktiraju šta ovde da pišete , mislećim i obrazovanim ljudima nikada nije bilo potrebno...a bilo bi mi i ponižavajuće da bilo ko toliko vređa moju inteligenciju, da nema poverenja ni toliko , da me pusti da samostalno pišem čak i na nekom hebenom forumu:sad2::(

Back